Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

As ir prisisodinau i tokius beskylius, tai dabar skyles ispjausciau sonuose ir gerai bus....O sendien dar viena papirkau uz 11 lt. tik be veisles sake bus raudonas, na bet nesvarbu .....
Atsakyti
na daivasen kaip matau maniake jau ant amarilku bigsmile.gif mirksiukas.gif kiek dar turi?Jau kai bus apsivaikave,tai noreciau kokio vaikiuko mirksiukas.gif ax.gif mano blyn ne plastikinis o molinis,sakiau mazai liesiu,o kai perzydes tada persodinsiu,nes dar ziedstiebi leidzia geriau nejudint.
Atsakyti
laba,gal galite padeti nezinau kas atsitiko,bet mano gele(pinigu medis),kaip tik isleidzia nauja daiga tai kitas nuvysta,kas netaip? g.gif
Atsakyti
Na is tu naujuju tai nezinau, kada vaiku bus, o kaimietuku, palanges groziu tai turiu , bet dar jauni, pavasari, kai nebuvau manijake, tai kiek as ju isdalinau, o dabar tai jau tik kaupiu kaupiu.... ax.gif , bet pasidalysiu, ziurint ko nori....
O su tais pinigeliais tai nezinau, kas gali but, zinau vieninteli dalyka kad jie nemegsta buti perdregnai....
Atsakyti
QUOTE(lidosiuxxx @ 2009 11 20, 11:36)
laba,gal galite padeti nezinau kas atsitiko,bet mano gele(pinigu medis),kaip tik isleidzia nauja daiga tai kitas nuvysta,kas netaip?  g.gif

kazin ar ne erkutes puola ?as profilaktiskai 2k y metus nupurskiu gelytes.(aktara)
Atsakyti
http://www.sodininky...iai-300x213.jpg, va mano geles puola sitie parazitai ir dabar dar amarai prisidejo, reiks ir man pursti, actara, tik reiks pavasario sulaukt, kad i lauka galeciau isnest, o dabar purskiu ūkisku muilu....
Atsakyti
na jo tie pinigu medziai nemegsta dregmes,reik liet saikingai unsure.gif na man kolkas tokiu dalyku su jais nebuvo,viskas tvarkoj,auginu 2 abu dovanu gauti ax.gif mano brugmansijos dar baltasparne serga,o dendrobis erkute,visus balkone isnesus purskiu actara,nes ji pavojinga vistik sveikatai,o namie mazas vaikas,taigi kol pasveiks istremti is kambario.
Atsakyti
QUOTE(lidosiuxxx @ 2009 11 20, 13:36)
laba,gal galite padeti nezinau kas atsitiko,bet mano gele(pinigu medis),kaip tik isleidzia nauja daiga tai kitas nuvysta,kas netaip?  g.gif

aš visada pinigų medžio naujus, mažus daigus nuskabau, nes kažkur esu girdėjus, kad pinigų medis nemėgsta kai per daug auga daigų. pas mane lieka tik storakočiai daigai. perliet taip pat nereikia.
mano ir 1 gėlė serga.pabalę lapai.
Atsakyti
nu as jos taip daznai nelaistaun nes zinau kad ji vandens bijosi ir ji pas mane nedidele tik 4 stiebai.gal zeme nekokia,nes istikro tai labai puri.
Atsakyti
Tai gal tau reiktu pasiskaityti pinigu temoje ten gal ka tinkamo rasi, nes as tai negaliu patart.....
Atsakyti
Jau pas mane kaip kinroze amaras uzpuole doh.gif
Jau muiluotu vandeniu purskiau , o dabar tai jau reiks turbut actara purkst...
Atsakyti
labutukas,na jo daivasen bandyk actara,mano dendrobi uzpuole ir brugmansijos serga,purskiu antra savaite zinok zymiai pagerejo gelytes unsure.gif kaip sveikatytes nesergat merginos?Baisu kur iseit kaip visi serga.Rodausi savo amarili tuoj zydes thumbup.gif
user posted image
Atsakyti