QUOTE(ausraiii @ 2009 08 23, 16:24)
Merginos , kažkuriai žadėjau bordo spalvos bijūno, jau būtų galima sodinti, tad jei noras nepraėjo parašykit.
regis man zadejai, nes pamenu, kad kazkuri zadejo bet neatsiminiau kuri

galvojau pasiskaitinesiu ir paziuresiu kuri...ale aplenkei mane. o noras tikrai nepraejo, kaip butu galima parsigabenti mano bordo grozi ir kokia kaina

nenoriu likti skolinga
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 08 23, 17:30)
sveikos merginos

nesu aš nei gėlininkė,nei sodininkė ,bet temą perskaičiau nuo..iki

nu jau kokių grožių pridarę,priauginę
bet labiausiai tai nustebino Trojos sklypas

norėjau paklaust,kur tą baseiną statysit,gal prie galinės tvoros

,nes jei kada nors kaimynai sugalvotų pasistatyt namą,kad ir jiem būtų patogu

ir dar,jei sugalvosi ką sodint gale sklypo,galėtai pasitart ir su manim

gal kada kaimynės būsim

na ir kuo gi nustebino tas mano sklypas

bandau sopeti:
1. nyki tustuma
2. didelis baseinas
3. o Dieve...juk tai mano KAIMYNE
zinai ir taip ir kitaip skaiciau ir tikrai tarp eiluciu perskaiciau, kad tas sklypas uz mano yra tavo

tai kaip cia yra
o baseina paliksiu toje vietoje tik krypti pakeisiu, kad nuo terasos matytusi pirties langai. o jei kaimynai nores i mano baseina...tai as vartelius pasidariau. o del augalu...tai kaip cia pasakius...apsodinsiu viska tujomis, kad kaimynai neziuretu
Papildyta:
QUOTE(panterixa @ 2009 08 23, 20:55)
as labai noreciau durnaropes,kazkada minejai kad gal kam reiktu

mielai pirkciau
Papildyta:
mazge as ir noreciau gaut zurnaliuka i skype

ar iseitu?

na o as dar nesulaukiau is eurogeliu savo pirkiniu,bet jau tikiuosi sia savaite gal gausiu.O noreciau trojos paklaust gal jei turi kokiu ideju internetiniu,galetai nuorodeliu imest

nu blyn niekaip nesugalvoju savo naujojo gelyno formos,nei kur daryt

visiskai jokios mintys nelenda galvon
nu zinok kad tokiu kaip netiniu nuorodu neturiu, as per google isivedu koki raktini zodi pasidarau kad rodytu vaizdus ir taip ieskau...bet beda ta kad pas mane kitoks ofisas ir nerandu kaip isikelti gerus tinklalapius i favoritus...tai zinok like tik galvoje viskas. o tu imesk savo sklypo keleta nuotrauku...cia zinok gabiu ir darbsciu merginu yra gal mes tau ka padesim

patarsim, kazkuri duos gera uzuomina ir tau to ir tereikes