Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

QUOTE(troja3030 @ 2009 07 09, 19:10)
sveikutes...na ir lietus uzpuole per sias dienas, pas mane jau zolyte pradejo zelti viename plote. siandien be vartydama nuotraukas stai ka radau.
cia nuotrauka daryta pries tris metus, pernai vaizdas dar baisesnis buvo, nes salia viso s.... dar ir lentu kruva buvo ir siaubingai isvazineta viskas t.y. dumblas
o cia siandien jau fotkinau...

Oho super pokyciai. Tas aplinkos susitvarkymas tai daug laiko ir energijos uzima.
Atsakyti
Tai gi, dingau taip negraziai (darbai, namai .. ), nei vaizdu nei raidziu.. smile.gif, (aciu uz pagalba eli, bet nieko neiseina, sitaip as ir bandziau.., ieskosiu kitu budu ir butinai parodysiu savo kiema, beja siltnamiu temoj netycia ikeliau saviski, bet ir tai mazas formatas)
Tai va, turiu as alpinariuma, kuri patys pasidarem, joks ten ir stebuklas, tiesiog grazu ir tiek. Dabar laukiu kol augaliukai suaugs, nes ravet tuscius plotus visai neydomu smile.gif.
Vat, o nuo amaru radau vienoj temelej buda nuo amaru, savo augalus jau purskiau pora kartu ir sioki toki progresa matau smile.gif. Ten raso, kad reikia cesnako odeliu, bet as dejau ir odeliu ir paciu cesnaku (nuo akies, na apie 3-5 skilteles ir odeliu) uzpyliau vandeniu daugiau nei kad apsemtu, paviriau pora minuciu, para palaikiau, poto nuo akies atskiedziau vandeniu ir purskiau. (obelis, kriause). Po vieno purskimo niekas nepasikeite. Taip isejo, kad tas raugelis likes rugo kokia savaitele (kvapas baisiai baisus). Zodziu po poros purskimu skruzdeliu nematau, turbut ir amaro neliko. Patiko man sitas receptas., bandysiu ir kitus augaliukus profilaktiskai.
Atsakyti
Troja, na liuks :wub. Viskas sparciai grazeja! Pas mus dabar taip kaip pas tave pries 3 m. mirksiukas.gif , net nuotraukos nereikia det.. Visokiu lentgaliu ir kitokio s... dar pilna. Raminuosi tuo, kad isore uz 1,5 sav. prades daryt, tai nors zole siais metais pasisodinsim.
Atsakyti
Troja,as kaip palyginu foto,tai jau ramiau,panasejam y namus lotuliukas.gif pas mumi dar tik laukia sodinimai zolytes.
Rudaitaite,as tiksliau keliu per www.radikal.ru,nes man lengviausiai per jy kelti,bandykit.Per ta kur jumis mokiau- mane viena forumiete mokino,bet man per sunku blush2.gif
Atsakyti
as nuotraukas ir per radikal.ru keliu
siandien buvau nulekusi kur daro paminklus ten link mokolu kapiniu vaziuojant pasiklausineti kiek kainuoja skaldele, galvoju prasifiltruosiu padeti kainas ir siemet gelynu formas pasidarysiu o kita meta geles sodinsiu. galvojau ivaziavima is sonu ireminsiu gelemis ir skaldele, bet jau kainos skaldeles doh.gif pusmaisis 45 litai o tokie grazus dideli ir nugludinti akmenys tai pusmaisis 100 litu doh.gif
gal kas zinot kitu vietu kur galima skaldos gauti???
Atsakyti
sakai brangu pas jy?tas vyras truputy pazystamas,darys man akmens mases stalvirsy g.gif ,jei kur uzrasi pigiau skaldeles-tai ten ir stalvirsis pigiau man butu,informuok.
Papildyta:
ir Troja,kokios skaldeles konkr.nori?anytos pazystami vezesi is rajono skaldeles y alpinariuma,maiselis lyg 20lt,paklausti reikes,siom dienom,kad nepamirsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 07 11, 00:12)
sakai brangu pas jy?tas vyras truputy pazystamas,darys man akmens mases stalvirsy g.gif ,jei kur uzrasi pigiau skaldeles-tai ten ir stalvirsis pigiau man butu,informuok.
Papildyta:
ir Troja,kokios skaldeles konkr.nori?anytos pazystami vezesi is rajono skaldeles y alpinariuma,maiselis lyg 20lt,paklausti reikes,siom dienom,kad nepamirsti ax.gif

o kur tu ta stalvirsi desi ant stalo ar kokio zidinio g.gif matai as dar tik kitiems metams ziurineju tos skaldeles tai kol ka rasiu pigiau su leliuku ant ranku tai tu jau seniai busi pasidariusi ta stalvirsi. siaip konkreciai kokios noriu dar pati nezinau tik zinau kad noreciau jos sviesios, vakar pas ta vyruka viena man patiko tokia sviesi su juodais lyg taskiukais ir kita su sviesiai zaliu seseliu...itariu man labai tiktu i alpinariuma. o tu paklausk kaimynu kur jie pirko as nuvaziuociau irgi pasiziureti, nors pries 3 metus tai as pirkau kybartuose ir nepamenu kiek kainavo bet tikrai daug pigiau buvo, tik dabar nezxinau ar ten butu tokiu spalvu kokiu as noriu. vakar dar kaimyne sutikau pas ja labai grazus akmenukai tai ji sake vezesi is traku medelyno kaina buvo kai pas mus 45 litai ten 25
Atsakyti
SVEIKOS, GĖLININKĖS, KAI KURIAS JAU PAŽĮSTU IŠ KITŲ SKYRELIŲ, KITŲ-NE, BET JUNGIUOS PAS JUS. MES GYVENAM ŠALIA MIESTO, TURIM 12 ARŲ SKLYPĄ, PIRKOM, SENĄ NAMĄ SU SENU KIEMU, TUOJ BUS 2 METAI, KADANGI KRIZĖ IR PINIGĖLIAI GAUNAMI TIK IŠ ATLYGINIMO, O ANT RANKŲ MAŽAS VAIKAS, TAI GROŽIO NAMIE DAR NĖRA IR NEAIŠKU KADA BUS. GĖLES MYLIU, GALĖČIAU TAI VISĄ KIEMĄ UŽSODINČIAU, BET...
Atsakyti
labas mazge 4u.gif vis musu daugeja,as taippat su mazute lelyte,visas geles rauna-ir man dovanoja rolleyes.gif ,sako mylu mamy wub.gif ir pykti ant klecko negali... ax.gif
Troja,stalvirsy y vonia riktuoju,rugpjucio gale noreciau jau pabaigti vonios reikalus,vakare gal suzinosiu apie skaldele-ten tiksliau balti akmenukai mazi.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 07 11, 14:15)
SVEIKOS, GĖLININKĖS, KAI KURIAS JAU PAŽĮSTU IŠ KITŲ SKYRELIŲ, KITŲ-NE, BET JUNGIUOS PAS JUS. MES GYVENAM ŠALIA MIESTO, TURIM 12 ARŲ SKLYPĄ, PIRKOM, SENĄ NAMĄ SU SENU KIEMU, TUOJ BUS 2 METAI, KADANGI KRIZĖ IR PINIGĖLIAI GAUNAMI TIK IŠ ATLYGINIMO, O ANT RANKŲ MAŽAS VAIKAS, TAI GROŽIO NAMIE DAR NĖRA IR NEAIŠKU KADA BUS. GĖLES MYLIU, GALĖČIAU TAI VISĄ KIEMĄ UŽSODINČIAU, BET...

sveika prisijungusi sitoj temoj 4u.gif
as pernai daiginausi darzoves. siemet idomumo delei bandysiu keleta daugiameciu geliu pasidaiginti o siaip mes ir gyvenam nuo algos iki algos o dabar dar vaiko pinigu bet visumoje man dzin kad galutinai viskas bus baigta gal tik po keliu metu thumbup.gif man ir taip smagu po truputi kuistis, taigi nesuk ir tu sau galvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 07 11, 17:47)
labas mazge 4u.gif vis musu daugeja,as taippat su mazute lelyte,visas geles rauna-ir man dovanoja rolleyes.gif ,sako mylu mamy wub.gif ir pykti ant klecko negali... ax.gif

aš ir su mažiuku dirbu, jis "kabo ant vienos rankos", kita raviu.

QUOTE(troja3030 @ 2009 07 11, 19:26)
sveika prisijungusi sitoj temoj  4u.gif
as pernai daiginausi darzoves. siemet idomumo delei bandysiu keleta daugiameciu geliu pasidaiginti o siaip mes ir gyvenam nuo algos iki algos o dabar dar vaiko pinigu bet visumoje man dzin kad galutinai viskas bus baigta gal tik po keliu metu  thumbup.gif  man ir taip smagu po truputi kuistis, taigi nesuk ir tu sau galvos  tongue.gif

taigi kad tik taip, bus kada nors, tik noro didelio reikia.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 07 11, 14:15)

sveika prisijungus i gelininkiu buriuka.
Atsakyti