Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

QUOTE(luju @ 2005 03 16, 09:32)
O varge,tai kur tu cia juos skaityneji,as irgi vis galvoju ar i magistratura ,ar nuo 0 viska pradeti.SAkyk tu man ka tu paskui veiksi turedama toki diploma,ar irgi tik del saves ,kaip sakant ,kad nedegraduotum tongue.gif

Nebijau as tos degradacijos.Ne nuo to ji priklauso kiek aukstuju esi baiges. biggrin.gif .Edukologija maciau VDU,ten ir soc.mokslai.Siaip dar pedagoginis Siauliuose,Klaipedoj.Bet man geriau butu Kaune.Bet kai mano specialybe -ekonomistas,tai ka, man nuo pradziu g.gif
Atsakyti
Selena surinku ,kad tu aukoji,nezinau ar tikrai aukoji,kai darai tai del savo vaiku,savo profesines ambicijas,bet kadangi pas mane ju kaip ir nera ,vadinasi as nieko ir neaukoju,o vaikams tai tikrai ,stengiuosi kiek galedama ,kad gautu tikrai daug ka ,cia ne butinai materialinai dalykai.
Mano vaikai mato kaip yra pas kaikuriuos ju draugus ,dar ir dabar jie turi aukles,bet kai jie pamate kokios tos aukles,kaip elgiasi,kalba su vaikais,tai pareje pareiske,kad geriau jau mes vieni namie ,nei su tokiom butume.,Mums labai gersi ,kad mamyte yra su mumis,ot thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Selena ,man taip pat geriausia Kaune, gal ir susitiksim,tik kad as jau "stoju"kokie 3 metai blush2.gif .O nuo 0 tai tikrai nereikia,kiek zinau,atrodo ,kazkokios islyginamosiso buna,bet cia ne ta tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 03 16, 09:41)
Skruzdeliukai tu saunuole. thumbup.gif .As tikrai ne pries tas moteris, kurios siekia savo tikslu.Taciau daug kas gyvenime priklauso ir  nuo aplinkybiu.Turiu pavyzdziu,kai moterys liko vienos be savo vyru ir sugebejo uzsiauginti vaikus ir visuomeneje dabar uzima normalia padeti.Sunkumai ,sakyciau net paskatina kovoti.Priesingu atveju galejo buti kitaip.Manuoju atveju taip ir ivyko-materialine pusia pasirupina vyras,o man, kadangi svarbiau vaiku sveikata ir gerove,tai ir aukoju profesines ambicijas.Cia jau prioriteto klausimas-kam kas svarbiau.

Aciu wub.gif
Atsakyti
Tai taip, kokia cia auka g.gif ,juk del savu vaiku darai.Paciam malonu biggrin.gif .Aisku buna ir supyksti ir atsibosta.Bet pasakykit ar taip nebutu ,jei dar begtum ir i darba.Juk viska reiketu ir namuose pasidaryti ir kolektyve pasitempus buti.Tiesiog reikia tureti pasitikejima ten kur esi.Gniuzdo tik visuomeneje formuojama nuomone,kad vertas tik tas kas pinigus uzdirba, kas padeti uzima ,kas lipa karjeros laiptais.
Atsakyti
va va ta visuomeneje susiformavusi nuomone mane varo is proto,kai tik nuvaziuoju pas tevus taip ir prasideda ,dukrele kodel nedirbi,kiek sedesi vyrui ant sprando ir t.t. O man su nerviukai po visu vaiku ligu jau nera labai gerai,tai as tuoj i asaras,nebemoku valdytis cry.gif Kai taves tavo mama nesupranta ,tai ko noret is uosvenes ir kitu aplinkiniu,Pati gerai atsimenu ,kaip mano mama sake,kad visa savo meile atidaviau kitiems vaikams,o saviem jos tik lasas kliuvo,nei pasaku skaiciau(cia tei zodziai isplauke,kai pamate,kaip as susaviskais uzsisimu).Turbut to aukso viduriuko niekam ir nepavyks atrasti.O kol tokia nuomone ,kad esi namu seimininke(nekenciu to zodzio gun_bandana.gif ),tia jau kvailiu kvaile.O vaika vaika uzauginti tai ne darbas,jis tiesiog pats auga tongue.gif
Atsakyti
luju nesinervink 4u.gif .Visada atsiras kas pasisaipys,bet atsiras kas ir supras.Jeigu jusu seimai taip gerai,jeigu jus pasidaline darbais ,tai ir thumbup.gif .Mano anyta pries 10m irgi stebejosi,kaip cia galima nedirbti blink.gif .Bet mano vaiko sveikata tada buvo man svarbiau.O dabar jau pati kalba-va vaikai priziureti,isaukleti,mokosi gerai,viskas sutvarkyta.O jai buciau islekusi karjera daryti,kazin kaip butu buve su seima,vaikais g.gif .Nei kiek nesigailiu savo poelgio biggrin.gif .Tik galvoju,kad laike kokiu 2m. jau galeciau uzsiimti dar kuo nors.
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2005 03 16, 10:13)
va va  ta visuomeneje susiformavusi nuomone mane varo is proto,kai tik nuvaziuoju pas tevus taip ir prasideda ,dukrele kodel nedirbi,kiek sedesi vyrui ant sprando ir t.t. O man su nerviukai po visu vaiku ligu jau nera labai gerai,tai as tuoj i asaras,nebemoku valdytis cry.gif Kai taves tavo mama nesupranta ,tai ko noret is uosvenes ir kitu aplinkiniu,Pati gerai atsimenu ,kaip mano mama sake,kad visa savo meile atidaviau kitiems vaikams,o saviem jos tik lasas kliuvo,nei pasaku skaiciau(cia tei zodziai isplauke,kai pamate,kaip as susaviskais uzsisimu).Turbut to aukso viduriuko niekam ir nepavyks atrasti.O kol tokia nuomone ,kad esi namu seimininke(nekenciu to zodzio gun_bandana.gif ),tia jau kvailiu kvaile.O vaika vaika uzauginti tai ne darbas,jis tiesiog pats auga tongue.gif

Kai ejau i mokykla, reikejo pasakyti kur tevai dirba. Tevo grafoje parasiau, o mamos net nezinau ka rasyti...tiesa pasakius pajauciau kazkoki nepilnavertiskumo jausma, nes visu mamos dirbo. Taip, kazkoks visuomeneje poziuris yra i tas nedirbancias.... O kas liecia vaiku ligas, dazniausiai suserga naminukai, nes jie neatsparus kazkodel, gal, kad aprengti per siltai, ir as is ligu neislipau. Kai pradejau savimi rupintis, viskas pasitaise.
Manau, kad motinos ir anytos stebisi, kad nedirbat del to, kad pinigai is dangaus nekrenta, reikia abiem prisideti, nes sunku vienam viska uzdirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skruzdeliukas: 16 kovo 2005 - 10:42
Kai mastau kodel mano seimoje taip viskas susikloste, tai suprantu ,kad tai gavosi viskas savaime.Kol as dirbau vyras studijavo, galejo vaziuoti stazuotis kur tik jam reikejo,atsirado lelius,nusprendem nesiplesyti ir jokiom auklem savo vaiko nepalikti,taip sakant leidau vyrui daryti karjera.Atsirado kitas lelius po kiek laiko dar bandziau eiti su jais i darba ,bet ju ligos .... sad.gif ,o ir darbelis ne mielas). Jie nebuvo tokie jau naminukai ,visur su jais eidavau,bet kai suserga vienas tuoj kitas ,ir taip ratais istisus menesius nosies niekur neiskisdavau,o karta usviene pasake ,kad vaiku nemoku auginti,tai manaiu numirsiu is nevilties,buvau isisvariiusi kompleksa,kad jei manes nebutu jie nesirgtu doh.gif Dabar jau geras pusmetis kaip jie neserga tfu tfu tfu,tai pradeda augti sparnai,visko norisi ir t.t.
Atsakyti
Luju, o tu nemanai kad vaikui butu geriau augti bent siek tiek savarankiskai, ir ta pati darzeli lankyti, kad mokytusi bendrauti. O dabar tik snarglys pradeda begti, prisoka mama ir nuvalo mirksiukas.gif
Tikrai nesakau kad tavo gyvenimas netikes, nes tiesiog nezinau kaip tu gyveni, galbut jis kaip tik labai prasmingas. 4u.gif
O degraduoja zmogus ne del issilavinimo trukumo, o nuo rutininiu darbu ir visisko netobulejimo, del ko ir sakau kad BENT i universisteta reiketu stti- juk ten zmones, bendravimas, naujos zinios, ten pasaulis verda, o ne sukasi kiekviena diena tuo paciu ratu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tender: 16 kovo 2005 - 11:16
Tender sunku ka tau ir pasakyti ,kiek suprantu vaiku neturi ,taigi kalbi tik kaip teoretike,visos mes is dalies tokios bunam ,bet vaikai laaaaabai pakoreguoja gyvenima.O del snarglio,kaip tu sakai ,musu visos baisios ligos ir prasideda,taigi kiap nereguoti,nebent akmenine sirdi tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 03 16, 11:16)
Luju, o tu nemanai kad vaikui butu geriau augti bent siek tiek savarankiskai, ir ta pati darzeli lankyti, kad mokytusi bendrauti. O dabar tik snarglys pradeda begti, prisoka mama ir nuvalo  mirksiukas.gif
Tikrai nesakau kad tavo gyvenimas netikes, nes tiesiog nezinau kaip tu gyveni, galbut jis kaip tik labai prasmingas. 4u.gif
O degraduoja zmogus ne del issilavinimo trukumo, o nuo rutininiu darbu ir visisko netobulejimo, del ko ir sakau kad BENT i universisteta reiketu stti- juk ten zmones, bendravimas, naujos zinios, ten pasaulis verda, o ne sukasi kiekviena diena tuo paciu ratu. schmoll.gif

Kur ten Luju vaikams darzelis, gi 9 ir 12 m. vaikai jau i mokykla eina.....
Atsakyti