Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(mazge1979 @ 2009 07 27, 19:44)
o kam tu jas karpei g.gif

Per daug ištysę buvo. Taip pat ir nužydėjusias šakas nukirpau. ax.gif Man turbut kirpimo manija - nusipirkau naują sekatorių, tai dar ir viena išvešėjusią rutulinę tują taaaip nukarpiau, kad liko gal tik trečdalis... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
laba diena visoms...per tuos darbus tai jus visai jau apleidau blush2.gif jei ne namai tai kompotai jei ne vaikai tai namai .... ir taip uzburtas ratas gaunasi, o gelytems ir pritruksta atrodo keletos valandu
o mano darytas gelynas nuskuro apvyto, tai net geda ir kelti nuotrauka...bet drauge buvo atvaziavusi tai sake nepergyventi nes buna taip kad persodintos geles kol isitvirtina pastovioj vietoj nuskursta
vis pasiziuriu i jusu nuotraukas tai taip net uzpavydziu jusu gelyciu grozio wub.gif apie jurginus jau net nekalbu wub.gif
o pas mus jau sudygo zolyte vosur tik vietomis geriau vietomis prasciau o uz namo tiesiai po miegamo langu zolyte prasciausia ir su zolemis iki keliu doh.gif ten galima ir rapsu ir balandu rasti tai sakiau nupjausiu nupurksiu bonvelu o paskui ziuresiu kas bus...nes jei niekas nesigaus tadu kita meta atsesiu nes ten ant kampo dar mano gelynas numatytas....bet dabar vaizdas tai ziaurus schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2009 08 03, 23:38)
o as,kad pikta doh.gif ,musu,,zolyte,,kuokstais sudygo,matyt lietus nuplove seklas,ryt perses,nes jau gera savaite praejo,po sejos ir visiskas s...net liejimas  ir saulute negelbsti unsure.gif

nepergyvenk pas mane ir tas pats blink.gif per daug meno atstatyti zolytei nereikia: tas tuscias vietas pagreboji lenkgai iterpi sekla ir sumindzioji kas prisispaustu ir lauki kol sudiks. o firma tau pirma karta ja pjaus ar jau patys g.gif
na tai pasirodyk kaip atrodo zalia zolyte
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 06, 09:37)

taip, dažniausia pirmais metais gėlynas nuskursta, nes gėlytės prisitaiko prie naujos vietos. ir jei joms tinka, kitais metais l. gražios bus.
o su laiku ir man problemos, dėl miego stokos vėl alpimai prasidėjo, tai nepajėgiu gėlynų išravėt, žolė nepjauta, daržas baisus, žo-NEPAJĖGIU, REIK ATOSTOGŲ
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 06, 07:37)

nepergyvenk pas mane ir tas pats  blink.gif  per daug meno atstatyti zolytei nereikia: tas tuscias vietas pagreboji lenkgai iterpi sekla ir sumindzioji kas prisispaustu ir lauki kol sudiks. o firma tau pirma karta ja pjaus ar jau patys  g.gif
na tai pasirodyk kaip atrodo zalia zolyte

pasirodysiu,po menesio,nes neturiu kuom ykrauti foto y SM.mums persodino zolyte,o po pirmo pjovimo(musu paciu)taisys ,,broka,,
Atsakyti
sveikutes visos,stai ir as trumpam pasirodau ax.gif sianakt grizom is atostogu,taigi jau siandien varom sodan,itariu kas ten darosi per tiek laiko doh.gif 1ni imesiu gelyciu kurios zydes foto ir dar si ta akytems paganyt augaliuku foto is uzsienio mirksiukas.gif maniau cia busit priplepeje daug,ogi ziuriu,kad visai nea,tai greit viska perskaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 08 07, 10:15)
sveikutes visos,stai ir as trumpam pasirodau ax.gif sianakt grizom is atostogu,taigi jau siandien varom sodan,itariu kas ten darosi per tiek laiko doh.gif 1ni imesiu gelyciu kurios zydes foto ir dar si ta akytems paganyt augaliuku foto is uzsienio mirksiukas.gif maniau cia busit priplepeje daug,ogi ziuriu,kad visai nea,tai greit viska perskaiciau smile.gif

sveika sugryzusi 4u.gif o tu gal kokioj olandijoj atostogavai kad geliu mums prifotkinai lotuliukas.gif gerai imesk lauksim
o su tuo rasymu tai zinai kaip buna kai namie 25 arai (na pas kitas maziau) pabundi ryte jei geras oras tai papusryciauji ir mauni laukan dirbti tai SM nera laiko
Atsakyti
Vakar turguj nusipirkau leliją su šaknim, nors nemaniau, kad tokia Lietuvoj auga. bigsmile.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
labas... jei jus norit paplepet tam yra atskiras forumas... 4u.gif

http://www.supermama...p?showforum=156
Atsakyti
nejaugi debesiene jums trugdo musu Marijampoles gelininkiu tema? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 09, 21:50)
nejaugi debesiene jums trugdo musu Marijampoles gelininkiu tema? doh.gif

aha tikrai???? g.gif
Atsakyti
Na bet visur atsiranda tokiu kuriom kazkas uzkliuva....
Atsakyti
bet tam yra spec vietos kur galima plepet.. sis forumas tik apie geles...
Atsakyti