Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 05, 00:28)
60% tai liuks thumbup.gif  turbut laabai graziai sypsotes, kad tokia didele nuolaida gaunate smile.gif  Jus kaip supratau JAV gyvenate? kai as Airijoje gyvenau tai kazkaip nesunku budavo susirast lietuve kirpeja, kuri i namus atvykdavo, ir kirpdavo graziai ir dazydavo ..ir ne viena tuo uzsiima Airijoje, o kadangi lietuviu bendruomene didele, tai nesunku budavo susizinot. gal ir JAV kazkoks panasus "naminiu kirpeju"  tinklas egzistuoja? smile.gif

Ne uz sypsena gavau - yra otks puslapis, kuriame kasdiena kazka naujo siulo (pvz tokioj ir tokioj kavinej 50$ cekis uz 20$), bet turi ta pasiulyma nupirkt tam tikras skaicius zmoniu. Tai cia taip ir buvo. Tiesa sakant, tai buvo vieno salono pasiuylmas, bet toks nelabai patrauklus, tai kol ieskojau kokios praktikantes kirpejos, atejo ir sitas pasiulymas - o kad su nei viena normaliai neina susitart, tai ir pasirinkau ji (aisku suviliojo, kad ir sampanu vaisina salone). thumbup.gif

JAV, bet ne tam gale esu, kad butu daug lietuviu aplink, tai manau sunkiau butu lietuve kirpeja rast. Kokioj Cikagoj, tai be problemu.... ax.gif Kirpeja siaip radau gera, tik salono bosas nepatinka, tai kolkas neinu ten - jis uzsispyres sumaise jai dazus (norejau labai sviesiai blondiniskai dazytis), tai gavausi aukso spalvos ir bande irodyt, kad labai grazi spalva lotuliukas.gif Aisku po to perdaze iskart, bet gaila plaukus taip kankint...
Atsakyti
Man tai tikrai butu nedrasu eiti pas pradziamoksle. Viena karta daziausi plaukus pas savo kirpeja ir ten buvo mokinuke, kuriai liepe isplaut man galva. Nepatiko man viskas kaip jinai atliko ta plovima. I ausis vandens pribego, ant veido privarvejo.. Idomu kaip nukirpus butu
Atsakyti
As, tiesa sakant, nebesiryztu pas jokia kirpeja eit, pradziamoksle ji ar ne. kad negalvotumet, jog isvis nekerpu plauku, tai pasakysiu, kad juos pakerpa drauge kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(kruopa @ 2009 06 05, 12:27)
Man tai tikrai butu nedrasu eiti pas pradziamoksle. Viena karta daziausi plaukus pas savo kirpeja ir ten buvo mokinuke, kuriai liepe isplaut man galva. Nepatiko man viskas kaip jinai atliko ta plovima. I ausis vandens pribego, ant veido privarvejo.. Idomu kaip nukirpus butu

As manau, kad galima ir ta pradziamoksle suprasti, juk niekas negime mokedamas, o igudziai ateina kartu su praktika..O jei tos praktikos niekas nenores suteikti, tai kaip jai issiugdyti igudzius? smile.gif
Atsakyti
Aš kerpuosi pas pradžiamokslę kirpėją, tiesą sakant, netgi ryžausi kardinaliems pokyčiams: nurėžė ilgus plaukus ir padarė stilingą trumpą kirpimą ir labai puikiai visada šukuosenas suformuoja, bet tikriausiai nuo žmogaus priklauso, kartais pradedančios kirpėjos labiau įsiklauso ir kruopščiau dirba, nei patyrusios. Pažįstamai viena jau patyrus kirpėja nepasitarus nukirpo kirpčiukus...
Atsakyti
QUOTE(Art Deco Lady @ 2009 06 08, 00:26)
Pažįstamai viena jau patyrus kirpėja nepasitarus nukirpo kirpčiukus...

Jei man taip padarytu tai is pykcio paciai kirpejai nukirpciau kirpciukus smile.gif
Atsakyti
jei kasnors dar noretu apsikirpt pas pradziamoksle prasom kreitpis pas mane nuo rudens man vel reikes modeliu ir kirpimam ir plauku dazymam rolleyes.gif
Atsakyti
Kirpausi smile.gif apkirpo gerai,tik sustate plaukus kaip MOTERYS pasistato..o kadangi nesu tokio amziaus..tai man tik tas nepatiko.. dbr nedrisciau kirptis. Apie kita turejau daug atsiliepimu smile.gif todel ir nuejau... smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 05, 18:06)
As manau, kad galima ir ta pradziamoksle suprasti, juk niekas negime mokedamas, o igudziai ateina kartu su praktika..O jei tos praktikos niekas nenores suteikti, tai kaip jai issiugdyti igudzius? smile.gif

Tai galit but modeliu,jei Jums dzyn ka ant galvos padarys smile.gif
As nieko pries neturiu pradziamokslius..bet cia ne kasa.O zmogaus plaukai..kuriuos taip ar kitaip negalima nuzarint iki ausu (nuo lemens pvz beliginant galiukus.) ar nudazyt hakio spalva plaukus biggrin.gif
na as seip cia pamasciau...yra ir :ale tokios profesionales..o padaro tokiu elementariu klaidu..nepaklausant kliento.
Atsakyti
Ne tik kirpausi, bet dar ir su nostalgija prisimenu viena pradziamoksle kirpeja Neringa, praktika ji atliko Andre salone, senamiesty wub.gif Buvo ka tik po kursu, as pirma jos kliente. Kirpo labai ilgai, bet graziai ir paeme tik 7 lt biggrin.gif O kirpciukus nukirpo taip idealiai, kad graziai sukavosi ir ant sono, ir tiesiai - daugiau nei viena taip nesugebejo nukirpt, nes pas mane daug verpetu blush2.gif Ejau pas ja, kol mokesi, po to kai jau pasidare stiliste, man buvo per brangu blush2.gif Kai dar mokiausi mokykloj daznai eidavau kirptis y Mickeviciaus gatve, ten kirpeju kursu mokinukes kirpdavo for free. Kadangi labai gera meistre ten buvo, nei viena nieko nesugadino ir cheminy susukavima graziai padariusios buvo thumbup.gif
Aisku visokiu buna, bet nesu nusistaciusi pries kirpejas pradziamoksles - visos juk nuo to pradejo, o kuo tapo, priklause nuo ju paciu sugebejimu, noru ir pastangu mirksiukas.gif
Atsakyti
va va, buna visaip. as vln eidavau i vln koelgija, ten prie pramogu banko budavo tokia kiprykla. pas berniuka eiavau visada, moekdavau ne daug. bet apkirpdavo super.
mokiniai labiau stengiasi, plius destytojos salia budavo
Atsakyti
Nu ka, vakar surizikavau nueit pas salone praktika atliekancia kirpeja - turejo blowdry (net nezinau kaip isverst teisingai - zodziu isplaut ir isdziovint plaukucius) daryt. Deja ji pati neatejo, tai kitas vaikinukas mane pereme. Kadangi esu tiesiaplauke, tai pasiule sugarbanot ir sake jam tai gera praktika butu. Nors tiesa sakant salia niekas nestovejo, tik kai reikejo pasitart i kuria puse plaukus pakreipt garbanojant ir po galutinio varianto jis pasikviete viena mergina, kuri viska patarinejo.

Turiu pasakyt, kad turbut jis vienintelis, kas man isplove galva neuzpildami ausu (as labai bijau nors ir laso vandens ausyse doh.gif ), plaunant galva padare toooki masaza wub.gif Dirbo labai kruopsciai, bet gana ir greitai (plovimas, dziovinimas, garbanojimas ir dar poros sruogu pataisymas uztruko apie valanda). Zodziu likau daugiau nei patenkinta darbu thumbup.gif

O kaip tik belaukdama kirpykloj skaiciau zurnale straipsni kaip viena moteris bande sutaupyt pinigu eidama i pigias kirpyklas. Tai kirpimas jai tiko ir patiko, bet kai nuejo dazytis, tai is pradziu kelios sruogos gavosi ne tokios, kokios turejo spalvos. Kirpeja taise, tai tada gavosi ryzos, o po dar vieno pataisymo isejo kaip su nuaugusiom saknim. lotuliukas.gif
Atsakyti
Teko kartą kirptis galiukus pas pradžiamokslę kirpėją. Kadangi tą kartą tenorėjau patrumpint galiukus, jokios didelės rizikos, tai užėjau į netoli namų esančią kirpyklą pas kirpėją, kuri tuo metu buvo laisva. Nežinojau, ar pradedančioji, ar ne, tą supratau, kai galiukų kirpimas laaabai užsitęsė lotuliukas.gif doh.gif Na bet juk reik panelei praktikos, tai jokių pretenzijų nereiškiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustinQ: 05 liepos 2009 - 17:10