QUOTE(efauto @ 2009 06 24, 18:35)
ačiū, gavau 
Laba
as prie kompanijos jungtis noreciau, pasiunciau i AZ sarasiuka, ar i maila reikejo? jei taip tai koks jis?
buciau labai dekinga
as prie kompanijos jungtis noreciau, pasiunciau i AZ sarasiuka, ar i maila reikejo? jei taip tai koks jis?
buciau labai dekinga
QUOTE(gitaja @ 2009 06 24, 16:26)
Flomasteris,kurio pripildzius silko dazais,galima piesti
Papildyta:
QUOTE(Zydryne @ 2009 06 24, 17:11)
Ar apsimoka pirkti šilką 110x110 - 7.77 Eur?ne
Ką reiškia Konturenmittelkonturas, malmittelpiesimo priemone?
Aquarellgrund naudojamas liejimui ant silko be konturo? TAIPgruntas
Marmorierfarbe - gal cia marmuravimo efekto isgavimas ant šilko? ar klystu Klysti,nes ji neuzsifiksuoja ant medziagos ir issiplauna
marmorierfarbe
Kaip su apmokėjimu? kiek maždaug prisidės už atsiuntimus
Apie tai rasiau ne karta
Ką reiškia Konturenmittelkonturas, malmittelpiesimo priemone?
Aquarellgrund naudojamas liejimui ant silko be konturo? TAIPgruntas
Marmorierfarbe - gal cia marmuravimo efekto isgavimas ant šilko? ar klystu Klysti,nes ji neuzsifiksuoja ant medziagos ir issiplauna
Kaip su apmokėjimu? kiek maždaug prisidės už atsiuntimus
Papildyta:
QUOTE(upytele @ 2009 06 24, 17:29)
Papildyta:
QUOTE(gitaja @ 2009 06 24, 19:12)
http://www.kreativer...-Nr-177105.html ar cia dažai ar kontūras? Bandau verstis pagal LT kalbą tai prasyta kažkoks: konturmittel
Tai gal čia kontūras?
Tai gal čia kontūras?
Taip,garais fiksuojamiems dazams
Papildyta:
QUOTE(butybe @ 2009 06 25, 08:24)
O cia ikeliu keleta paskutiniu salikeliu darytu ant sifono.
Grazuoliai darbeliai
Visos,kas uzsisaket daziuku,parasykit gal cia ,temoje,kas is kur esat,taip bus lengviau man po to prekes rusiuot
.
Rasykit gal taip
-pvz:
SeRi -Kaunas
tavi-Vilnius
Mardo - Siauliai
gitaja- Palanga- Klaipėda
Ir dar karta primenu,kad JOKIU PROCENTU NEUZSIDEDU-cia tik del meno jums padedu ir,kol yra galimybe MB parvezt i Lt
Rasykit gal taip
SeRi -Kaunas
tavi-Vilnius
Mardo - Siauliai
Ir dar karta primenu,kad JOKIU PROCENTU NEUZSIDEDU-cia tik del meno jums padedu ir,kol yra galimybe MB parvezt i Lt
Dar daug kas klausia del atsiskaitymo,tai rasau cia,kad AZ nebutu perkrauta... Atsiskaitysit,kada prekytes jau bus pas mane ir busiu sutikrinus ar nieko netruksta,tada suskaiciuosiu viska ir kiekvienai atsiusiu saskaitos duomenis(Swedbank) su suma. Siuntima Vokietijoj,dalinsiu ant visu uzsisakiusiu(jusu nemazai
),o Lt ziuresim ar autobusu siusim ar per siuntas(kaip pigiau) ir taipogi dalinsiu siuntimo islaidas ant visu is to miesto.Tik bus reikalingos savanores paimti siuntinukus is stoties.Bet tai aptarsim veliau.
Dabar knisuosi su uzsakymu,nes puslapis labai bjauriai padarytas ir uzima daug laiko....
Dabar knisuosi su uzsakymu,nes puslapis labai bjauriai padarytas ir uzima daug laiko....
Ačiū dar kartą Seri už titanišką darbą
Zydryne - Šiauliai
Zydryne - Šiauliai
Na liuks,kad ne visai po viena is kiekvieno miesto gaunates
:
VILNIUS:
Tavi
SIAULIAI:
Mardo -
Zydryne
PALANGA_KLAIPEDA:
gitaja
upytele
KAUNAS:
W@idaw
Turiu prasymuka... Jei kas esat tam interneto psl.,nesidekit daiktu dabar i krepsi,nes man po to ju nebeleidzia isidet,jie kaip rezervuoti
ir man truksta prekyciu
.Dabar tam psl.33 zmones
VILNIUS:
Tavi
SIAULIAI:
Mardo -
Zydryne
PALANGA_KLAIPEDA:
gitaja
upytele
KAUNAS:
W@idaw
Turiu prasymuka... Jei kas esat tam interneto psl.,nesidekit daiktu dabar i krepsi,nes man po to ju nebeleidzia isidet,jie kaip rezervuoti
Sveikutės. Turputį pavydžiu jums, bet kol kas neužsakinėsiu nieko- privalau sunaudot tai ką jau turiu.
Kokie puikūs Būtybės darbai
Kokie puikūs Būtybės darbai
Panos,gal zinot,kur efauto surast,nes negaliu jos uzsakymo atsidaryt-tos programos neturiu