Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

QUOTE(luju @ 2005 03 16, 11:24)
Tender sunku ka tau ir pasakyti ,kiek suprantu vaiku neturi ,taigi kalbi tik kaip teoretike,visos mes is dalies tokios bunam ,bet vaikai laaaaabai pakoreguoja gyvenima.O del snarglio,kaip tu sakai ,musu visos baisios ligos ir prasideda,taigi kiap nereguoti,nebent akmenine sirdi tureti smile.gif

Na, bet ne visos mamos tokios kaip tu. Pazistu mergina, kuri turedama mazesni vaika nei tu, ir dirba, ir mokosi, o vaikiukas i darzeliuka eina (vyro nera)ir labai patenkintas, nes nuo mazens nebijo svetimu, kaip tik laukia kada susitiks su draugais.
Atsakyti
Luju, as nuo 6 metu viena is darzelio grizdavau, viena namuose budavau ir valgyt gamindavausi... Ir dekinga tevams uz igyta savarankiskuma thumbup.gif
12 metu vaikas- koks cia vaikas- cia jau paauglys, kuris mamai vakariene turi ruosti ax.gif

Be to Luju, gyvenime visko atsitinka, o kas jei staiga tektu islaikyti seima? unsure.gif
Atsakyti
Tender ,mano vaikai turi vaikyste ir tuo viskas pasakyta.O jeigu ka,tai arciau uz visus,bet gyventume,taip kad nereikia musu gazdinti tongue.gif
Atsakyti
Bjauri as, gasdinu forumo mergaites... ax.gif
Sekmes tau luju mirksiukas.gif
Atsakyti
Tender,ne tu pirma, ne tu paskutine kuri man taip sako.Taip kad viskas gerai 4u.gif Tiesiog gal per grieztai atsakiau,nes visiems atrodo,kad pats jau nebemastai,kad elgiesi ne taip kaip visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2005 03 16, 13:46)
Tender,ne tu pirma, ne tu paskutine kuri man taip sako.Taip kad viskas gerai 4u.gif Tiesiog gal per grieztai atsakiau,nes visiems atrodo,kad pats jau nebemastai,kad elgiesi ne taip kaip visi ax.gif

Bet is tikruju sunku suprasti tavo logika...
Nepasakyciau, kad namu seimininkiu yra vienetai, o dirbantys elgiasi kaip visi. Cia tik bandymas save paguosti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skruzdeliukas: 16 kovo 2005 - 15:41
Perskaičiau aš jūsų pasisakymus ir niekaip nesuprantu tai skundžiatės, kad degraduojate, neturite ką veikti. O po to pačios save giriate, kokios jūs geros mamos, kad namie sėdite, nes neduok dieve į darbą reiktų eiti, tai blogesnės pasidarytumėte. blink.gif Mano manymu paprasčiausiai nėra noro ką nors veikti, užsisėdėjote...

Aš taip pat nepasakyčiau, kad turiu ar turėjau daug pasitikėjimo savimi. Tačiau ištekėjau jauna, bet net minties nebuvo mesti mokslus (paprasčiausiai norėjosi susikurti geresnę buitį). Argumentų, kad vyras išlaiko neužteko, nes niekada nežinai ar jis nesugalvos išeiti, o tu ir liksi be darbo, be pinigų, tik su leliuku, kurio nėra už ką pamaitinti.O dabar jau ir karjerą šiokią tokią padariau. Ir vaikiukui laiko užtenka, nors taip pat didelis sirgalius iki 2 metukų buvo. Baisu buvo į darželį vesti. Tačiau pradėjo eiti ir pasidarė daug atsparesnis ligoms. Dabar kokį kartą į metus tik serga, o vienos pažįstamos vaikai iš ligų neišsikapsto, nors visada su mama būna, rodos ir prižiūri labai...

Brangiosios mamytės jeigu taip jau atsibodo namie sėdėti, čiupkite darbo skelbimus ar aukštųjų mokyklų studijų sąrašus, atnaujinkite garderobą, atjaunėkite ir pirmyn ten, kur jus labiausiai traukia 4u.gif
Atsakyti
Atrodo mes niekada nesusikalbesime sad.gif Tema buva apie nepasitikenjima savim.Bet vaiku tai neliecia,kalbejom apie juos ,kad jie tik tokiais netaptu,kokios esame mes,nepasitikincios.O cia jau prasideda diskusijos kita tema .Taip kas liecia vaiku klausimu as arsiai puolu,jie man viskas,kaip banaliai beskambetu.
O Neringucia dar karta irode koks visuomenes poziuris i namie sedincias"ciupkit darbo skelbimus .....atnaujinkite garderoba,atjaunekite ir ..." Kodel tu manai ,kad mes kokios apkiauteles,bemoksles, save grazint tikrai turime daugiau laiko nei kuri dirbanti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2005 03 16, 16:34)
Atrodo mes niekada nesusikalbesime sad.gif Tema buva apie nepasitikenjima savim.Bet vaiku tai neliecia,kalbejom apie juos ,kad jie tik tokiais netaptu,kokios esame mes,nepasitikincios.O cia jau prasideda diskusijos kita tema .Taip kas liecia vaiku klausimu as arsiai puolu,jie man viskas,kaip banaliai beskambetu.
O Neringucia dar karta irode koks visuomenes poziuris i namie sedincias"ciupkit darbo skelbimus .....atnaujinkite garderoba,atjaunekite ir ..." Kodel tu manai ,kad mes kokios apkiauteles,bemoksles, save grazint tikrai turime daugiau laiko nei kuri dirbanti ax.gif

Is dalies tos, kurios pasisake pries sedejima namie, norejo irodyti, kad sedejimas namie ne koks pavyzdys saviems vaikams, o pacios gi norite tik geriausio savo 2.gif Kaip jus galite skatinti juos mokytis ir kazko siekti, kai gyvas pavyzdys - mama, visai neveikli? Tas apatiskumas perduodamas vaikams (nors kaip anksciau minejau, cia labiau ir nuo charakterio ir kt. savybiu priklauso). Zinau, kad berniukai, auge tokiose seimose, daznai pernesa i savo seima toki seimos modeli, kad zmona turi auginti vaikus, o jis dirbti, nes tai ieje i jo samone. Aciu dievui, su savo vyru sutariu, kad nera vyrisku ir moterisku darbu - viska reikia daryti kartu: ir grindis plauti, ir valgi daryti, ir busimus vaikus kartu auginsime, ir kartu dirbsime. As taip isivaizduoju darnia seima.
Atsakyti
Perskaiziau jusu pasisakymus,maniau as viena tokia kuoktelejusi...
Mane taiviskas erzina,labai noriu buti panasi i geresnius,bandau megdzioti,bet nesigauna islendu vel as.As labai bjauriuosi savimi nekenciu
Atsakyti
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 16, 16:15)
Kaip jus galite skatinti juos mokytis ir kazko siekti, kai gyvas pavyzdys - mama, visai neveikli? Tas apatiskumas perduodamas vaikams

Skruzdėliuk,man labai patinka tavo nuomonė.aš sėdžiu namie su vaikais,bet nesu tuom patenkinta ir nemanau,kad taip turi būti.Vat ax.gif
Atsakyti
Na ir isisiubavo diskusija biggrin.gif biggrin.gif .O as tuo laiku po maxima su jauneliu vaiksciojau.Idomios man jusu nuomones g.gif .Tai manote jei i darbeli neiname,tai neturime nei draugu su kuriais susitinkame ,nei pazystamu ,nei artimuju.Nelankome kino teatru,neskaitome literaturos,neiname i kavines. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Daugiau nei juokinga.Baubas jums tie namai ir savi vaikai ar ka?Zinote si diskusija man ikvepia labai dideli pasitikejima savimi.
Atsakyti