QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 16, 11:18)
Kadangi nebuvo didelio palaikymo is tevu, dabar stengiuosi labai intensyviai lipti is to liuno. Apie ginklu sudejima net minties nera.Stengiuosi kuo daugiau tobuleti ir tikrai sventai tikiu, kad man pasiseks gyvenime, ir dar labiau didziuosiuos savimi, nes padariau tai viena. Man kazkodel tas mamos abejingumas, atsainumas suveike priesingai, tapau labai karinga ir del visko kovoju.

Jau ir dabar zinau, kad as visai priesingai auklesiu savo

.
na, man panašiai, tik aš dar pridėjau nuo savęs - stojau bet kur, kad tik įstočiau, kad tik toliau nuo namų... nebuvo patenkinti tėvai, nes su mano specialybe arti namų profesija nepritaikoma

kai pasiekiau savo - vistik universitetas, mano visada teisūs ir protingi broliai to nepasiekė, atsirado pasitikėjimas profesinėje srityje... bet kaip įveikti nepasitikėjimą asmeninėje? kad kaip moteris esu vertingas asmuo? asmenybė? niekaip nepagaunu kampo,,, karu čia nieko nepasieksi...

norisi normalaus gyvenimo, meilės šeimos, bet bijau kad pati sau užkertu kelius, negaliu išlaikyti draugų, šita sritis man kaip uždaryta...