turiu alpinariuma, tik augaliukai dar labai mazi, tai tuscio ploto ravejimas jau pradeda ikyreti..., bet kai vel nusiravi... ir vis paziuri i tuos kad ir mazus augalelius, tokis dziaugsmas apima mmm... apsakyt nemoku, bet turbut is cia esanciu ir daug savo prakaitelio isliejusiu taip pat ta pati jaucia nuotrauku turiu, bet niekaip nesiseka sumazinti formato, t.y. sumazinu iki reikiamo, bet ikeliant vistiek raso, kad per didelis , na bandysiu
gerai lauksim vat kiek skaicius tai i alpinariuma sako ir nereik arti vienas kito sodint labai augalu,nes jie labai greit issikeroja ir viskas gaunasi sugrusta.Gal galit papasakot kaip jus ji is pagrindu pasidaret?Pirma zeme pylet o paskui akmenis dejot,ar atvirksciai?
As dabartiniuose namuose gyvenu,,ant asfalto,, visokiais budais bandau apsikamsyti augaliukais,vazonuose.Tad laukiu,kada galesiu savo namuose kuistis gelynelyje kada padarysiu foto,kaip lauke pasidariusi maza plotely gamtos.Namie vien kaktusai pas mani-40rusiu+- rodausi
Elitarai,na ir groooziai kaktusu,paskutinis toks ir pas mane nesenai zydejo na as negaliu pasigirt tokia gausa,juo labiau pas mane daug nezydi gal kokiu atzaliuku turi parduot?Mielai priimciau situ grazuoliu vaikucius na o as vakar sode pasisodinau vilkdalgius,is gelyciu mano leliju tai tik viena dar pradejus zydet va kokia o siaip dar nakvisos zydi(tos geltonos ar kaip ten jos skaitosi),reik verkiant daryt gelyna,nes senosios seimininkes buvusiame tik laikinai viska sukisusi esu
Jei butu galimybe permesciau tau per vandenynus atzalu ,nuskabau desimtis vaikiuku ir metu,bo ner vietos,dalis kaktusu yra tevu namuose Marij.tai galeciau keistis jei nori arba duoti.
Jei butu galimybe permesciau tau per vandenynus atzalu ,nuskabau desimtis vaikiuku ir metu,bo ner vietos,dalis kaktusu yra tevu namuose Marij.tai galeciau keistis jei nori arba duoti.
sveikutes kaip ilgasis savaitgalis?Mes tik siandien is soduko grizom,daug ka nuveikem,MB isverte nereikalingas vysnias,slyvas senuju seimininku,susiremontavom wc dar kaip naujas gal kas zino veiksminga buda kurmius isvyt?Vel rupuziokai zolyte sudirbe
sveikutes kaip ilgasis savaitgalis?Mes tik siandien is soduko grizom,daug ka nuveikem,MB isverte nereikalingas vysnias,slyvas senuju seimininku,susiremontavom wc dar kaip naujas gal kas zino veiksminga buda kurmius isvyt?Vel rupuziokai zolyte sudirbe