Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

QUOTE (ex-balionas @ 2004 05 22, 22:49)
As tai maitinu ant paprastos pagalves. Ar apsimoka pirkt ta spec. pagalve? g.gif

spec pagalve turiu, naudojau viena karta, patogu maitinti ir be jos... neshvaistyk pinigu.. dabar dukra su jai zaidzia tongue.gif

cia mano du centai biggrin.gif
Atsakyti
Maitinu įvairiausiom pozom, jei reikia ir vaikščiodama. Pačioj pradžioj nelabai mokėjau gulėdama, patogiau buvo atsisėdus. Bet kai abi įsicinkinom tai nebeliko jokių problemų. Dar anksčiau, jei maitindavau naktį, tai iš kurios pusės maitindavau tai toj pusėj ir leliuką guldydavau, o dabar pati vartausi kaip ruonis leliui nebereikia nė piršto pajudinti clap.gif .
Atsakyti
na, bena, kol buvo visai dar naujagimis, maitindavau guledama (sedet kokias 3 sav negalejau po gimdymo), veliau - sededama (dazhniausiai sukryzhiavus kojas turkishkai, kad nereiktu vaiko ant ranku laikyt).
o gustas atpylinedavo, tai visai mazhiuka maitindavau sededama, stengiausi laikyti taip, kad galvyte butu aukschiau. o dabar - jau uzhsiimam aukshtuoju pilotazhu... vaikis sugeba pavalgyti bet kokiom aplinkybem, bet kokioj padety - ir sededamas man ant keliu, ir keturpeschias, ir kniubschias, ir stachias... chia pamatyt reikia biggrin.gif thumbup.gif

tiesa, nakty lovoj apsikamshydavau ish visu pusiu pagalvem, vaika pasiguldydavau ant ranku (po alkune pagalve), ir taip dar ir nusnaust sugebedavau, kol :baby uzhkandzhiaudavo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o as moku tik sededama. Dabar maniskis jau didelis, kojos tabaluoja, bet kai valgo nusiramina, netabaluoja. As niekada maitindama neuzmigdavau, nes maniskis per 5 minutes pavalgydavo, max.10 ir jis pats neuzmigdavo. Pavalgo, tada jau miegam. Idomu tai, kad taip isigudrinau nakti - pamaitinu, padedu galva ir miegam is karto...

ragnez> kaip jis cia stacias valgo?
Atsakyti
QUOTE (Paulina1 @ 2004 05 28, 05:27)
ragnez> kaip jis cia stacias valgo?

nu ash sedzhiu ant zhemos lovos, o jis shalia stovedamas pavalgo (jam daba 10 men) thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai guledamos valgom, bet dabar kita problema atsirado - mano mergina, jei tik jai pasirodo, kad pienukas per silpnai bega ar siaip kas nepatinka - kad krimsteli savo astriais dantim, tai as net iki lubu pasoku mad.gif Ir ka su ja daryti g.gif Gal kam nors irgi buvo tokia beda, nes as jau bijau pagalvoti apie sekanti maitinima
Atsakyti
QUOTE (liusi @ 2004 05 28, 10:42)
Mes tai guledamos valgom, bet dabar kita problema atsirado - mano mergina, jei tik jai pasirodo, kad pienukas per silpnai bega ar siaip kas nepatinka - kad krimsteli savo astriais dantim, tai as net iki lubu pasoku mad.gif Ir ka su ja daryti g.gif Gal kam nors irgi buvo tokia beda, nes as jau bijau pagalvoti apie sekanti maitinima

ash nutraukiu maitinima, griezhtai sakau "ne, man skauda". maitinu toliau, jeigu dar alkanas, tik po pertraukeles 10-20 minuchiu.
Atsakyti
Pirmais mėnesiais maitinau sėdėdama - labai mažutė mano dukrytė buvo, nepatogu būdavo gulint, o ir baisu buvo, kad nenuspausčiau. Iš pradžių labai nugarą skaudėdavo, buvau prisikaišiojus pagalvių... Vėliau pradėjau ir gulėdama maitinti - naktį visada, dieną prieš pietų miegą. Dabar visaip valgo ir sėdomis, ir gulomis, kad tik mamytė duotų pienelio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tiesa, kai prieš naktinį miegą, tai pati komanduoja:
mamyte - gulk
tėveli - gulk
pėnelio... smile.gif
Atsakyti
Mes valgom tik guledamos ,nes taip patogiau .Nakti ir uzmiegam bevalgydamos kartu tongue.gif .O kaip reik ant ranku pamaitint tai jai nepatinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE (buciux @ 2004 05 24, 08:58)
Maitinu įvairiausiom pozom, jei reikia ir vaikščiodama. Pačioj pradžioj nelabai mokėjau gulėdama, patogiau buvo atsisėdus. Bet kai abi įsicinkinom tai nebeliko jokių problemų. Dar anksčiau, jei maitindavau naktį, tai iš kurios pusės maitindavau tai toj pusėj ir leliuką guldydavau, o dabar pati vartausi kaip ruonis leliui nebereikia nė piršto pajudinti clap.gif .

o as maitinu is abieju guldedama ant vieno sono smile.gif tik mano pana isgudrejo velniokiskai blink.gif jai labiau patinka zysti ta kruti, ant kurios sono guliu, tai ranka nustumia ta kur auksciau ir prisitraukia prie zemesnes blink.gif suima rankytemes kaip ragoze kokia ir prisitraukima daro blink.gif g.gif
Atsakyti
Aš jeigu atsigulusi maitinu, tai mes abi užmiegam, o kaip tada su atsirūgimu g.gif ... tai dabar geriausia atsisėdu patogiai sofoje, jai pagalvę po galvyte pakišu, tai bent aš neužmiegu rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2003 09 25, 23:21)
tik gimusi (pirmasias 2 sav) maitinau guledama ant sono. bet maniskis taip godziai pieneli siurbdavo, kad pienukas pro nosi vaikeliui begdavo. todel gydytoja uzdraude tokia padeti.

Maniskiui irgi pienas pro nosi bega kai guledama maitinu sad.gif O kodel gydytoja uzdraude - ar tai labai blogai? blink.gif Diena maitinu sededama, bet nakti tai taip tingiu sedeti... Nu ne visada jam tas pienas is nosies bega, bet kartais bega sad.gif As galvoju gal isaugs? Ryte su hummeriu praplaunu nosyte...
Atsakyti