Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(daivasen @ 2009 10 07, 14:46)
Nu labai jau grazios gelytes ypatingai orchidejos, kaktusu tai nemegstu jie pas mane niekada nezydi, na tik kalediniai velykiniai tai gausiai zydi, dabar jau prikrove pumpuru laukiu skleidziantis....

pas mane ir su pumpurais jau.... turiu balta, geltona, ruzava ir raudona... rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu tik balta ir ruzava...
Ruzavas tai nezinau is kur, o balta tai pries kokius 5-6metus vokietijoj atzala pavogiau ir kisenej parsiveziau dar kokia sav. stovejo toj kisenej kol radau ir pasodinau....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 07, 15:06)
As turiu tik balta ir ruzava...
Ruzavas tai nezinau is kur, o balta tai pries kokius 5-6metus vokietijoj atzala pavogiau ir kisenej parsiveziau dar kokia sav. stovejo toj kisenej kol radau ir pasodinau....

na jiems nekenkia... biggrin.gif
Atsakyti
O geltono tai neesu macius , man dar labai grazus tamsiai raudonas...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 07, 15:15)
O geltono tai neesu macius , man dar labai grazus tamsiai raudonas...

na jis toks ne visai geltonas,na bet galiu parodyt..... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
nu gal ir kitaip issivaisdavau bet vistiek grazus ziedelis....
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 07, 14:37)
netilps visi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet jai jau prasot, tad gerekites..... biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cia tik dalele.. visa kita kitam pc...
parodysiu veliau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gražu

QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 07, 15:22)
na jis toks ne visai  geltonas,na bet galiu parodyt..... biggrin.gif

user posted image

tokius turiu raudoną ir baltą, ko tai baltas dar žydėjo, o raudonas jau antri metai, kaip nea. kokios vietoj juos laikai?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 10 08, 08:34)
gražu
tokius turiu raudoną ir baltą, ko tai baltas dar žydėjo, o raudonas jau antri metai, kaip nea. kokios vietoj juos laikai?

aciu uz pagyras... 4u.gif

as vietos pasirinkt negaliu, biggrin.gif visi lanagai y pietus, tik jis stovi ne ant palanges a truputy toliau ant lentynos prie lango,nes ant palangiu vietos jau nera.... biggrin.gif visa vasara isbuvo lauke.. tik nesenai atsinesiau...
ir krauna jau pumpurus, tik nezinau kuris, nes visi y viena vazona susodinti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 08, 09:31)

ir krauna jau pumpurus, tik nezinau kuris, nes visi y viena vazona susodinti.. ax.gif

bet ir juos liet reik nemažai, ne taip kaip kitus kaktusus, o mano ko tai lapai apraudo, įtariu vandenuko trūksta
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 10 08, 11:00)
bet ir juos liet reik nemažai, ne taip kaip kitus kaktusus, o mano ko tai lapai apraudo, įtariu vandenuko trūksta

a gal saules tiesiogines gavo? rolleyes.gif
a lieju juos normaliai, kaip ir visas geles.. leidziu isdziut zemei
Atsakyti
as tai pries kelis metus buvau apsirgus kaktusu liga,tai pas mane beveik tik jie ir buvo,dar kazkaip man jie jau nebe tokie grazus ax.gif kaledinis pas mane niekada ilgai neuzsibudavo,nezinau kame reikalas,bet jau 3 nugaisinau doh.gif nu nemoku a sju augint,pastoviai supuva nors liedavau ir nedaug,nezinau ko jau ko bet sios geles augint negaliu.Na cia keletas mano kaktusu blush2.gif
user posted image
tas baltas nezydi,ten dirbtine biggrin.gif as megstu kartais nezydincius taip papuost ax.gif
user posted image
na o sis kasmet mane dziugina ziedais wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazu.... wub.gif
daznai parduotuvese kaktusai buna papuosti dziovintais ziedukais... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti