Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

tu pirkai kaip suprantu tik gumba ar jau su visu vazoneliu?Na as jau zinau ko kaledom dovanu noresiu,amariliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ten sarasiukas suprantu,bet dar ne bet kokiu galima issirinkt,nes ju kiekis robotas???nesupratau truputi blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Taip ten parsisiuncia kazkuri mergina g.gif ir g.gif cia sarasas kas jai atlieka, nes ji uz 1500 litu siunciasi....
O as pirkau jau su vazonais ir su ziedstiebiais nu va turiu viena nufotkinta kur rimi pirkau tik as persodinauuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 13 lapkričio 2009 - 17:16
Maciau vakar didelej maxej baltu ir raudonu po 14,99 ax.gif
Atsakyti
Taip as ir maciau, tik as maciau triju rusiu dar ir apple blosom buvo
Atsakyti
daivasen tu jau ziuriu turi amarilku ir dar nusipirkusi esi,ka darai su serganciais?Mano serga grazuoliukas ta raudonlige,kaip ten ispjaut reikia nelabai suprantu blush2.gif verysad.gif ta prasme kaip is bulves aki iskneibi tai taip is amarilio ta raudonliges pazeista vieta isrezt?Atsiprasau uz kvaila klausima,bet sioj vietoj"zalia" verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterixa: 16 lapkričio 2009 - 12:49
As ne Marijampoliete,bet vis pas jus aki uzmetu mirksiukas.gif
Ziuriu kad pas jus yra Apple blosoom pirkt g.gif Ar sveiki,grazus svogunai? g.gif ir ar ziedkociai jau ilgi?Gal kuri sutiktu man nupirkt ir atsiust? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 16, 14:02)
As ne Marijampoliete,bet vis pas jus aki uzmetu mirksiukas.gif
Ziuriu kad pas jus yra Apple blosoom pirkt g.gif Ar sveiki,grazus svogunai? g.gif ir ar ziedkociai jau ilgi?Gal kuri sutiktu man nupirkt ir atsiust? ax.gif

sveika užsukus į mūsų skyrelį 4u.gif aš manau kad tos kurios perka juos, tikrai galėtų atsiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Tai as irgi su tokia viltim cia klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika zebrina.O kur tu ju matei?As galiu nupirkt,man nesunku mirksiukas.gif daznai pastan einu,tai issiusciau mirksiukas.gif
Papildyta:
jei didelej maximoj,tai 6ni kai buvau jau apple nebebuvo,tik balti ir raudoni like buvo is viso gal 4 vazonai,ispirkta!Nebent kur kitur dar ju yra pirkt.
Atsakyti
As galeciau paieskoti dar vienoj parduotuvej, kur pati pirkau, user posted imageva cia mano visi pirkiniai is tos pardes, bet svogunai nevisiskai sveiki, buvo su nedideliais puviniais , tai jei bus tai treciadieni paziuresiu ir paimciau, bet atsiusti nezinau kaip tokius......
O del tu ligu tai as neesu labai patyrus, niekada ju nemigdydavau ir niekada nepastebejau kad sirgtu, ir nemiro dar nei vienas iki siu metu, kol as ju neuzmigdziau pradejo put tai tas vietas ispjausciau ir zelionke istepiau, paskui dar medzio angliuku is peciaus prisismulkinau ir tais aibarsciau, ka jau zelionke buvo nudziuvus, o raudonu demeliu nepjaustau,,,,
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 11 16, 15:25)
sveika zebrina.O kur tu ju matei?As galiu nupirkt,man nesunku mirksiukas.gif daznai pastan einu,tai issiusciau mirksiukas.gif
Papildyta:
jei didelej maximoj,tai 6ni kai buvau jau apple nebebuvo,tik balti ir raudoni like buvo is viso gal 4 vazonai,ispirkta!Nebent kur kitur dar ju yra pirkt.

As tai niekur nemaciau,nes esu is Biržų,bet va daivasen mate ax.gif
Jei kartais uzmatytumet kuri-labai noreciau,tik aisku butu geriau kad butu kuo trumpesni ziedstiebiai ,kad nenuluztu siunciant g.gif Didelis aciukas butu 4u.gif
Atsakyti
Nu as paziuresiu ir parasysiu sia sav, o jei ne bus tai nebus....
Atsakyti