Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolietės gėlininkės

turiu pasiūlymą, jei merginos, norisi mums kažkokiom įvairesnėm temom plepėtis, gal galima šitą temukę perkelt į bendraminčių skyrelį, tenai galėsim kalbėtis ne tik apie gėlytes ir niekas nesikabinės. kaip jūs manot?aš tai sutikčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 28, 15:24)
turiu pasiūlymą, jei merginos, norisi mums kažkokiom įvairesnėm temom plepėtis, gal galima šitą temukę perkelt į bendraminčių skyrelį, tenai galėsim kalbėtis ne tik apie gėlytes ir niekas nesikabinės. kaip jūs manot?aš tai sutikčiau. ax.gif

manau tikrai puiki mintis, nes pradedam apie gelytes o paskui beziurint nuotraukas norisi kazko paklausti ne apie geles, o jei turesim savo siaip p[lepsiu tema galima bus kalbeti apie ka tik sirdis geidzia. tik klausimas: tema marijampoles gelininkes toliau tesim, ar jau nebe.... g.gif gal vertetu jos neuzdaryti, nu net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 11 28, 16:09)
manau tikrai puiki mintis, nes pradedam apie gelytes o paskui beziurint nuotraukas norisi kazko paklausti ne apie geles, o jei turesim savo siaip p[lepsiu tema galima bus kalbeti apie ka tik sirdis geidzia. tik klausimas: tema marijampoles gelininkes toliau tesim, ar jau nebe.... g.gif  gal vertetu jos neuzdaryti, nu net nezinau  g.gif

ti jos nereikia uždaryt, arba visą temą, tik pervadinus keliam į bendraminčius arba šita lieka čia, o kitą naują reik kurt tenai.
Atsakyti
net nezinau,kur kelsimes,ar jau kas judina? unsure.gif o apie geles ir plepame ir pro sona truputy ax.gif ir gyvenkime,kol leidzia ax.gif
nu blink.gif daivasen darbininkele,net nezinociau blush2.gif nuo ko vakavimus pradeti,mano mama atvaziavusi pas mane vakavo ir mane mokyti bande,bet,kad prabanga vakuoti,kai stiklainis agurku ar uogienes euras
pardese tekainuoja(o pirkti darzoves....brangu)tad jau ir ji susiprato,o anksciau is manes stebejosi,ko neseimininkiska esu blush2.gif
Troja,nu sunus-grynas tete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 11 28, 14:21)
Papildyta:
tiesa troja ar tau vis dar reikia alijosiaus,ar persigalvojai mirksiukas.gif ryt paimciau is anytos,tai susiskambintume ir galetai pasiimt mirksiukas.gif

paimk...kol kas dar nepersigalvojau
QUOTE(elitarai @ 2009 11 29, 00:16)
net nezinau,kur kelsimes,ar jau kas judina? unsure.gif o apie geles ir plepame ir pro sona truputy ax.gif ir gyvenkime,kol leidzia ax.gif
nu blink.gif daivasen darbininkele,net nezinociau blush2.gif nuo ko vakavimus pradeti,mano mama atvaziavusi pas mane vakavo ir mane mokyti bande,bet,kad prabanga vakuoti,kai stiklainis agurku ar uogienes euras
pardese tekainuoja(o pirkti darzoves....brangu)tad jau ir ji susiprato,o anksciau is manes stebejosi,ko neseimininkiska esu blush2.gif
Troja,nu sunus-grynas tete 4u.gif

na taip galim kalbetis kol nepase jog ne i tema, nes ateis ziema gal man noresis paklausti kitu merginu ar kuri auginasi darzoves is seklu, gal dar ko uzklausti ir paskui gausis taip, kad kalbam jau ne apie geles g.gif todel ir pagalvojau apie platesnio pavadinimo nauja tema. kas liecia konservavima...man patinka wub.gif man skanu sveikas ir pacios ruostas maistas ir is viso as megstu sukiotis virtuveje ir darze.
aha mano abu vaikai panasus i teti blush2.gif mano tik akys ir manieros iki smulkmenos wub.gif
Atsakyti
aš vakuot galima sakyt išmokau daugiau iš knygų, dar mažai vakuoju, bet man ir labiau patinka namie vakuotos daržovės, vaisiai, kas be ko namie ir auginti. šiais metais vakavau agurkų, šparaginių, vyšnių, slyvų, serbentų, aviečių. kitais metais gal ką daugiau išeis, nes šiais mažasis neleido lotuliukas.gif
nežinau, troja ar pati daiginsiuos, tikriausia kantrybės neturėsiu lotuliukas.gif mėginau, kai laukiausi, nieko man ten nepavyko, tai peraugo, tai vėl aks.nueinu,. nusiperku, man daug nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 29, 22:45)
aš vakuot galima sakyt išmokau daugiau iš knygų, dar mažai vakuoju, bet man ir labiau patinka namie vakuotos daržovės, vaisiai, kas be ko namie ir auginti. šiais metais vakavau agurkų, šparaginių, vyšnių, slyvų, serbentų, aviečių. kitais metais gal ką daugiau išeis, nes šiais mažasis neleido lotuliukas.gif
nežinau, troja ar pati daiginsiuos, tikriausia kantrybės neturėsiu lotuliukas.gif  mėginau, kai laukiausi, nieko man ten nepavyko, tai peraugo, tai vėl aks.nueinu,. nusiperku, man daug nereikia mirksiukas.gif

na as vakuoju ir is zurnalu ir is draugu pasisemusi patirties. siais metais vakarvau burokelius pagal drauges recepta, siaip kaip garnyras tai superinis, bet virta sriuba neskani nors tu ka. kita meta jauciu vakuosiu tradiciskai.
o su tuo daiginumu tai ir turiu gera patirti. pasjeau pomidorus sausio pradzioj tai veliau jie man isstypo, drauge liepe nesti i kita vesu kambari, kad sustabdyti ju stypima...nieko panasaus nedariau ir pomidorus turejau nerealius jie veliau kaip subujojo, sutvirtejo tai sakes wub.gif o ir siaip daiginuosi daug visko: 40 pomidoru, brokoliu, kalafijoru, kopustu...zodziu viska i darza. siemet bandysiu ir geliu pasidaiginti
Atsakyti
sveikutes,oi kiek priplepeje bigsmile.gif tik nebuk savaitgali prie kompo ax.gif na mintis merginos nebloga del bendraminciu,bet ten yra jau marijampolieciu plepsiu skyrelis smile.gif mane pacia kviete prisijungti,bet kolkas nesijungiau,nes nespeju visose temose paskui sudalyvauti blush2.gif o sita temuke manau pratesime,tik biski pakoreguosiu pavadinima,kad apie geles ir darzoves ar kazkaip,pasiulykite mirksiukas.gif mirksiukas.gif kaip pavadinti.
Na jus ir saunuoles,kiek visko vakuojate.As tai nedaug obuoliene tik verduosi,sultis obuoliu,paprikas ir viskas.Kad daug ko nemoku dar,o ir suvalgom kazkaip neperdaugiausiai,dar nuo pernai visko turiu.
Atsakyti
QUOTE(panterixa @ 2009 11 30, 12:21)

aha gal va pakoregavus tema butu geriausiai g.gif
o tas vakavimas ir kita ruosa manau ateina su laiku ir patirtimi gyvenent seimoje. as ir pradejau nuo kompoto, veliau keleta stiklainiu pasidariau eksperimentui, o siemet pastebejau, kad mano seimyna tiesiog dievina viska ka as suvakuoju, vyras prase kita meta daug visko privakuoti. tai juokiausi, sakau tu tik pabuk su vaikais as galesiu privakuoti, nes siemet tai kaip tycia susidedu viska vakavimui, uzsikaiciu marinatus ir vyra iskviecia i darba...grizta nakti, vaikai kiega ao as dar vakuoju doh.gif siaip nemazai receptu esu bendziusi is zurnalu ir keletas atrode, kad niekur nepanaudosiu doh.gif bet emiau ir pritaikiau prie tam tikru patiekalu ir gavosi liuks (buvau dariusi cibulio ir cukinijos salotos kario padaze doh.gif tiek daug kario ir toks saldziarukstis, kad valgyti kaip garnyra neskanu, tai pradejau naudoti ji kaip ingridienta ruosiant kinieciu patiekalus...vyras isgyre wub.gif )
o del to alijosiaus bet kokiu atveju man ji paimk is anytos blush2.gif
Atsakyti
tai as ir galvoju butu geriausia pakoreguoti temukes pavadinima,sita jau i pabaiga ax.gif kazkaip i bendramincius nenoriu eit,cia susibendravom,tai man smagu cia pabendrauti biggrin.gif tu man troja savo nr. i AZ brukstelk,tai pasuksiu ir susitarsim kaip paimsi ta alijosiu mirksiukas.gif na troja tavo didelis gal sklypas tai faina gali visko prisisodint,o pas mus sode 6 arai,tai zinai alpinariumas,pavesine,nemazas namelis ir nelabai tos vietos kur darzui lieka.Salia yra apleistas sodas,tai jei pavyks ateity ji nupirkti,tai jau ten tikrai darzo pasidarysiu,irgi visko pasisodinsiu.Be to sode ne viska galiu sodinti,zinai jei siltnamis yra,tai reik ir but ten pastoviai,liet,o mes tik savaitgaliais pagrinde nuvaziuojam.
Atsakyti
Sveikutes , kiek daug prirasėt blink.gif , buvau isvezus kompa tvarkyti tai jau siandien trecia para kai nebuvau uzsukus pas jus...
O as tokia ukiska pasidariau, kai vaikuciai atsirado, kai ju nebuvo tai ir laiko nebuvo kuistis namuose, reikejo vis kur nors lekt...
O dabar kai jau jie yra tai ir norisi kad valgytu savo uzauginta maista....o be to tai ir namus jau turim tik 2 m savo grynai...o as vakuoju tai viska is interneto, o butent tai is supermamu, koncervavimo temukese ieskojau, receptu, ir tikrai radau labai geru... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2009 11 28, 13:45)
nepyk  blush2.gif  ax.gif  idejai nuoroda, tai praverciau visas nuotraukas  blush2.gif  rolleyes.gif
o is kur tu cia taip siunti  g.gif  ar nebaisu kad pradings pinigeliai ir negausi gelyciu  g.gif  nuziurejau pas tave kalija, labai grazi  wub.gif  kazkada norejau ir as nusipirkti bet geltona, ale pabijojau kad bus labai lepi...ar sunku priziureti
o tu ziuriu kokia didele ukininke, tokia ukiska moteris  wub.gif  nu zinok super. va vakavimo receptais tai teks pasidalinti, tik gal per AZ kad moderatoriai nesupyktu. labai sudomino kalafijoras ziemai  g.gif  ir ten tokios misraines  g.gif  man svarbiausiai kad misraine nebutu minksta, o butu tokia kietoka...tikras garnyras ziemai  g.gif

as siunciausi is Euro geliu ir susimoketi reikejo kai atejo i pasta atsiimant tai nieko ir nebijojau, o is uzsienio kai kitos amariliu myletojos siunciasi tai as pati bijociau , o prie ju tai prisidedu ir nieko dar nenusivyliau.... thumbup.gif
Kalijos pas mane balTOS IR VIENA GELTONA TURIU, BET TOS GELTONOS tai as nesuprantu, pavasari isnesiau i lauka ji ten paaugo ir paskui nudziuvo, rudeni susiieskojau, dabar pradejus pumpuriukus leisti, bet jau kokie 2 men ir stovi vietoj, nezinau ar liet ar ka su ja daryt..o va baltas isnesiau pavasari, rudeni vel susisodinau i vazonus , o dabar jos jau zydeti ruosiasi, nufotkinsiu kai prazys....
Atsakyti