Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

smagiausia (abiems) padetis - atsigulus. Niekad nemaniau, kad tiek knygu galima perskaityti maitinant: kol akeles atmerktos, tai nepatogu skaityt, bet kai po keliu minuchiu uzsimerkia (mergiote megsta siurbti ilgai, pasimegaudama  ;D ), tada jau ininku i literatura...  o visos kitos padetys ne tokios komfortishkos, bet geros - ir sedom, ir stachiom... smile.gif nors pirma savaite maniau, kad tik gulom imanoma wink.gif
Atsakyti
ne is vienos mamytes girdejau, kad maitina guledama ir skaito.  mane tai stebina. pabandyciau as skaityt ir maitint vienu metu smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
mano mazius tikrai nevalgytu. koks ten dar valgymas, reik issiaiskin ka cia mama daro smile.gif  o dabar , kuomet dievina popieriaus maigyma, tai net nebandyk rodyti knyga ar zurnala.
ir isvis, jeigu maitinu maziu, tai tik matint galiu, nei telika ziuret nei su vyru kalbet, apie kitus uzsiemimus net nesvajoju. smalsutis jis pas mane smile.gif
Atsakyti
Pirmus du mėnesius maitinau tik gulėdama o vėliau teko išmokt ir sėdint ir vaikštant ir linguojant tik jau labai nukramtydavo ohmy.gif Dabar tai vel perėjom prie gulimos padėties nes sunku išlaikyt 9,5kg ir nei aš nei mažius nesiskundžiam mums patogiausia ;D Mažius pavalgęs dar ir pieno dainą uždainuoja  :D
Atsakyti
o mes pirma savaite valgem guledami, antra stovedami - nes itariau jog gulint viena kruti blogai paduodavau, guzai pradejo rinktis, pastarasias dvi savaites diena sedint valgom, o nakti - tai sedint tai gulint.. gulint rankos ir petys nutirpsta, sedint nugara skauda, bet ka jau padarysi... ziuriu cia daug kas maitina ir dar soske duoda pries uzmiegant. tai gal ner taip blogai.. nenorejau tu ciulptuku, minusu prisiklausius, bet kai maniske pavalgius dar valanda pazisti nori, mano speneliai neatlaiko, pradejau duot uzsimigdymui..
Atsakyti
Mano bambliui vienodai, kaip valgyti. Man irgi beveik vienodai. Nakti guledami valgom ir uzmiegam abu. O diena, tai sededami, tai guledami. Tiesa is pradziu, zindama kruti skaudedavo, kai maitindavau sededama. Itariu, kad del to, jog as pirmas tris savaites sedeti negalejau, tai ir ismokom maitintis abu kartu guledami. Bet dabar jau prie visko iprate smile.gif
Atsakyti
Pirmas dvi savaites po gimdymo, kai dar negalejau sedeti sad.gif , tai valgydavom guledami. Dabar pagrinde valgom sededami arba siek tiek prigulus mazyle man ant pilvuko ( tada ne taip springsta). Manau, kad sedima padetis geriausia, taip visur galima pamaitint (ir masinoj, ir sveciuose ir t.t.)
Atsakyti
Pries keleta dienu maciau pardej toki spec. stora porolono
gabala aptraukta medziaga, kuri tipo pasidedi ant keliu ant jo
2.gif ir maitini. Gal kas turit? Kazin verta toki daikta isigyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 23, 00:50)
Pries keleta dienu maciau pardej toki spec. stora porolono
gabala aptraukta medziaga, kuri tipo pasidedi ant keliu ant jo
2.gif ir maitini. Gal kas turit? Kazin verta toki daikta isigyti? g.gif

as turiu toki daikta. tik pas mane tokia apvali pagalve. naudojau ja iki 3 menesiu kazkur. dabar maze sodinu i jos viduri smile.gif
Atsakyti
As tai maitinu ant paprastos pagalves. Ar apsimoka pirkt ta spec. pagalve? g.gif
Atsakyti
As turiu tokia spec. maitinimo pagalve, apie kuria TauRe kalba. Man ji patiko, naudojau ja. Taciau maitinimui ji tikrai tinka tik mazam vaikiukui (as turbut maitinau ilgiau nei iki 3 menesiu su ja, nepamenu kiek, bet nedidelis vaikiukas turi buti, kad su ja galetum maitinti). Ta pagalve dar naudojau vaikui, gulinciam ant pilvuko, "pakelti", kad galetu su kokiu daiktu taip pakeltas zaisti. Dar veliau sodindavau jos vidury Pauliu kaip ir TauRe.

Zodziu, man ji patiko, bet be jos apsieiti irgi puikiausiai galima rolleyes.gif.

Atrodo ta pagalve stai taip:

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (ex-balionas @ 2004 05 23, 04:49)
As tai maitinu ant paprastos pagalves. Ar apsimoka pirkt ta spec. pagalve? g.gif

man ji - tikra pagalba thumbup.gif jei pas jus yra tjmaxx, as ten maciau perpus pigiau nei visur kitur wink.gif bet nezinau, gal ir su paprasta patogu rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1085281744[/mergetime]
http://www.boppy.com
Atsakyti
QUOTE (ex-balionas @ 2004 05 23, 04:49)

as ja naudojau intensyviai pirmais menesiais. mano pana nebudavo lovyteje.miegodavo daznai ir ilgai ant ranku. tai, kad nelikciau visai atskirta nuo pasaulio, pasidedavau ta pagalve, ant pagalves vaika. patogiai isitaisydavau kresle ir chatinausi su mergiotem laugh.gif zodziu, man ji tirkai praverte. dabar , kol maze netvirtai sedi as ja sodinu i tos pagalves viduri thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1085284254[/mergetime]
kalbant apie maitinimo pozas ... anksciau maitindavau tik sedint. dabar maitinu jei namie tai tik gulint. mano panele isigudrino valgyti guledama ant pilvo blink.gif jauciu iskristumet is koto vaizdeli pamate laugh.gif bet paskutiniu metu tik gulint ji sugeba susikoncentruoti valgymui. jei maitinu sedint, tai kas kokiu 20 sekundziu mergina turi atsisesti ir apsidairyti ar nepraleido ko nors svarbaus, o mama tuo tarpu mataruoja plikais papais laugh.gif blink.gif
Atsakyti