QUOTE(daivasen @ 2009 10 19, 10:33)
Na pagaliau kazkas uzsuko cia pas mane tai dar serenciai ir astrai zydi, kaip bus po siu salnu nezinau, jau tikriausiai reiks raut, prisisodinau tulpiu, narcizu, kroku, dar hiacintu i vazonelius, kad kambari zydetu ir kvepetu...dar reikia ta zole nelemta nupjaut nes jau baisiai didele, o as vis sergu, arba vaikai, arba lyja,,,,,
QUOTE(panterixa @ 2009 10 20, 13:53)
as tulpes i tuos krepselius siemet pasisodinau,ziuresiu kas gausis

pas mus tai kurmiai vel uzpuole soduka

vel reikes imtis juos isvyti.Zole sudirbo nenaudeliai.Noriu paklaust jau zole pjaut velu pask.karta?
QUOTE(mazge1979 @ 2009 10 20, 16:54)
laba, tylu čia, ruduo. mums dar žemių atvežė, mėginu kur ne kur lygint, pavasarį veją pasėsiu, o mes ir žolės niekaip nenupkjaunam, kažkas vis sumaišo

dar nevėlu, mačiau daug kas pjauna. pas mane dar viena kita gėlytė žydi, pavadinimų jų nežinau, dar ir keli geltoni gvazdikėliai žydi.
reik nubėgt pas kaimynę serenčių sėklų.
lauko vazonines gėles sutempiau į šiltnamį, b vietą mansardoj paruoš, sutempsiu ten
as penktadieni nupjoviau paskuti karta zole ir jau antru numeriu reikia pjauti, kad per ziema nesusustu zolyte
QUOTE(elitarai @ 2009 10 21, 21:47)
tylyn mes...neturiu ka ir bepapasakoti

,zole dar uzsodinom,berods 4a kart,gal padetis pasitaisys

,vazonines gelytes miegoti ruosiasi,keleta persodinau syryt.Troja,kur dingus?ka spejote grazaus pasidaryti?ar alpinariumui minetam jau ruosetes vieta?
laba visoms
troja nedingus, tiesiog nelabai turiu gelyciu tai nezinau ka ir bekalbeti

siaip lauke darbai eina jau i pabaiga: sutvarkem darze liko tik ji sukasti

o dar dalis darzo velena kur kita meta darysiu prieskoniu lysves , zole nupjauta, viskas is lauko surankiota ir sunesta i garaza, darbininkai siandien baigia nama siltinti....tai bus jau sioks toks pasistumejimas i prieki, dar priversiu padaryti pirties pamatuka, kad ziema galetu karkasa daryti

o siaip mano tulpes ir krokai dar nesukisti i zeme...siandien reikes sukisti

manau nebus velu, nes metu laikai ir taip pasistumejo i prieki.
ateis ziema...turesiu daug laiko kuribinems idejoms

nes pavasari reikes kibti i darbus juodai, sakem su vyru bandysim i PL vaziuoti augalu, bet ten toliau kur vaziuoja furos. siaip dar laukiu sausio...tada jau pradedu daigintis pomidorus
mazge is kur zemes pirkai

man ir juodai reikia zemiu, bet sakiau pavasari uzsivesiu
Padlaiziai nesikeicia, keiciasi tik laizomi padai....