QUOTE(rudaitaite @ 2009 07 23, 16:46)
salia musu kaimo yra didziuliai plotai karklu, mat kazkada kazkas planavo toki verla apie tai buvo pasakojusi kaimyne. Jei ne nuotykiai su suniu, tai nebuciau ir tverusi... taigi reikejo greitai kazka galvoti kaip apsaugot darza. Pati prisveziau ir pyniau, labai aukstos nedariau, nes kitaip uzstos saule.., nieko sudetingo, originalu ir nieko nekainuoja

, dar esu maciusi internete is tu paciu karklu padarytos "dezes" kuriose prieskonines susodintos, kadangi mano darzas mazas, tai ketinu ir toki dalikeli pasidaryti, tik gal kiek veliau.
Papildyta:
jei ketini tokia tvorele darytis, tai tuos pagrindinius kuolus nuzievink, bent tiek kiek bus zemeje, nes kitaip pas tave labai labai greitai bus karklyne
aha siaip labai ciki atrodo tik beda ta, kad niekur arti nera tu karklu...nebent palei sesupe reikes praeiti ir paziureti

pas mane darzo vienoje vietoje toks supluktas zvyras su zemem (kazkada pro ten vazinejom i namus su masina) tai dabar labai kieta o sukasus nemanau, kad kas normaliai augs nes per kieta ir prasta zeme, tai as ir sugalvojau su ta tvorele pasidaryti pakelta darza prieskoniams ir kampe pasidarysiu geliu darzeli, tokiu kaip kardeliai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(panterixa @ 2009 07 23, 18:53)
mazge pas tave gelyciu grozis

jei pavasari tu melynu turesi atliekamu ir as mielai priglauysciau pas save

o del kankoreziu tai jie grazu,bet isivaizduokit mano mama ju nemazai issipyle pernai gelyne prisirinkus is misko,tai siemet nemazai jau egluciu pridygo

matyt seklu pribiro.Na bandysiu ikelt foto kompan,gal pavyks siandien

tai imesiu savo leliju dar foto paskutiniu kur zydi ir vat dek.medeliu

mes tai mieste bute gyvenam,padirbet sode tik savaitgaliais iseina,taip kad laiko neperdaugiausia ten praleidziam,todel ir su darbais po truputi tik judam

na trojuk kaip jusu baseinas,gal jau isirenge?
sveikute

apie kuri tu baseina klausi

jei ta dideli kur maudytis tai jis jau irengtas, jis pastatomas ir taip kaip matyti nuotraukoj toks ir yra tik kita meta jei jau bus normaliai pirtis padaryta perkelsiu ji i kita pastovia vieta, tai pagrinda po juo jau smelini irengsiu ir aplinkui kokiu pusu pasodinsiu...o jei klausi apie dekoratyvini, kur kazkada minejau .... tai jo dar neturiu ir siemet tikrai nedarysiu...pasiruosiu tik vieta t.t. susizymesiu (ir tai dar klausimas nes tikrai siemet nejudinsiu, nera tam laiko yra svarbesniu darbu)
maciau tavo dekoratyvinius medelius

labai grazus bet dar mazuciai, o tu kai parasei kad lauksi patarimo tai net juokas sueme, as juk ir tik pradedanti ir dar gerokai zalia gelininke...tu jau turi medel;iu o as nei ju dar neturiu

bet is paziuros ju nereikia karpyti ar formuoti...jie nekarpomi ir labai letai augantys gali buti rami

va pvz. ten tokia maza tanki eglute ji turetu augti visada apvalaina ar ovalo forma ir tai be karpymo...tiesiog jos tokia pacios rusis
o lelijos labai jau grazios ir kokio aukscio jos pas tave, nes ziuriu kad jau uzsikreciau jomis...labai grazus ziedai
rutele sveika prisijungusi