QUOTE(luju @ 2005 03 16, 17:34)
O Neringucia dar karta irode koks visuomenes poziuris i namie sedincias"ciupkit darbo skelbimus .....atnaujinkite garderoba,atjaunekite ir ..." Kodel tu manai ,kad mes kokios apkiauteles,bemoksles, save grazint tikrai turime daugiau laiko nei kuri dirbanti
Todėl, kad kitokių pavyzdžių savo aplinkoje nematau. Nu mnepykit, bet dar nepažystu savim pasitikinčios, susitvarkiusios mamos, kuri sėdi namie. Pavyzdžiui viena pažystama kai namuose su vaikais sėdėjo (beje netrumpai, kokus 7 metelius) tai atrodydavo tragiškai, susivėlusi, kambariuose bardakas kaip reta, apsirengusi nudėvėtais treningais. Žodžiu baisu buvo į svečius užeiti. O po to kai iškilo grėsmė skyryboms, susirado darbą, nusidažė plaukus, svorį numetė, o ir namie tvarkytis laiko atsirado (nes kol sėdėjo tik ir verkė, kaip sunku ir kaip nieko nespėja). Dabar ir pati pripažysta, kad tokia depresija jai tuo laiku buvo, net į parduotuvę nenueidavo. Sako, žmonių bijojau
Kitas pavyzdys mano gyvenime - draugė, kuri iki šiol sėdi namie. Tai jai kai pasiūlai nueiti drabužių pažiūrėti ar kosmetikos nusipirkti, tai ji atsako, o kam man vis tiek namie sėdžiu niekur neišlendu, kas čia mane mato (o kad vyras ir vaikai tokią mato tai negalvoja

). Tenka ją gelbėti ir pačiai kosmetikos padovanoti ar kokį netinkamą man rūbą įpiršti. Nu gi jauna graži moteris... Pats tas laikas puoštis.
Nežinau nesmerkiu aš namie sėdinčių mamyčių, bet kartais nesuprantu nors tu ką...