Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(panterixa @ 2009 07 19, 19:16)
labukas,malonu kad prisijungei ausraiii drinks_cheers.gif bet jau vandens leliju ir durnaropes grozis! wub.gif Bet ar tiesa kad jos nuodingos,kur mazi vaikai nepatariama auginti? g.gif na o mes jau irgi pagaliau biski pajudejom su darbais minimaliai,pagaliau turiu alpinariumui akmenis thumbup.gif tik va dar galvoj sukasi kokia forma daryti ir noriu paklausti jei uzpilsiu zemem,tai sodint kaip suprantu galesiu tik pavasari,nes kiek girdejusi esu reikia palikt zeme susistoveti sukristi ar ne?

del kruveles nesuk sau galvos ir grasiai gali sodinti, kruvelei galima leisti susiguleti tik tuo atveju jei ji labai dideli .... nuo 1 metro, bet ir tai nebutina. aukstas kruveles papylus zemes apie 20 cm suvoluoja gerai tada vel pila kita sluoksni 20 cm zemiu ir vel trombuoja taip gaunasi tvirta kruvele (musu draugai taip dare). siaip isivaisduoju kad tavoji kruvele bus iki 40 cm aukscio, jei jau bijau gal sukris (nors abejoju kad taip ivyks) papylus zemiu paimk grebli ir ne tais smailais pirstais o buku galu paimk ir is virsaus suplok, na siek tiek patrombuok ir gali sodinti ka nori. siaip jokio gruzo as nerekomenduociau deti nes paskui juk ten skverbsis geliu saknys g.gif jei kur nors sugalvojai nuimti velenos tai gali pirma sluoksni padaryti su velena o ant jos zemes uzdeti...tikrai daryk siemet ta alpinariuma
o as pasidariau savaji gelyna, nors pritruko geliu...veliau idesiu foto nes neturiu batareikiu (taip kraunamas mano foto)
Atsakyti
sveikutes,aciu labai trojuk uz patarimus,velenos kaip tik bus,nes ten kur susodinau dek.medelius galvoju isimt velena ir ispilt spalvotu mulciu(man jis labai grazus ax.gif )bet po juo reik tiest plevele ane,kad zoles nedigtu?Popiet imesiu medeliu foto,gal pasakysi ka nors apie juos,ar reik formuot,ar auksti auga ir pan. blush2.gif o as savaitgali savo gelyne biski naikinau geleliu,iskasiau,nes jau taip issiplete,kad man net negrazu,turiu tu paprastu vilkdalgiu 3 spalvu,tai ju apmazinau,taip pat viendiene,nakvisas,pasodinau vienmeciu truputi,nes ten kur tulpes buve,tuscias plotas,labai jau negraziai atrodo.
Atsakyti
Ačiū, kad taip maloniai priėmėt. smile.gif

QUOTE(elitarai @ 2009 07 18, 16:45)
ausraiii,prie pagyrimu dar kambarines geles grozy pagirti noriu bigsmile.gif ,o stala ar patys darete is plytuciu?ydomus tai jau tikrai. g.gif

Taip. Iš plytelių šukių.

QUOTE(panterixa @ 2009 07 19, 19:16)
labukas,malonu kad prisijungei ausraiii drinks_cheers.gif bet jau vandens leliju ir durnaropes grozis! wub.gif Bet ar tiesa kad jos nuodingos,kur mazi vaikai nepatariama auginti? g.gif na o mes jau irgi pagaliau biski pajudejom su darbais minimaliai,pagaliau turiu alpinariumui akmenis thumbup.gif tik va dar galvoj sukasi kokia forma daryti ir noriu paklausti jei uzpilsiu zemem,tai sodint kaip suprantu galesiu tik pavasari,nes kiek girdejusi esu reikia palikt zeme susistoveti sukristi ar ne?

Dauguma gėlių nuodingos, durnaropės irgi.
Atsakyti
www.antikurmis.lt cia nuo kurmiu,kazkada kalbejome apie juos.
Papildyta:
http://www.antikurmi...nfo/patikslinau
Atsakyti
sveikutes,niekaip negaliu ikelt savo dek.medeliu foto,kazko kompas neleidzia g.gif nesuprantu kame reikalas verysad.gif bandysiu ryt.
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2009 07 16, 09:58)

labai jau gražu wub.gif
turiu tau klausimuką. ar tas geldas impregnavot? ir kiek laiko jau jas turit? mes kai atsikraustėm į namą ir gi radom didelę seną geldą, su ja kiemą puošiu kitais metais tiktai tikriausia, nors yra noras ir šiais, bet ją reikia kažkuo impregnuot, kad tarnautų ne vienus metus.
bet kaip tvora keičia vaizdą, pas mus dar "paveldėta" sena likus, sietine, tai ir vaizdo kiemas neduoda, visos =ol4s varo i6 kaimyn7. laikinai vien1 patvor5 sukasiau, i6purenau, i6tiesiau pl4vele ir skaldele u=pyliau

QUOTE(daivasen @ 2009 07 17, 23:09)
Mano ir mazi vaikai vienas dvieju su puse, o kitas metu ir triju men, tai dirbu tik kai pietu miega, o seip tai kai nemiega tai galiu pasivaiksciot su jais ar kambariuose dirbti, tvoros vis dar nera tai taip lekia i kelia, kad vos speju gaudyti...

aš ir dirbu tik kai mažiukas miega. turiu ir šiltnamį, ir gėlynų, ir daržą, o ir kieme veiklos pilna, vos spėju suktis. mano mažiukas labai neramus, ta prasme juda, kruta, viskuo domisi, tik ant rankų, geriasusiu atveju pusei valandos vaikštynėj ar šokliuky, o kur dar kiti 9 m ir 14 m vaikai.bet kai labai nori, tai pasidarai.
o kur jūs gyvenate?
QUOTE(ausraiii @ 2009 07 18, 09:03)
Sveikos, gėlininkės!
Dažnai įlendu į šią temą, nes ir pati domiuosi aplinkos tvarkymu. Pagal Jūsų pageidavimą įdedu lelijų ir durnaropės žiedų foto.

http://picasaweb.goo...672344702726674

http://picasaweb.goo...672599598696114

http://picasaweb.goo...672649724338882

http://picasaweb.goo...672681171004978

Turiu bordo spalvos bijūną, vėliau galėčiau pasidalinti smile.gif

sveika prisijungusi 4u.gif labai grazu wub.gif daug darbo ideta ir laiko paskirta. saunuoliai zmones. bet tikriausia ne mieste gyvenate.
Atsakyti
Aciu mazge1979, geldas (ir dar daugiau visokiu dalykeliu.. smile.gif) ir as raudau atejusi i si namuka. Jos buvo pilnos druskos, matyt sudydavo lasinius. Tiesiog isploviau isgramdziau tas druskas ir dazu likuciais nudaziau, daugiau nieko nedariau, tiesa dugnuose prigreziojau skyliu. Bijojau, kad del isigerusios druskos gali niekas jose neaugti, bet va, antra vasarele ir auga auga.... smile.gif Ziemai isemus/ismetus geles, ispilu ir zemes, isvalau ir inesu i kluona, ten ir palieku iki pavasario. Maniskes tokios jau prie pabaigos, todel impregnavimais ne nebandau gelbet, manau vien saugojimu ziema, bent kokias 3-4 vasareles tikrai atlaikys, o tada bus proga kazka kitka sugalvoti:)
Papildyta:
Apie tvora. Spalvos norejau sviesios, bet su atspalviu apsisoviau, dabar negaliu ziuret i ryza spalva verysad.gif , isivaizduoju, kad prie tiko spalva dazytos tvoros ir geldose zydincios geles ir kiti augaliukai atrodytu zymiai graziau... smile.gif, jei pavyks dar symet dazysim, jei ne, liks pavasariui..
Sia spalva perdazem is Ysko pirkta stala (kuris per 1 sezona bjauriai nusuto), lauko (kluono) duris, dabar atrodo super didis.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2009 07 23, 13:06)

mes ir kluoną paveldėjom. o kur jūs gyvenat? mes skaisčiūnuos
Papildyta:
įkeliu kelias dabar žydinčias savo gėlytes, viskas po lietaus, tai apsinešę žemėm, reik mulčiuot

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

šiemet priaugs gėlyčių, o kitais metais jau kažkokį gėlyną formuosiu, nes dabar vaikutis laiko nepalieka
Atsakyti
mes keturvalakiuose..., bet save vadinu marijampoliete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaitaite @ 2009 07 23, 13:52)
mes keturvalakiuose..., bet save vadinu marijampoliete  ax.gif

aš ir ne kaimiete vadinuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
smagiau gyvent kaime, tyras oras, bet esu grynakraujė miestietė
Atsakyti
labai grazu, o kas tos ryskios feliotavos ilgos geles? Ir as tokiu noriu 4u.gif , ir dar matyti medzio zieves gabalai, tu pati rinkai ar pirkai? As savo gelyne/alpinariume keleta kankoreziu imaisiau, irgi tinka smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
rudaitaite turiu klausima...ten maciau palei siltnami pas tave tvorele is vyteliu supinta, cia tu pati pynei ar kazkur pirkot??? pamaniau man butu labai gerai tokia pasidaryti darze kur susodinciau prieskonines darzoves
Atsakyti