Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Panos,nebespejau siandien paskaiciuot,nes vaikas prie kompo neprileido doh.gif. Tavi,kontaktus gavau 4u.gif
Atsakyti
~Migla...Miglelė~ šaunuolė, labai gražūs darbai thumbup.gif wub.gif Man ypač patiko tas kuris skirtas daugei iš Turkijos thumbup.gif ir jeigu dar detalizuoti tai patiko patys dekoro motyvai.
SeRi aha tie vaikučiai doh.gif doh.gif doh.gif man irgi kartais tenka vakarais kovoti už vietą "po saule"" bigsmile.gif . Lauksim paskaičiavimų.
O aš jau net primiršau ką užsakiau doh.gif bet rodos turėtų būti marmuravimo priemonės g.gif oi kaip nagai niežti išbandyti ir jaučiu prigadinti doh.gif Jei bus blogai reikės klausti Upytėlės patarimų nes man rodos tik pas ją tai mačiau g.gif
Atsakyti
Diedas siuntinį jau paėmė smile.gif
Atsakyti
Reda, tavo siuntinysi pas manę
Atsakyti
Saunu,kad nors parvezimas i Lt taip operatyviai gavosi thumbup.gif . Jau tos pardos baigiu atsikast doh.gif .Taigi as is ten sau sali buvau uzsisakiusi.Dabar reik pult piest,kad tureciau kuom per tas vestuves apsigaubt doh.gif .O laiko tai mazai liko blink.gif
Atsakyti
Panos dar galim pabandyti iš šios užsakyti. Bet reik greitai
http://www.kreativersand.de/
SeRi, turi važiuot į Lietuvą,
Atsakyti
Paskaiciavau tik vienai siandien blush2.gif .Ryt skaiciuosiu toliau 4u.gif .Autobuso vairuotojui MB dave 10lt,tai juos ant visu keturiu padalinau po 2,50lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
SeRi, gal dar galeciau prisideti prie uzsakanciuju?
Atsakyti
butybe, junkis, būtinai. Bandyk iš čia
http://www.kreativersand.de/
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2009 06 22, 17:03)
Diedas siuntinį jau paėmė smile.gif

Moteros, pamatytumėt tą jos "Diedą" bigsmile.gif hihihi.gif ten dar visai nieko sau "diedas" thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(tavi @ 2009 06 22, 20:48)
Panos dar galim pabandyti iš šios užsakyti. Bet reik greitai

Och man kolkas užtenka.
Peržiūrėjau paštą, radau SeRi paskaičiavimus doh.gif hihihi.gif . Išgeriu rytinę kavą ir užsiimsiu pinigų pervedimu.

O dabar, jums du savo darbelius įkelsiu ax.gif

Žydinti šaka.user posted image
Jau kažkas kažką panačaus tapė ir aš iš paskos blush2.gif naudojau ir guta ir karštą vašką.

Žuvys user posted image-
pamačiau nete akvariumo žuvyčių nuotrauką ir taip užsimaniau nutapyti. Tik gal kiek primarginau g.gif Čia jau daugiau su vašku dirbau. Dabar su tom žuvim neapsisprendžiu ar rėminti ar kokią pagalvę siūti ar į lentyną nugrūsti kol kils kokia mintis apie panaudojimą g.gif
O su spalvomis nuotraukose tai tikra bėda verysad.gif visai ne tas, kaip sunku visgi šilką fotografuoti verysad.gif
Atsakyti
~ella~,nuostabus abu darbai,o jau ta saka-tai isvis be zodziu. clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
na pas manę seniai buvo šaka, bet jai toli iki tavo darbo. Super
Atsakyti