Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

upytele, nuosirdziausi svaikinimai 4u.gif nuostabus tavo darbai thumbup.gif
tavi, kaip visada saunu smile.gif

Siek tiek naudingos informacijos smile.gif Vakar buvau parduotuvykei Sv.Stepono g., pasirodo nuo kitos savaites persikrausto i Ermitaza (sake bus skyrius pre Ermitazo kasu) bus uzrasytas pavadinimas Dekotex.

Atsakyti
Sveikos, 4u.gif senai jau rodžiausi.... blush2.gif
Upelyte, Sveikinu wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Parodysiu savo paskutinius darbus kurių čia dar neparodžiau. smile.gif
Draugei gimtadienio proga
user posted image
Mamai irgi gimtadienio proga (180x45cm)
user posted image
ir draugei iš Turkijos, pas kurią vykau per projektą (apie rūšiavimą, perdirbimą) (180x45cm) (P.S. nuotraukoje aš biggrin.gif )
user posted image
Šilkinis šalis (180x45cm) "Žalioji pieva"
user posted image
Atsakyti
Gražūs tavo darbai ~Migla...Miglelė~
Atsakyti
Dėkui, Tavi smile.gif
Atsakyti
Migla,ir as prisidedu prie pagirimu-tikrai grazus tavo darbai. thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Upytėlei
4u.gif

QUOTE(Ariella @ 2009 06 19, 15:48)
upytele,  nuosirdziausi svaikinimai  4u.gif nuostabus tavo darbai  thumbup.gif
tavi, kaip visada saunu smile.gif

Siek tiek naudingos informacijos smile.gif Vakar buvau parduotuvykei Sv.Stepono g., pasirodo nuo kitos savaites persikrausto i Ermitaza (sake bus skyrius pre Ermitazo kasu) bus uzrasytas pavadinimas Dekotex.

stepono gatvėj nebebus visai visai? unsure.gif

QUOTE(~Migla...Miglelė~ @ 2009 06 20, 10:44)

Fantastiško grožio darbai. Taip ir norisi prisiglaust. wub.gif

Buvau Alos Sviridenko pamokose. Dabar lauksiu kada ji vėl pasirodys. Sakė dar bus liepos ir rugpjūčio mėnesiais po kelias pamokas. ax.gif
Atsakyti
labutis, nuostabūs visų čia įdėti paskutiniai darbeliai, labai kruopštūs ir meniški.

Norėjau paklausti, ar Javana bespalvis kontūras Gutta indeliuose taipogi išsiplauna iš audinio, ar taip ir lieka? Gal kuri esat jį išbandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 06 20, 18:01)
Norėjau paklausti, ar Javana bespalvis kontūras Gutta indeliuose taipogi išsiplauna iš audinio, ar taip ir lieka? Gal kuri esat jį išbandžiusi?

Issiplauna 4u.gif

Panos,siuntinelis isvaziavo i Lt ir pirmadieni kas galetu is stoties paimti g.gif .Parasykit man ,gerai,o as ryt paskaiciavimus visoms atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeRi: 20 birželio 2009 - 19:06
QUOTE(SeRi @ 2009 06 20, 21:05)
Issiplauna 4u.gif

ačiū, labai nuraminai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Galiu ir aš paįmtį
Atsakyti
PACIOS, Enija, labai jums ačiū smile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Šiandien dar vieną šalį nuliejau smile.gif savo tetai, gimtadienio proga smile.gif ryt nufotografuosiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Migla...Miglelė~: 20 birželio 2009 - 21:51
QUOTE(tavi @ 2009 06 20, 19:56)
Galiu ir aš paįmtį

Tada parasyk man savo duomenis i AZ ir telefona,kuriuo MB galetu su tavimi susisiekti,kad susitartumet kas kada mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti