Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ryžtumėtės kirptis pas pradžiamokslę kirpėją?

Ryzciausi, nes pradenciosios turi pradinius igudzius, o dar jos kurkas labiau stengiasi, nei patyrusios kirpejos. Nuo paciu profesionalu mano sukuosena buvo nukentejusi, kai ne taip suprasdavo/isgirsdavo, tai ko noriu...
Atsakyti
tai parasykit man prie progos, isbandysit, galbut patiks rolleyes.gif skype: gaika69
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika69: 26 rugpjūčio 2009 - 08:08
Ryzciaussi,o kodel gi ne. Jo jau mokesi,treniravosi.O be to, stengiasi
Atsakyti
As manau jog ryzciausi kirptis pas naujoke. Vien todel, kad naujokei dar nera igrises darbas, bendravimas su klientu. Manau isklausynetu ko tu nori, kokie tavo poreikiai ir atsakingai bei kruopsciai apkirptu. Galbut as neteisi, nes nesu dar susidurusi su tokiu atveju. Gal teks nusivilti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jilin @ 2009 08 26, 08:45)
Ryzciausi

Ir aš drinks_cheers.gif

QUOTE(gaika69 @ 2009 08 26, 09:08)
tai parasykit man prie progos

Ir aš norėčiau gaut kontaktus į ax.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi galeciau apkirpti nemokamai, nes norisi kuo daugiau praktikos igyti ir plaukus dazau ir cheminius darau ir vestuvines bei progines sukuosenas, kadangi pati stengiuosi labai, kad kuo geriau nukirpti ir pati nebijociau atsiduoti i tokios mokinukes kaip as rankas.O jei kuri oresit apsikirpti ir nepabugsit, parasykit man i AZ
Atsakyti
Eiciau tik pas pradziamoksle zymiai geriau nukerpa negu profesionalai thumbup.gif ir dazo neblogai ir zymiai pigiau ,o firmos dazu irgi geros thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Eičiau tik tokiu atveju, jei planuočiau kirptis ežiuku, nes jau buvau vieną kartą nuėjus mad.gif
Atsakyti
na o as neiciau schmoll.gif
Atsakyti
eiciau.su jaunu zmogumi zymiai mieliau bendrauti , praktikante(mokine) labiau stengiasi kruopsciau dirba ir malonesne buna su klijentu nei kirpeja su patirtim bet be uzsidegimo darbui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika86: 18 spalio 2009 - 12:58
NE doh.gif sorry , kad tokia kategoriska, bet teko man karta pas pradziamoksle manikiurininke pabuvot g.gif doh.gif isejau vos neapsiverkusi,su skaudanciais pirstais ir baisiu manikiuru doh.gif kuri iskart bandziau su servetele nuvalyti doh.gif zodziu baisu, po sito karto bijau visu pradziamoksliu blush2.gif
Atsakyti
gerai, kad plaukai uzauga smile.gif paciai teko kelis kartus eiti pas pradziamoksles, tai visai neblogai, visgi pigiau arba is vis nemokamai. O dabar paciai tenka ieskoti klientu ax.gif nes studijuoju "Sukuosenu dizaina", tad tikrai dauguma zmoniu bijo, kad kazkas negerai gali gautis. Is dalies tokiai nuomonei pritariu, nes visgi yra pas mus tokiu paneliu kur ir as pati bijociau duoti joms savo plaukus biggrin.gif
Atsakyti