Duodam ciulptuka, tik pries uzmiegant , kada jau buna pavalges, bet zyzia dar ir niekaip negali uzmigt..po to istraukiam. Bet bent jau maniskiui, jei ir paliktume visai nakciai ciulptuka, maitinimu skaiciaus tikrai nesumazintu...zino beibiukas, kad yra tikras papas, ir jokie soskiai nepadeda, reikalauja TIKRO DAIKTO . ;)
na, ciulptukas-geriausias draugas-pries uzmiegant visada turim ikist bet nakti vistiek valgo kaip reikiant.... jau mieganti pamaitinu, o jis vistiek issiziojes kaip varniukas lieka- tada soske ir sapnelis nenutrauktas 8)
o del maitinimo padeties- sedint man gerai, tik nugara iskausta, maitinu pasidejus ant grikiu pagalves pailgos, tai auksciau gaunas, o kai patinget noriu ir migdau-tai guledami, ant sono.[img]http://smilies.sofrayt.com/%5e/f/wiggle.gif[/img]
o del maitinimo padeties- sedint man gerai, tik nugara iskausta, maitinu pasidejus ant grikiu pagalves pailgos, tai auksciau gaunas, o kai patinget noriu ir migdau-tai guledami, ant sono.[img]http://smilies.sofrayt.com/%5e/f/wiggle.gif[/img]
As tai iki kokio 1 men. maitindavau vien guledama. Paskui tiesiog buvau priversta keisti maitinimo padeti, nes maniskei pusdavo labai pilvuka. Tai kai pridedavau prie kruties is karto pradedavo raitytis ir spjaudavo kruti. Taigi, tekdavo maitint ir sedint ir net stovint maitindavau, supuodama. Vienu metu tai ji taip tik ir pavalgyt vargsiuke galedavo.
O dabar tai jau maitinu ivairiai. Ir sededama pripratau, dabar man diena taip patogiausiai, atsiremiu kur nors, kojas uzsikeliu, arba koja ant kojos ir nesijaucia to svorio, vaikas gaunasi padetas ant keliu. O nakti, tai aisku, maitinu guledama, kitaip tai tikrai tingeciau. :
O del ciulptuko, tai as irgi duodu nakciai, bet manau, kad jis tikrai nesumazina maitinimu skaiciaus.
O dabar tai jau maitinu ivairiai. Ir sededama pripratau, dabar man diena taip patogiausiai, atsiremiu kur nors, kojas uzsikeliu, arba koja ant kojos ir nesijaucia to svorio, vaikas gaunasi padetas ant keliu. O nakti, tai aisku, maitinu guledama, kitaip tai tikrai tingeciau. :

O del ciulptuko, tai as irgi duodu nakciai, bet manau, kad jis tikrai nesumazina maitinimu skaiciaus.

ir kaip tik mes nevalgem... Kol buvo visai mazutis, iki kokio menesio tai irgi - tik gulomis, primaitindavau ir pabegdavau, o jis sau ir likdavo parpti ant lovos. Paskui kai prasidejo pilvaskausmiai tai dazniausiai diena valgydavo tik nesiojamas, bent jau is pradziu, kol isikibdavo kaip reikiant. O dabar tai labai fainai istaisem - sedziu ant zemos kedutes, nugara i dideli Gymnic kamuoli atremiu o lialius ant keliu taip pusiau guli. O kur nors sveciuose tai sunku sedomis maitinti - nugara ziauriai pradeda skaudeti kai nera kur patogiai atsiremti.
[color=Blue][/color] jei reiketu balsuoti, tai tik uz gulima padeti buciau, nes atsisedus, man kazkaip skaudziai nugrauzia :-[, o nesiojant ant ranku kazkaip nebandziau, reiks ismeginti 8)
savo beibiu maitinu siaip sededama,bet rytais pasiguldau pas save,tai tuomet maitinu gulint.kartais pasiguldau ant pilvo ir maitinu,bet taip kolkas nelabai dar patogu,nes beibis dar mazas 2.5men.o pries nakti pavalgius ciunkia soske,bet pati issjauna!
mamytes,jei maitinat atsisedus labai patogu pagalve ant keliu pasideti,o ant jos leliuka,daug patogiau taip ;)pabandykit

tik gimusi (pirmasias 2 sav) maitinau guledama ant sono. bet maniskis taip godziai pieneli siurbdavo, kad pienukas pro nosi vaikeliui begdavo. todel gydytoja uzdraude tokia padeti.
pradejom valgyti sededami. pripratau ir man taip patogu.
pora kart maitnau ant ranku. bet taip reik raumenis itempus buti, pavargstu.
pradejom valgyti sededami. pripratau ir man taip patogu.
pora kart maitnau ant ranku. bet taip reik raumenis itempus buti, pavargstu.
QUOTE |
mamytes,jei maitinat atsisedus labai patogu pagalve ant keliu pasideti,o ant jos leliuka,daug patogiau taip ;)pabandykit ![]() |
Bėda ta, kad visai maži lėliukai valgydami daug prakaituoja, nes sunkiai dirba. Aš irgi taip maitinau, nes buvau po cezario, tai nuo tos pagalvės mažylę spuogiukai buvo užpuolę. Kai gydytojos paklausiau,kas tai per spuogiukai, ji iškart paklausė ar tik nemaitinu ant pagalvės...
o man patogiausia maitinti sėdint (tiesą sakant kitaip ir nemoku :
), tai paskutiniu metu naktimis kaip ir nemiegu :'(, bo mažei užėjo valgymo manija - siurbliuoja kas 1-2val. tai tik užsnūstu ir vėl tenka keltis, o atsigulus nepatinka nei jai nei man, kažkaip neįsitaisom patogiai - visą krūtinę sukramto. Tai taip ir vargstam naktimis :-/.
O nuo čiulptuko manau, kad maitinimų kiekis visiškai nepriklauso, miega maniškė ir su ir be čiulptuko - vistiek vienodai dažnai keliasi

O nuo čiulptuko manau, kad maitinimų kiekis visiškai nepriklauso, miega maniškė ir su ir be čiulptuko - vistiek vienodai dažnai keliasi

man patogiausia maitinti sedint. ispradziu kazkaip nugara paskausdavo, bet jauciu cia del issitempimo, o dabar tirkai tokia padetis pati geriausia. dar kartais maitinu guledama (kai miegu su maze) bet si padetis man visai nekokia :-/