pirmus 4 men. maitinau tik sededama, buvo taip kad ir uzmigdavau. dabar man patogu maitinti atsigulus. vaika dedu sale, sau po galva dedu ranka ar pagalve. viena vaiko rankyte po krutine o kita ji deda ant kruties, as savo kita ranka prilaikau uzpakaliua ar nugaryte. mum taip patogu

Pirmomis dienomis maitinau atsigulus, bet db atsisedus,man atsisedus daug patogiau, bent jau kolkas

Man geriausia sėdint. Išbandžiau visas pozas, bet sėdint kažkaip geriau ima krūtį

Mums visada tik atsigulus. Bandžiau pas draugus atsisėdusi fotelyje pamaitinti, net nemėmė krūties. Visada tik gulint

Ir mes valgom tik atsigulus. Sedint man nugara skauda, tai sunkoka. Kazkaip nesigauna prisiderint.
Man patogiausia gulint
bet maitinu ir sedint, o kartais tenka net ir stovint

siuo metu patogiausiai gulint, buvo laikas, kai ir nakti sedint maitinau.. o dabar vel atsigulus, taip patogiau, juolabiau naktim neissibudinu nei as nei mazyle

mums gulint. sėdint man jau nebepatogu. aišku nuėjus pas tėvus neinu į lovą, pamaitinu atsisėdus, bet atsigulus patogiau
Prisidedu tik prie gulinčių
mes kitaip irgi nemokame, o jei bandau sėdint-tai kandžiotis pradeda

mes kitaip irgi nemokame, o jei bandau sėdint-tai kandžiotis pradeda

Pirmuosius mėnesius maitinau tik šalia pasiguldžius arba sėdėdama, po to žindymo pozos paįvairėjo. Buvau prisiskaičiusi, kad būtinai reikia taisyklingai paduoti krūtį, tai kitokiom pozom galvodavau, kad negali taip pavykti, todėl maitinau tik dviem pozom. Po to įsidrąsinau. Dabar mano panelė jau didelė, tai maitinu išvis bele kaip, kartais išvis Ji bevalgydama kaip gimnastė visaip sukiojasi ... Žodžiu, valgo, kaip nori. Nei karto neturėjau nugraužtų spenelių ar kokių kitų bėdų