QUOTE(luju @ 2005 03 16, 10:13)
va va ta visuomeneje susiformavusi nuomone mane varo is proto,kai tik nuvaziuoju pas tevus taip ir prasideda ,dukrele kodel nedirbi,kiek sedesi vyrui ant sprando ir t.t. O man su nerviukai po visu vaiku ligu jau nera labai gerai,tai as tuoj i asaras,nebemoku valdytis

Kai taves tavo mama nesupranta ,tai ko noret is uosvenes ir kitu aplinkiniu,Pati gerai atsimenu ,kaip mano mama sake,kad visa savo meile atidaviau kitiems vaikams,o saviem jos tik lasas kliuvo,nei pasaku skaiciau(cia tei zodziai isplauke,kai pamate,kaip as susaviskais uzsisimu).Turbut to aukso viduriuko niekam ir nepavyks atrasti.O kol tokia nuomone ,kad esi namu seimininke(nekenciu to zodzio

),tia jau kvailiu kvaile.O vaika vaika uzauginti tai ne darbas,jis tiesiog pats auga
Kai ejau i mokykla, reikejo pasakyti kur tevai dirba. Tevo grafoje parasiau, o mamos net nezinau ka rasyti...tiesa pasakius pajauciau kazkoki nepilnavertiskumo jausma, nes visu mamos dirbo. Taip, kazkoks visuomeneje poziuris yra i tas nedirbancias.... O kas liecia vaiku ligas, dazniausiai suserga naminukai, nes jie neatsparus kazkodel, gal, kad aprengti per siltai, ir as is ligu neislipau. Kai pradejau savimi rupintis, viskas pasitaise.
Manau, kad motinos ir anytos stebisi, kad nedirbat del to, kad pinigai is dangaus nekrenta, reikia abiem prisideti, nes sunku vienam viska uzdirbti.