Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

Man pas pradziamoksle nebutu baisu eiti,tiek kirpejos,tiek manikiuristes,kurios tik baige kursus dirba labai nuosirdziai ir atsargiai,stengiasi viska padaryti taip kaip reikia.Daziausi neseniai plaukus pas viena tokia,tai neturiu jokiu priekaistu,o po keliu savaiciu tam paciam salone nuejau noredama pasviesinti vienu tonu plaukus,tai mane prieme senai dirbanti kirpeja,bet pas ja as nesidaziau,dar ir sikt pasiunciau,nes susisneketi buvo neimanoma,as jai apie tiltus-ta man apie miltus.As pati dirbu su plaukais,tai nusimanau kazkiek,bet nesu koloriste.As tai kirpejai parodziau spalva kokia panasia noreciau isgauti,o ji butent to numerio spalva ir butu daziusi,bet nudazius butent ta spalva as nebuciau pasviesejusi.Labai jau lengvai nori duona uzsidirbti,atejo klijente pasake kuriuo numeriu dazyti,dar pasake kokio procento peroksidas geriau butu,jai tik nudazyti reiketu,o jeigu rezultato jokio nesimatytu-sakytu pati tokia spalva issirinkai.Bet kai buvau pas pradziamoksle parodziau jai ko noriu,bet dazeme vienu numeriu sviesesniais dazais,ir gavosi labai gerai,o seniai dirbanciai kirpejai yra net neidomu tai ko tu nori ar tai ka tu sakai.
Atsakyti
oj tikrai nesiryzciau pas pradziamoksle doh.gif
Atsakyti
dabar baisu pas bet kokia eiti, nes viena (pirma ir paskutini) karta pradziamoksle taip "pakirpo" plaukus, kad poto pas gera kirpeja nuejus taisyti, reikejo 20cm plauku nukirpti cry.gif buvo palikti tokie kaip siulai doh.gif iki siol sirdi skauda auginant plaukucius is naujo verysad.gif
Atsakyti
Niekada neiciau pas pradziamoksle schmoll.gif jau geriau pati apsikirpciau kaip nors ax.gif
Atsakyti
o as surizikuociau, mano plaukai potrumpiai, tai manau labai nenusigrybintu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 07 21, 01:35)
dabar baisu pas bet kokia eiti, nes viena (pirma ir paskutini) karta pradziamoksle taip "pakirpo" plaukus, kad poto pas gera kirpeja nuejus taisyti, reikejo 20cm plauku nukirpti  cry.gif  buvo palikti tokie kaip siulai  doh.gif  iki siol sirdi skauda auginant plaukucius is naujo  verysad.gif

As nesuprantu tokiu dalyku,kaip taip gali sugadinti?Ir i kur jus panos ziurite kai jums plaukus kerpa?As tai patarciau viska labai gerai issiaiskinti su kirpeja,uzsienyje dazniausiai praso atsinesti foto kokios jus noretumet sukuosenos.Tau tikriausiai iskarpe plaukus vadinamomis plunksnelemis.Siaip toks kirpimas graziai atrodo tik ant labai storu plauku,o plonesnius jeigu taip prakarpo tai jie tik dar plonesni atrodo,visa vaizda sugadina ir vienintele iseitis tik nukirpti tuos nuplonejusius galus...
Atsakyti
tikrai ne, mano plaukai yra ilgi ir jų daug todėl netgi patyrusios kirpėjos jų gražiai nesutvarko, labai daug metų teko eiti pas gausybę visų išrekomenduotų kirpėju ir visada išeidavau iš kirpyklos nusivylus, tai kaip tada pradedančioji... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2009 07 26, 12:42)
tikrai ne, mano plaukai yra ilgi ir jų daug todėl netgi patyrusios kirpėjos jų gražiai nesutvarko, labai daug metų teko eiti pas gausybę visų išrekomenduotų kirpėju ir visada išeidavau iš kirpyklos nusivylus, tai kaip tada pradedančioji... g.gif

Tai jeigu nepatinka net profesionaliu darbas, tai koks skirtumas pas kokia eiti, jeigu vistiek nusivilsit, geriau pinigus pataupyt smile.gif
Atsakyti
as viena karta ejau su drauge i salona:rolleyes: sau manikiura dariausi o drauge norejo kita kirpimapasidrayt ir plaukus padazyt .tai nuejus i salona buvo toke mergina ,kuri pirma diena ten dirbo,nu ir seip naukoke niekada nedirbusi kirpykloje be destytoju biggrin.gif mums atejus ji iskart pasake kad senoji kirpeja ce nebedirba pas kuria mano drauge lankydavosi ,o visi klijantai jos perejo tai naujai merginai. rolleyes.gif
ta mano drauge sutiko kad ji kirptu jos plaukus ir zinokit nenusivyle, nes ji lb gerai viska isklausinejo kaip kokio ilgio nu zinot iki smulkmenu pati dave pasiulymu.kirpimasir dazymas uztruko apie pusantros valandas o rezultatas ispudingas nu plauku spalva ir kirpimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jei reiketu tik galiukus pakirpti,tai eiciau,o dazyti,ar rimtesniesniems kirpimams nesiryzciau. schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi manau eičiau.
o šiaip juk jos ne iš dangaus nukrenta ir eina kirpti/dažyti. juk jos kiek laiko mokosi ir tikrai kažkiek išmano ką daro .
mano draugė kai mokėsi būti kirpėja tai nerealiai viską padarydavo. ir šukuoseną, plaukus gražiai iškarpydavo , dažydavo . nu vnž mergaitė turi talentą. tik tiek jog pradžioje sunku surasti klienčių, nes visos bijo naujokių umn.gif
Atsakyti
viena karta ryzausi
tai ta klaida taisau jau puse metu
sudegino plaukus dazydama tamsiai, per ilgai palaike ir naudojo per stipru peroksida blink.gif
tad gyvenime nebesiryzsciau
Atsakyti