Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(elitarai @ 2009 08 11, 22:46)
tai kelkit kur norit y menuly-y marsa,mums svarbu tik Marijampoles gelininkiu tema,nes ziu cia vaiku zaidimai...viena moke,dabar kita gasdina,kokios boses g.gif
Papildyta:
tarp eiluciu supratau,kad musu tema-pletkai ir pokalbiai apie nieka verysad.gif

jo mane jau ir juokas paeme is tu gazdinimu...net eisiu paskaitineti ka kitu miestu gelininkes kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 08 11, 22:38)
Realiai teisybę ir sako, kad tokias paplepėjimų temas visas turėčiau iškelt į bendraminčius, nes gaunas, kad tarp pletkų pasimeta ir naudinga info, nes žmogus turi perskaityt dešimtis puslapių pletkų, kol ras kokios informacijos doh.gif ateityje tikrai bus sprendžiamas šitas reikalas, ir pletkai keliaus į bendraminčius.

na taip mes plepam, bet ką žinau, plepam apie gėlytes,gėlynus, sodus, veją. kituose puslapiukuose ir mamytės apie tai plepa, kažkaip skaitau tenai ir informacijos taip pat ilgai ieškau, bet būna sukurta atskiros temos, pvz. bonsai, alpinariumai, tačiau ir ten dažnai nukrypstama. tai gal tada jūs paaiškinkit, kas būtent galima kalbėti, kas ne. nes kiek suprantu kažkam mes užkliuvom, nepatikom, tai jau ir pykčiai prasideda, o pyktis juk nesinori. moterys patarinėti ir kalbėti, o ypač apie gėles, nemoka trumpom frazėm. arba mes čia kažko nesuprantam. dėkui už taktišką pastebėjimą.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 08 12, 08:38)
na taip mes plepam, bet ką žinau, plepam apie gėlytes,gėlynus, sodus, veją. kituose puslapiukuose ir mamytės apie tai plepa, kažkaip skaitau tenai ir informacijos taip pat ilgai ieškau, bet būna sukurta atskiros temos, pvz. bonsai, alpinariumai, tačiau ir ten dažnai nukrypstama. tai gal tada jūs paaiškinkit, kas būtent galima kalbėti, kas ne. nes kiek suprantu kažkam mes užkliuvom, nepatikom, tai jau ir pykčiai prasideda, o pyktis juk nesinori. moterys patarinėti ir kalbėti, o ypač apie gėles, nemoka trumpom frazėm. arba mes čia kažko nesuprantam. dėkui už taktišką pastebėjimą.

na jo mes plepam ber kaip tu sakai apie geles....o jei nukrypstam tai nemanau, kad labai blogai. tik man ir idomu pasidare ar kuri nors kuriai rupetu pomidoru amaras ateitu i musu skyreli ieskoti informacijos, ji tiesiog nueitu i pomidoru skilti, o cia renkasi visos kurios megsta geles ir gyvena marijampoleje. o jei kuri marijampoliete turetu kokiu klausimu visada gali klausti mes tikrai atsakysim neziurint i tai , kad kazkada buvo apie tai diskutuota....ir nebutina skaityti visko. buvau nuklydusi pas panevezietes gelininkes....na jos lygiai taip pat plepa g.gif
mazge izeidei maikloo jaksono gerbeja lotuliukas.gif tai uzsiunde komisija patikrinimui lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas tai mes ir vel kazkam uzkliuvom, tikriausiai cia mus provokuojam ksd ne i tema rasytume ir ismes is cia....
Bandau ikelti savo gelynu foto bet kazkaip tai man neleidzia, bandysiu dar...
Atsakyti
QUOTE(ausraiii @ 2009 08 11, 12:59)
Žiedais labai džiaugiuosi, bet kvapas tai laidotuvių. O pirkau tai tikrai iš bobutės.
Merginos nežinau ar čia galima reklama, bet mama turi parduoti dvi oranžine spalva žydinčias durnaropes.

labukas,mielai paimciau mirksiukas.gif laukiu atsakymo
o man kelinta diena kompas
"puliuoja"atsiprasant,vakar isvis cia i foruma error pastoviai nejo ieit,tai va pagaliau siandien uzeit galejau,imesiu tuoj savo grazuole lelija pagaliau prazydo,kvapelis ale irgi laidotuviu stiprus,pora savaiciu sode nepabuvojom,tai tiek apzele gelynelis mano,savaitgali tvarka dariau,jau pora kardeliu prazydo,geleles kaip ir i pabaiga eina,ne uz kalnu jau ruduo verysad.gif
Papildyta:
nelabai supratau ta zodi pletkai,prie ko cia jie? g.gif cia mes kalbam,diskutuojam apie gelytes ir kitus augalelius,dalijames foto savo prazydusiais augaleliais,nesuprantu kodel taip uzkliuvo? doh.gif juk ir kt.miestu forumietes turi savo skyrelius ir ten plepa,tai negi visoms uzdraus?
Atsakyti
aš ir nelabai supratau, kas pas mus blogai, skaitau kitus skyrelius, ten taip pat. pvz konservavime, norėjau agurkų temukėj rasti receptų, tai bent 10 puslapių apie bet ką, bet ta temukė gyvuoja. tai nesuprantu ir čia,. arba apie aplinkos tvarkymą temukėje, moterys taip pat diskutuoja, tariasi, pasidžiaugia, kaip ir mes.
ai tiek to.
kalbam apie gėles, orą paliekam. kuo tręšiat lauko gėles? mano šiais metais vazoninės lauko gėlės ko tai nelabai auga, o kambarinės amaruoja
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 08 12, 11:36)
aš ir nelabai supratau, kas pas mus blogai, skaitau kitus skyrelius, ten taip pat. pvz konservavime, norėjau agurkų temukėj rasti receptų, tai bent 10 puslapių apie bet ką, bet ta temukė gyvuoja. tai nesuprantu ir čia,. arba apie aplinkos tvarkymą temukėje, moterys taip pat diskutuoja, tariasi, pasidžiaugia, kaip ir mes.
ai tiek to.
kalbam apie gėles, orą paliekam. kuo tręšiat lauko gėles? mano šiais metais vazoninės lauko gėlės ko tai nelabai auga, o kambarinės amaruoja

as tai tresiu zydincioms gelems trasomis,kol kas viskas tvarkoje,labiausiai dziaugiuosi,kad mano pasodinta juka prigijo ir jau prileido vaikuciu,nors ir pati yra labai maza thumbup.gif
Atsakyti
na pagaliau idesiu zadetas foto,cia mano grazuole lelija ax.gif
user posted image
user posted image
jurginai
user posted image
user posted image
o cia is atostogu svetur man patike augaleliai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kaip faina, panterixa, o sakyk dfėl jurginų, ar reikia ir kada reikia juos iškasti žiemai? o iškasus kada sodinti?
Atsakyti
Kokios grazios jusu gelytes lelija ispudingo grozio.....
O jurginus mano mama visada kasdavo kai jau nusalnodavo tai nusalusias dalis nupjaudavo, o visa kita i rusi, o sodina tai, kai jau salnos praeina, as suprantu kai jau gali agurkus sodinti tai ir jurginius gali. Dar sakydavo kad po alyvu zydejimo bet kad dabar klimatas pasikeites tai ir per ju zydejima sala....
O mano kardeliai jau baigia nuzydeti... verysad.gif
Papildyta:
O dar nei tema noriu paklaus per kur dar galima kelti nuotraukas , nes per part. lt man kazko neleidzia... Aciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 12 rugpjūčio 2009 - 14:29
aciu merginos uz pagyrimus,na jurginus pirmas metas kai pasodinusi esu,iskast tikrai reikia,kasiu tada kai ir kardeliu bulvikes,t.y.apie rugsejo gala,spalio pradzia.Pasodinau nepamenu kada juos kazkur birzelio vidury,dave man ju sode kaimyne,jie jau buvo truputi ugteleje.As foto pirma susikeliu i photobucket.com ir tada ten atsidarau foto uzeinu ypatybes su pele ir nukopinu nuoroda ir cia idedu,nu gal aiskiai paaiskinau blush2.gif jei ka klausk daivasen drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 08 12, 15:30)

O dar nei tema noriu paklaus per kur dar galima kelti nuotraukas , nes per part. lt man kazko neleidzia... Aciu...

o aš keliu per radikal

aš pernai pamiršau iškast kardelius blush2.gif , turėjau violetinius, o šiemet turiu kitus, bet neauga. planuoju dar šiemet tuos rudus gvazdikėlius susodint į medinę geldą, gal žinot kuri, kuris impregnantas medžiui gerai?
Atsakyti