As tai dabar ant sifoniniu saliu uzsedau
Seper paveikslai ella!!!
ziuriu visos tik tobuleja 
vat tik nufotkint tai nerealiai sunku, be to batareikas kraunu, imesiu veliau nuotraukyciu
http://www.kreativersand.de/
Junkites panos,kurios ko norit.Tik darom taip,kad iki treciadienio vakaro galeciau uzsakyti,nes gali nespet pareit iki mano isvaziavimo
Papildyta:
Migla miglele,pas tave kaip visuomet grazus melsvi lengvuciai gaivuciai atspalviai
~ella~,tu menininke pas mus,tobuleji ne dienom ,o valandom
Nulíuk,tavo naslaites,kaip is mano balkono
Nuliuk kokios mielos našlaitėlės
ir aš visas atpažįstu
turiu tokias
o mėlynos mėgstamiausios
Ačiū mergaitės už pagyrimus mano darbams
tik dabar pradedu suprasti, kiek reikia dirbti, kad pajusti kažkokį pagrindą po kojom
Tapau ne per daugiausia, kol kas darbuojuos daugiau pieštuku ir akimis (vietoj pamokų ar kursų lankymo studijuoju knygas
)
Ačiū mergaitės už pagyrimus mano darbams
Nuliuk, gražios našlaitės.
Aciu SeRi, tik kad nieko as tam puslapiuke nesuprantu nei kur ziuret, nei kas ten per priemones. Gal galetum trumpai apibudint kokios prekes ten yra ir kokios geresnes. Ar kokios naujoves ko pas mus nera? O siaip tai man reiktu salikeliu sifoniniu 150 cm ilgio.
Niliuk, isispecinai su gelytem, tikrai graziai iseina. Ir bendrai labai dziaugiuosi kad musu temele gyvuoja, kai turi su kuo pasidalinti ir stimulas didesnis dirbti.
Niliuk, isispecinai su gelytem, tikrai graziai iseina. Ir bendrai labai dziaugiuosi kad musu temele gyvuoja, kai turi su kuo pasidalinti ir stimulas didesnis dirbti.
butybe,man irgi sunku atsirinkti toj pardoj kur kas,nes labai ten viskas sumakaluota
Saliu radau tik 2 ,bet neaisku koks silkas cia
MARABU silko dazai
JAVANA
Lagintuvu fiksuojami dazai
garais fiksuojami dazai
silkas
Saliu radau tik 2 ,bet neaisku koks silkas cia
MARABU silko dazai
JAVANA
Lagintuvu fiksuojami dazai
garais fiksuojami dazai
silkas
Panos,kas ko is ten norit,rasykit man i AZ,imesiu jums savo emeilo adresa.Butu gerai,kad per siandien ,iki ryt pietu,kokios 14val.issirinktumet ko norit,nes reik skubiai uzsakyt,kad spetu pareit. Kol kas yra trys norincios.
Daziukai silkui ten tikrai zymiai pigiau
Daziukai silkui ten tikrai zymiai pigiau
o ten tie markeriai tik silkui skirti, ar galima jais ant visu audiniu piesti?
QUOTE(efauto @ 2009 06 24, 11:31)
o ten tie markeriai tik silkui skirti, ar galima jais ant visu audiniu piesti?
Tik silkui ,jei turi galvoje situs
QUOTE(SeRi @ 2009 06 24, 12:37)
Tik silkui ,jei turi galvoje situs
o sitie, kaip supratau tinka visiem audiniam?
QUOTE(efauto @ 2009 06 24, 11:41)
CIA yra parasyta rusiskai apie visus Marabu markerius