Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

pernai turėjau tamsiai bordo dar stambesniais žiedais ir žiedlapiais plačiais tokiais wub.gif ale kad susipūdžiau per žiemą verysad.gif mačiau yra pirkt,tai tikrai įsigysiu aš jį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausraiii @ 2009 08 23, 16:24)
Merginos , kažkuriai žadėjau bordo spalvos bijūno, jau būtų galima sodinti, tad jei noras nepraėjo parašykit.

regis man zadejai, nes pamenu, kad kazkuri zadejo bet neatsiminiau kuri ax.gif galvojau pasiskaitinesiu ir paziuresiu kuri...ale aplenkei mane. o noras tikrai nepraejo, kaip butu galima parsigabenti mano bordo grozi ir kokia kaina blush2.gif nenoriu likti skolinga blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 08 23, 17:30)
sveikos merginos  4u.gif nesu aš nei gėlininkė,nei sodininkė ,bet temą perskaičiau nuo..iki  ax.gif nu jau kokių grožių pridarę,priauginę  bigsmile.gif 
bet labiausiai tai nustebino Trojos sklypas rolleyes.gif norėjau paklaust,kur tą baseiną statysit,gal prie galinės tvoros g.gif ,nes jei kada nors kaimynai sugalvotų pasistatyt namą,kad ir jiem būtų patogu  laugh.gif ir dar,jei sugalvosi ką sodint gale sklypo,galėtai pasitart ir  su manim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal kada kaimynės būsim  mirksiukas.gif

g.gif na ir kuo gi nustebino tas mano sklypas doh.gif bandau sopeti:
1. nyki tustuma
2. didelis baseinas
3. o Dieve...juk tai mano KAIMYNE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zinai ir taip ir kitaip skaiciau ir tikrai tarp eiluciu perskaiciau, kad tas sklypas uz mano yra tavo doh.gif tai kaip cia yra
o baseina paliksiu toje vietoje tik krypti pakeisiu, kad nuo terasos matytusi pirties langai. o jei kaimynai nores i mano baseina...tai as vartelius pasidariau. o del augalu...tai kaip cia pasakius...apsodinsiu viska tujomis, kad kaimynai neziuretu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(panterixa @ 2009 08 23, 20:55)
as labai noreciau durnaropes,kazkada minejai kad gal kam reiktu blush2.gif mielai pirkciau mirksiukas.gif
Papildyta:
mazge as ir noreciau gaut zurnaliuka i skype mirksiukas.gif  ax.gif ar iseitu? mirksiukas.gif na o as dar nesulaukiau is eurogeliu savo pirkiniu,bet jau tikiuosi sia savaite gal gausiu.O noreciau trojos paklaust gal jei turi kokiu ideju internetiniu,galetai nuorodeliu imest mirksiukas.gif nu blyn niekaip nesugalvoju savo naujojo gelyno formos,nei kur daryt doh.gif visiskai jokios mintys nelenda galvon rolleyes.gif

nu zinok kad tokiu kaip netiniu nuorodu neturiu, as per google isivedu koki raktini zodi pasidarau kad rodytu vaizdus ir taip ieskau...bet beda ta kad pas mane kitoks ofisas ir nerandu kaip isikelti gerus tinklalapius i favoritus...tai zinok like tik galvoje viskas. o tu imesk savo sklypo keleta nuotrauku...cia zinok gabiu ir darbsciu merginu yra gal mes tau ka padesim g.gif patarsim, kazkuri duos gera uzuomina ir tau to ir tereikes
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 23, 22:29)

g.gif  na ir kuo gi nustebino tas mano sklypas  doh.gif  bandau sopeti:
1. nyki tustuma
2. didelis baseinas
3. o Dieve...juk tai mano KAIMYNE  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
zinai ir taip ir kitaip skaiciau ir tikrai tarp eiluciu perskaiciau, kad tas sklypas uz mano yra tavo  doh.gif  tai kaip cia yra
o baseina paliksiu toje vietoje tik krypti pakeisiu, kad nuo terasos matytusi pirties langai. o jei kaimynai nores i mano baseina...tai as vartelius pasidariau. o del augalu...tai kaip cia pasakius...apsodinsiu viska tujomis, kad kaimynai neziuretu  lotuliukas.gif

aha,maniškis yra galu į tavo daržą cool.gif nu bent jau man taip atrodo ,kad apie tą pačią vietą kalbu g.gif blush2.gif doh.gif stagniunas greta mūsų sklypo pasistates jau yra g.gif o tai vartelius su kokia mintim pasidarei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 08 23, 22:36)
aha,maniškis yra galu į tavo daržą  cool.gif  nu bent jau man taip atrodo  ,kad apie tą pačią vietą kalbu  g.gif  blush2.gif  doh.gif stagniunas greta mūsų sklypo pasistates jau yra  g.gif o tai vartelius su kokia mintim pasidarei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet kad jus ten nejudinat nieko ax.gif aha stagniunai jau pasistate ir tvora jau yra...beja tvora turit is visu pusiu jum liks tik pavyzdine is priekio pasidaryti lotuliukas.gif vartelius pasidariau del visa ko, jei kada kokia beda tai visada galesiu pas kaiminka atbegti pvz.: aliejaus, druskos o gal siaip papietauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 23, 22:53)
bet kad jus ten nejudinat nieko  ax.gif  aha stagniunai jau pasistate ir tvora jau yra...beja tvora turit is visu pusiu jum liks tik pavyzdine is priekio pasidaryti  lotuliukas.gif  vartelius pasidariau del visa ko, jei kada kokia beda tai visada galesiu pas kaiminka atbegti pvz.: aliejaus, druskos o gal siaip papietauti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  :lotuliukas:

tai kad ir dabar šiokiam tokiam name gyvenam cool.gif apie naujas statybas pasvajojam tik doh.gif nors kaip tai nieko nejudinam-tvoros jau stovi lotuliukas.gif dar palauksim,gal ir pamatus kas susimylės išliet lotuliukas.gif
dar net kojos nespėjom įkelt,o jau pradeda gasdintis su aliejaus skolinimusi doh.gif lotuliukas.gif nuo tavo pusės reiks piemeny nusitiest lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 08 23, 17:30)

labas 4u.gif

QUOTE(panterixa @ 2009 08 23, 20:55)

įmesk į až savo skypę biggrin.gif jei neišeis atsiųst, tai sakė torentuose b rado.

QUOTE(pekutis @ 2009 08 23, 21:14)
įkelsiu savo jurginus,ale,kad mažasis gėlininkas užstojęs biskį  doh.gif

gražu man jurginai. pernai pirkau tą mažą, žemą tipo su mažais žiedukais, bet tingėjau prisidaugint, nes laukiantis tooks tinginys buvo apėmęs. o daugint tuos mažaūgius patarė toks dėdė taip:nupjauni ar nuskini atžalėlę, ją įkiši į žemę ir laistai lotuliukas.gif , tipo užauga. gal mėginai kada? kažin ar pavyksta? o šiaip kada jurginus galima jau sodinti? aš ir turiu mintį kur juos noriu turėt, jei per žiemą nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 08 24, 08:52)
:nupjauni ar nuskini atžalėlę, ją įkiši į žemę ir laistai lotuliukas.gif , tipo užauga. gal mėginai kada? kažin ar pavyksta? o šiaip kada jurginus galima jau sodinti? aš ir turiu mintį kur juos noriu turėt, jei per žiemą nepasikeis.

nu nemėginau schmoll.gif aš gumbus išsikasu rudenį,o pavasary padaiginus vazone kišu žemėn ax.gif jei nepamirštu blush2.gif ,trašos kokios papilu .
dar hortenzijos man patinka lb,toks nelepus krūmelis rolleyes.gif vėliau pafotkinsiu,kokią turiu rolleyes.gif
girdėjau gelžbetonį nebrungiai akmenukų yra,man reik baisiai šalia namo išsipilt,nes žolė ten nelabai auga (nors jei pasėčiau,gal ir augtų g.gif hihihi.gif ),tai šuo kai prabėga,baisu būna namo įsileist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 08 24, 08:52)
labas 4u.gif
įmesk į až savo skypę biggrin.gif jei neišeis atsiųst, tai sakė torentuose b rado.
gražu man jurginai. pernai pirkau tą mažą, žemą tipo su mažais žiedukais, bet tingėjau prisidaugint, nes laukiantis tooks tinginys buvo apėmęs. o daugint tuos mažaūgius patarė toks dėdė taip:nupjauni ar nuskini atžalėlę, ją įkiši į žemę ir laistai lotuliukas.gif , tipo užauga. gal mėginai kada? kažin ar pavyksta? o šiaip kada jurginus galima jau sodinti? aš ir turiu mintį kur juos noriu turėt, jei per žiemą nepasikeis.

na zinai ir as noriu to zulnaliuko mano skype troja3030 gal visai geru ideju rasiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2009 08 24, 09:09)
nu nemėginau  schmoll.gif aš gumbus išsikasu rudenį,o pavasary padaiginus vazone kišu žemėn  ax.gif  jei nepamirštu blush2.gif ,trašos kokios papilu .
dar hortenzijos man patinka lb,toks nelepus krūmelis rolleyes.gif  vėliau pafotkinsiu,kokią turiu  rolleyes.gif 
girdėjau gelžbetonį nebrungiai akmenukų yra,man reik baisiai šalia namo išsipilt,nes žolė ten nelabai auga (nors jei pasėčiau,gal ir augtų  g.gif  hihihi.gif ),tai šuo kai prabėga,baisu būna namo įsileist  doh.gif

man ir labai grazu hotrenzijos labai noriu pas save pasisodinti
Atsakyti
sveikos saunuoles mirksiukas.gif Vat koks klausimukas - tuju gyvatvores virsune paskutini karta kada reiketu nukirpti? nu ta prasme ataugusias sakeles? nes ant ziemos negrazu bus jeigu nelygi virsune bus, tik vat klausimas kada tas kirpimas paskutinis daromas, dabar dar ankstoa?
nzn ar supratot klausima mano lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 23, 22:29)
nu zinok kad tokiu kaip netiniu nuorodu neturiu, as per google isivedu koki raktini zodi pasidarau kad rodytu vaizdus ir taip ieskau...bet beda ta kad pas mane kitoks ofisas ir nerandu kaip isikelti gerus tinklalapius i favoritus...tai zinok like tik galvoje viskas. o tu imesk savo sklypo keleta nuotrauku...cia zinok gabiu ir darbsciu merginu yra gal mes tau ka padesim  g.gif  patarsim, kazkuri duos gera uzuomina ir tau to ir tereikes

labukas,nu kai nuvaziuosim dar nufotkinsiu,butu tikrai kad kas kokiu ideju imestu mirksiukas.gif bandysiu ir as per google ieskotis.Na o as geliu maniake vakar radau Kaune kas parduoda vilkdagius,grazuoles viendienes wub.gif tai vel nagus niezti uzsisakyt doh.gif aisku be MB zinios,nes gausiu pylos uz ta nesibaigianti pirkima paskutiniu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
rodau savo krūmelį,tik biskį šiemet nuskriaudžiau jį blush2.gif tai maži žiedai,o taip tai ohohooo kokie būdavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 24 rugpjūčio 2009 - 16:24
o kur kaune parduoda? Man uosviene sake kad botanikos sode ir pardavineja...
Atsakyti