Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

Galima paklausiu smile.gif o kaip jus atskiriat kuri pradziamoksle kuri ne tik atejus i kirpykla? 4u.gif pasikeite kirpejos,bet ne vienai ant kaktos neparasyta kiek ji dirbus,ka pabaigus smile.gif Man paciai buvo juoku,kai pradejau dirbt.Susitarem su kolegem kad ne viena nesakys,kad as katik pabaigus.Sakem kad dirbu pora metu,tiesiog pakeiciau darbo vieta.Ir ka?Ejo,kirposi,dazesi...aisku buvo nesusipratimu,bet nesusipratimu pasitaiko ir 10 metu pradirbus 4u.gif Kazkam patiko,kazkam ne,kazkas ir toliau tvarkosi,kazkas ne.Visiem gi neitiksi.O kad nudegina plaukus,nukerpa nesamones tai ir senosios profesijos atstoves tokiu dalyku pridaro,ir dar baisiau...Taigi galiu pasakyti,kad atsiseda zmogus i kede ir nezino,pradziamoksle ar patyrus kirpeja kerpa.Jei kaip pas mus sako juokais "Jei biolaukai sutampa - viskas bus gerai" 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
dabar jau nebe biggrin.gif einu tik pas profesionalę.
bet prieš naujokes nieko neturiu prieš, anksčiau eidavau. pinigėlių moksleivei būnant daug neturėjau, ir kirpadavaus pas jas. drinks_cheers.gif ir be to man labai patikdavo ekperimentuot, o jos to irgi norėdavo drinks_cheers.gif tai abi pusės likdavom patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
Na, as ejau gal ne visai pas pradedancia, o jau padirbusia pora metu. O kad kirpeja nepatyrusi, tikrai matosi is to, kaip laiko zirkles smile.gif tai ta kirpeja labai "negrabiai" jomis naudodavosi, bet uztat buvo super kruopsti, kaip profesionale, kiekviena plaukuti apciupinejo. Mano plaukai iki siknos, tai lb bijojau, kad blogai nudazys, "dememis" ir netolygiai... ir tai buvo pries metus. Rezultatas:po jos dazymo dazyti nebereikejo puse metu, spalva nenusiplove, nors dazai nebuvo visiskai cheminiai... lb daug patare, o del dazu irgi lb tvirta nuomone issake, ikalbejo kitokiais dazytis. Tik va, jei ir griztu i klaipeda, tai trumpam ir neturiu laiko pas ja uzbegti, einu pas seeeeeena... doh.gif nurauna puse plauku, nudazo "sruogomis", nors dazo visus plaukus, patarimu - nulis. Bet kai tik turesiu laiko, vel susirasiu ta jaunute mergaite, tokiai net arbatos palikti nebuvo gaila... o gal tiesiog pataikiau "ant talentingos" wub.gif
Atsakyti
O as pati siuo metu kerpu ir dazau. Nesu baigusi kursu, bet praktikuojuos namie - prasau klientu tik susimoketi uz dazus ir kitokias islaidas.
Iki siol visi klientai patenkinti ir skundziasi tik vienu - kad visose kirpyklose arba juos nukerpa ne taip, kaip prase, arba sugadina plaukus. Zinau, kad tai yra tiesa, nes paciai teko ne karta nusvilti...
Siaip "pradedanti" kirpeja viena kitai nelygi. Tai, kad kirpeja baige kursus, dar nereiskia, kad ji moka kazka su plaukais daryti. Ir atvirksciai - kursu nera baigusi tik todel, kad jie labai brangus (mano atvejis)... Bet si darba labai myliu ir stengiuosi, kad kiekvienas butu patenkintas rezultatu.
Atsakyti
as anksciau kirpdavausi pas mergaite, kuri baiginejo kirpeju mokykla. patenkita buvau.
Atsakyti
Kartą galiukus kirpausi, likau labai patenkinta. biggrin.gif Kirpo gal ir ilgokai, bet kruopščiai, lygiai gražiai nukirpo, ištaisė prieš tai kirpusios kirpėjos broką, kuri buvo kreivai nukirpus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika69 @ 2009 08 18, 22:21)
O as pati siuo metu kerpu ir dazau. Nesu baigusi kursu, bet praktikuojuos namie - prasau klientu tik susimoketi uz dazus ir kitokias islaidas.
Iki siol visi klientai patenkinti ir skundziasi tik vienu - kad visose kirpyklose arba juos nukerpa ne taip, kaip prase, arba sugadina plaukus. Zinau, kad tai yra tiesa, nes paciai teko ne karta nusvilti...
Siaip "pradedanti" kirpeja viena kitai nelygi. Tai, kad kirpeja baige kursus, dar nereiskia, kad ji moka kazka su plaukais daryti. Ir atvirksciai - kursu nera baigusi tik todel, kad jie labai brangus (mano atvejis)... Bet si darba labai myliu ir stengiuosi, kad kiekvienas butu patenkintas rezultatu.

kokia gi Jus saunuole, te 4u.gif

Ar eiciau? na taip, o kame dielas, plaukai ne dantys juk....
Atsakyti
belekiek metų dirbusi kirpėja gali nukirpti blogiau už ką tik radėjusią smile.gif
Papildyta:
t.y. pradėjusią smile.gif
Atsakyti
Zinau,kad kirpeja kirpejai nelygu,bet nesiryzciau pas pradziamoksle kirptis,baisu ir viskas smile.gif kazkos nusitatimas yra,kad jei naujoke tai blogai pakirps,nors suprantu kad yra ir su stazu ir gali taaaip apkirpti,kad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 21 rugpjūčio 2009 - 16:14
QUOTE(Mertise @ 2009 08 21, 17:12)
Zinau,kad kirpeja kirpejai nelygu,bet nesiryzciau pas pradziamoksle kirptis,baisu ir viskas smile.gif kazkos nusitatimas yra,kad jei naujoke tai blogai pakirps,nors suprantu kad yra ir su stazu ir gali taaaip apkirpti,kad doh.gif

na matyt taip yra statistiskai, kad labiau patyrusios kirpejos kerpa geriau, o pradziamoksles dar nera padariusios visu klaidu, kurias imanoma padaryti smile.gif
siaip ar taip, manau, kad rezultatai sioje srityje labiausiai priklauso nuo kruopstumo.
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 15:37)
kokia gi Jus saunuole, te  4u.gif

Ar eiciau? na taip, o kame dielas, plaukai ne dantys juk....

aciu uz balionke blush2.gif
Atsakyti
mano plaukai ilgi tai aš sau galiu leisti eksperimentuot kažkiek,yra iš ko:D būtų net savotiškai smalsu "išbandyti" pradedančiąją kirpėją ax.gif aš manau kad kaip tik tos jaunutės ir stengtųsi labiau...nesu nusistačius prieš jas:)
Atsakyti
Eiciau,bet tik pasikirpti galiuku biggrin.gif O ir siaip nera noro eksperimentuoti su plaukais,tai man nesvarbu butu ar profesionalas ar pradziamokslis siulyti kazka.
Atsakyti