Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(Rutele_S @ 2009 08 24, 11:38)
sveikos saunuoles  mirksiukas.gif  Vat koks klausimukas - tuju gyvatvores virsune paskutini karta kada reiketu nukirpti? nu ta prasme ataugusias sakeles? nes ant ziemos negrazu bus jeigu nelygi virsune bus, tik vat klausimas kada tas kirpimas paskutinis daromas, dabar dar ankstoa?
nzn ar supratot klausima mano lotuliukas.gif  blink.gif

Galima tujas kirpti visada, kai tik atrodo, kad gyvatvorė negraži.
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2009 08 24, 08:52)
labas 4u.gif
įmesk į až savo skypę biggrin.gif jei neišeis atsiųst, tai sakė torentuose b rado.
gražu man jurginai. pernai pirkau tą mažą, žemą tipo su mažais žiedukais, bet tingėjau prisidaugint, nes laukiantis tooks tinginys buvo apėmęs. o daugint tuos mažaūgius patarė toks dėdė taip:nupjauni ar nuskini atžalėlę, ją įkiši į žemę ir laistai lotuliukas.gif , tipo užauga. gal mėginai kada? kažin ar pavyksta? o šiaip kada jurginus galima jau sodinti? aš ir turiu mintį kur juos noriu turėt, jei per žiemą nepasikeis.

Jurginus, kurie mažai priaugina gumbų, taip dauginti pasiteisinantis būdas. Man pavyko.
Atsakyti
laba ryta, pasirodau savo gelyna kuriame truksta gelyciu...pasidariau tik forma
user posted image
ten kampe persodintas nuo sulinio dekoratyvinis karklas nudziuvo, vyras sake numire reik ismesti...neleidau schmoll.gif tai dabar atsigavo, jau yra keletas zaliu lapeliu, manau pavasari bus viskas gerai. dar ziurineju kokiu zydinciu zaliu krumeliu, pasodinciau tame tusciame plote, ir palei krasta pavasari pasodinciau raudonas begonijas, atmustu visa zaluma
user posted image
o cia kitas sonas, ten matosi tokie rausvi augaliukai kai juos pirkau buvo nepaprastai grazus bordo lapais, sake daugiameciai...dabar liko nuskure ir nezinau pavadinimo...gal jus kuri zinot...ikelsiu foto is arciau
user posted image
cia is arciau ta foto g.gif kazi kas cia g.gif
user posted image
Papildyta:
sorry sukeliau vienodas ir dar atvirkscias
Atsakyti
Kaune ten pas toki Dariu augaleliai,gavau is vienos forumietes tel.nr.jei ka sudomins rasykit i az.O troja kokia grazi forma tavo gelyno thumbup.gif kaip tu taip tuos krastus zolytes graziai vienodai padarei,gal peiliu nurezei? rolleyes.gif as jau gavau blyn savo augalelius,bet neturiu kaip pasodint doh.gif maziuke mano serga dar,tai bijau kad nenugaistu geleles,cia pirkau is vienos mamytes forume,reiks kaip nors nusigaut iki sodo pasodint.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 25, 11:35)

graži forma. o tie raudonais lapais aukštesni krūmeliai nežydi geltonai? turiu 1, bet nuskuro.

neina man jum nei per skype, nei per elektroninį persiust alpinariumu. l. mažas pas mane intero greiris, o tem visas žurnalas. gal mokat torentuose parsisiųst.ten vadinasi SODO IDĖJOS-26-ALPINARIUMAI
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 08 25, 22:41)
graži forma. o tie raudonais lapais aukštesni krūmeliai nežydi geltonai? turiu 1, bet nuskuro.

neina man jum nei per skype, nei per elektroninį persiust alpinariumu. l. mažas pas mane intero greiris, o tem visas žurnalas. gal mokat torentuose parsisiųst.ten vadinasi SODO IDĖJOS-26-ALPINARIUMAI

ten ties raudoni trys tai riaugerzkiai, kiek zinau jie nezydi tik lapai labai grazus ju is toli nematyti, siaip kitos rusys keicia lapu spalas buna zali paskui parausta, manasis toks isas daugiau bordo su raudonais plemais.
del zurnalo nesuk sau galvos...neina tai neina...internetas visagalis galima ir ten ideju rasti drinks_cheers.gif
va kogero ryt vaziuosiu pas ausraiii parsivesti bijuno...vieta jau nuziurejau
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 08 25, 13:53)
Kaune ten pas toki Dariu augaleliai,gavau is vienos forumietes tel.nr.jei ka sudomins rasykit i az.O troja kokia grazi forma tavo gelyno thumbup.gif kaip tu taip tuos krastus zolytes graziai vienodai padarei,gal peiliu nurezei? rolleyes.gif as jau gavau blyn savo augalelius,bet neturiu kaip pasodint doh.gif maziuke mano serga dar,tai bijau kad nenugaistu geleles,cia pirkau is vienos mamytes forume,reiks kaip nors nusigaut iki sodo pasodint.

forma apsidedu su slanda jei tinka apipjaunu peiliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 08 26, 10:02)
forma apsidedu su slanda jei tinka apipjaunu peiliu  lotuliukas.gif

sveikute,su kuo apsidedi,nelabai supratau? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 08 26, 10:34)
sveikute,su kuo apsidedi,nelabai supratau? blush2.gif  blush2.gif

su laistymo žarna.
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 08 26, 10:34)
sveikute,su kuo apsidedi,nelabai supratau? blush2.gif  blush2.gif

aha teisingai ausraiii parase su laistymo zarna. pas mane ji geltona tad ryskiai matosi busimo gelyno forma, va tu ir taip pabandyk...pasidedi ant zemes ir ziuri kaip atrodys
Atsakyti
troja, labai grazi forma, man patinka wub.gif ir grazi pievele pas tave. kaip priziuri?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 08 26, 20:47)
troja, labai grazi forma, man patinka wub.gif  ir grazi pievele pas tave. kaip priziuri?

aciu uz pagyras, bet pievele pas mane siemet yra negrazi ir tikrai nuskurusi, matyt nuotraukose nesimato. del nestumo siemet niekuo nepurskiau ir netresiau, nes tokius darbaus darau pati vyrui nepatikiu lotuliukas.gif o siaip rudeniui reikia kuo trumpiau ja nupjauti, tresti tris kartus per metus ir purksti bonvelu nuo piktzoliu. o siaip tai pjaunu tik vakare ir 3 numeriu.
Atsakyti
sveikutes,labai uzsimaniau is ausraiii mamukes durnaropes wub.gif bet dar neskambinu svarstau ar tikrai?kadangi nezinojau jog jos neziemoja lauke netgi pridengtos,taigi issigandau kur man toki augala reiks per ziema laikyti g.gif as ja auginciau sode,bet va paskui kaip tokia dicke parsivezti ir kur deti?O jei palikciau sode namuki ziemoti,tai bijau,kad nesusaltu,taigi pasimeciau ka dar daryti.Bet is tikro tai"ziauriai"jos noriu ax.gif o mano gelynas tai kazkokia tragedija,geles beveik visos perzydeje,lapai jau nurude,negaliu ziureti,reiks tvarkyt jau savaitgali.Pagaliau pasisodinau savo naujai pirktas viendienes,va imetu foto kokiu rusiu pirkau blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
ir dar stai koki alpinariumini augaliuka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterixa: 27 rugpjūčio 2009 - 10:17