QUOTE(ardnas @ 2010 03 12, 12:22)
sveikos ir as prie jusu.Na gal ir negerai pasakysiu,bet man dusioje lengviau paliko paskaicius,kad ne as viena tokia istizusi.
Labu

kad dusioj ramiau - nieko cia blogo

neveltui psichologai kuria terapines grupes, zmones kvieciami dalintis ispudziai, pasikalbeti.
As nuo vaikystes kazkiokia kompleksuota.Gal del to kad su mama niekada nepasikalbedavom ,svelnumo jos nejauciau tad visada viena buvau su savo problemom uzsidariusi savyje.Gal tik dabar pradejau stipriai dirbti su savimi(man 28m).
daugelis vaiku turi viena ar kita kompleksa, bet be abejo, nemalonu, kad nebuvai vaikysteje islaikyta... taciau dziugu, kad nesustojai ir dirbi su savimi dabar!
Kazkaip man isejus i miesta atrodo kad visi i mane ziuri,kad as kazkaip idomiai atrodau,kad mano eisena negrazi,na zodziu visiems gyvenimas geras tik ne man.o jei kavos dar padauginu tai dar ir sirdis plaka kaip paselusi,kojos dreba baime zmoniu dar didesne palieka nu jausmas kosmariskas.tai db stengiuosi atrodyti taip kad sau patikciau ir tas truputi padeda, geriu vitaminus kuriuose yra b grupes vitaminu.be4ndrauti einasi geriau kazkaip.na kaip sakoma stengiuosi perlipti per save.Visa ziema kaip ir ok viskas jau buvo,bet db jau pastebiu kad vel stogas kai kurioms dienomis vaziuoja.Na psichologui savo problemu tikrai neisdrisciau pasakot,o be to jie tik zmones dirbantys savo darba,kuriems tai yra kasdienybe ir abejoju ar sugebetu mane suprasti.Stengiuosi labai su savo berniuku bendrauti kad jis toks nebutu gyvenime kaip ir as,nes tas jausmas ziauriai apsunkina gyvenima
Sau patikti - vienas svarbiausiu dalyku.

o jei taip neigiamai organizmas reaguoja i kava, gal laikas jos atsisakyti?

Taip, psichologui jo darbas yra kasdienybe ir jis tikrai nesuprastu, kaip jautiesi... Nemanau, kad isvis kas nors suprastu. Juk kad ir kiek "skystas" ar kompleksuotas zmogus bebutu, jis yra asmenybe, o asmenybes kiekviena jausma isgyvena savitai ir nevalia jausmu lyginti, nes net budami patys empatiskiausi zmones, neilysim i kito zmogaus kaili ir jo jausmu ar skausmo nepasversim, nepamatuosim... Taciau psichologai zino puikiu budu, kaip padeti zmogui surasti jam paciam priimtiniausia kelia... Na, o pradet, zinoma, reiketu nuo pacios saves supratimo... Zinoma, tai nera lengva, bet dievai mato, kaip verta saves ieskotis! Ir kaip buna smagu save atrasti.

Kad ir kasdien kitokia, bet save.
Ir, manau, kad puikus patarimas, pradeti ryta nuo 3 graziu minciu apie save! kad ir nuo vienos!
sekmes