Įkraunama...
Įkraunama...

Žalčiai

Kai atsikrausteme gyventi i sodyba, tai cia buvo ne sodyba, o zaltynas. Pilnas sodas zalciu, ziurek, kad ant kokio neuzliptum. Ir svarbiausia tokie dideli ir riebus:bijau2: , tai prie laiptu susirange, tai ant zvirkelio. O lizdas matyt ju buvo po kletimi. Neprisimenu tiksliai, bet po kokiu metu jie patys savaime isnyko essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ir kvailai nuskambes, bet kaip zinoti zaltys ar gyvate? teoriskai zinau, kad turi buti kazkokios geltonos ausytes, bet kai karta sliauzianti daikta miske pamaciau, tai tikrai nesiemiau ausyciu ieskoti, o tik i kojas dejau blush2.gif o kita karta miske maciau kokiu 30 cm sliauzianti turbut jaunikli, bet jis buvo rausvos spalvos, tai iki siol irgi nezinau, ar ten zaltys buvo ar angis unsure.gif gal galetumet paaiskinti? g.gif
Atsakyti
Na kiek man teko susidurti blink.gif tai zaltys yra juodas ir tos geltonos ausytes labai ryskios ir i akis krinta..... o su angim blink.gif tai susidurti neteko, tai kokia ji tai nezinau..... ir labai tuo dziaugiuosi.... smile.gif
Atsakyti
ui kaip baisu blink.gif jeigu man taip tai bijočiau iš namų išeiti fear.gif aš net varlių ir įvairių voriukų bijau, o čia žalčiai. tikras siaubo filmas gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 09 09, 13:28)
Tai vat užpuolė tokia bėda... žalčiai  blink.gif . Gal žinote kaip juos išvyti ar išnaikinti.  g.gif  Gal kokiais nors burtais ar užkeikimais  smile.gif  Nes šiemet pradėjo maišytis po kojom tiesiogine to žodžio prasme  blink.gif Taip sakant pas gimines panika. Sklypas nemažas. Ežiams gyventi vietovė netinkama, pieva+užpelkėję krūmokšniai. Bandys pavasarį prisivilioti gandrą, ale kad jie skrenda medžioti "už savo sklypo" ribų. Katės, šunys negaudo. Gal dar kas yra girdėję kokių nors gudrybių? Variantas jaukinti ir prie židinio leisti, kaip legendose, netinka  schmoll.gif

WAW ba cia tai prabangi beda wink.gif wub.gif
Man tai patiktu... o gal kam i sodyba padovanokite. Aisku, kas salygas panasias turi
Atsakyti
pas mus irgi buvo kieme gyvate, bet maciau kad nusliauze pas kaimyna i darza, taip ir neaisku kur ji gyvena. Man pasirode, kad tai nuodinga, pilka, rastuota. Bijojau vakare kieme vaiksciuoti, baisiau negali buti. labai bijau ju.
Atsakyti
Dar būna gluodenai - jie nepikti kaip ir žalčiai, tik spalva kitokia - tokia molio/rausva. bet bijau aš jų lygiai taip pat kaip visų kitų šliaužiančių smile.gif kaime esu mačiusi gluodeną ne kartą, juos darže sunku pamatyti unsure.gif
Atsakyti
tikras siaubo filmas, aš tai vietoj numirčiau iš išgąščio ohmy.gif
nu jau man tai jie nešventi gun_bandana.gif , manau kad tai tik išsigalvojimai, vienintelis šventas tai - Dievas. ir padėk Dieve jums atsikratyt tais nekviestais kaimynais
Atsakyti
Galit bandyt įsikalbėt, kad jie laimę neša ir panaudoti kaip darbo jėgą - laikyti pieno ąsotyje, kad saugotų nuo sugižimo lotuliukas.gif
O šiaip tai užuojauta, nemėgstu aš tų padarėlių. Bent jau ne gyvatynas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 15 birželio 2008 - 00:22
blink.gif bijau.gif siaubas iskart aparpuoli gauciau, tokiu kaimynu irgi nenoreciau...br
Atsakyti
Bet gi geri namai, jeigu žalčių yra rolleyes.gif Jei turėčiau - nevaikyčiau wub.gif
Atsakyti
Taigi kaip faina zalciai, kam juos vyti. Jie peles valgo. Kazkada vienam gyvybe isgelbejau.
Papildyta:
QUOTE(jul-ija @ 2008 04 25, 07:27)
ui kaip baisu blink.gif  jeigu man taip tai bijočiau iš namų išeiti fear.gif  aš net varlių ir įvairių voriukų bijau, o čia žalčiai. tikras siaubo filmas gun_rifle.gif

voru ir tarakonu tai irgi bijau, o zalciu ne... g.gif
Atsakyti