Na as jau beveik du menesiai kaip pagimdziusi...Priaugau per nestuma apie 18kg. Iskart po gimdymo nukrito 7kg, bet dabar 11kg sveriu daugiau nei pries nestuma...netelpu i rubus, kuriuos nesiojau pries nestuma... Maitinu MP vaikeli, tai dietu kaip ir negaliu laikytis... Siaip vakarais nuo 20val.(einam gult tik 01val nakties)nebevalgau....
As per nestuma priaugau 16 kg, is kart nukrito 7 kg, po to dar 4 kg, o vat 5 kg liko. Suneliui du menesiai, tad manau del kitu 5 kg teks paprakaituoti, nes pas mane kilogramai linke uzsilikti ir be pastangu niekaip

Pati priaugau net 30kg...per pirmaja savaite po gimdymo nepastebejau kaip nukrito 15kg...o dbr jau praejo menesis ir savaite liko 12kg, kurie baisiai kankina mane ir krenta labai jau letai...taciau maitinu ir greitu metu tikiuosi sugrizti i savo vezias
sekmes ir jums mamytes...linkiu daug kantrybes

Per nestuma priaugau apie 30 kg. Grizus po gimdymo tik 5 kg buvo nukrite, nors mazylis svere virs 4kg, bet grizus per savaite 10 kg nieko nedarant nukrito. Dar liko apie15 kg, sportuoju, nevalgau nuo 6 ir nei gramas nekrenta. Manau kad kai kuriom mamytem svoris laikosi del hormonu kai maitini savo pienu. Ir labai tikiuosi kad baigus maitinti lengvai pavyks atsikratyti likusiu.
O pilvas- baisu. Anksciau buvo raumenukai, bet paciupinejus dabar neatrodo kad aplamai ten kada raumenuku budavo. Minkstutelis ir toks net garbiniuotas atrodo. Ech, nusipirkau specialu treniruokli net jam sutvarkyti, gal pades
O pilvas- baisu. Anksciau buvo raumenukai, bet paciupinejus dabar neatrodo kad aplamai ten kada raumenuku budavo. Minkstutelis ir toks net garbiniuotas atrodo. Ech, nusipirkau specialu treniruokli net jam sutvarkyti, gal pades

per nestuma priaugau ~11kg, grizau su -6kg, o kiti per savaite mazdaug nukrito ir stop
o as kai pati turiu papildomu ant saves tai maniau ir daugiau nukris, bet nei per kur
atrodo ir valgau mazesnem porcijom, ir neryju saldumynu isvien ar pan, dabar ir tinklini zaidziu (karta i savaite, nes kitaip neiseina), bet nekrenta.. nu dar bandysiu vis, gal pajudes ledai, dukrytei beveik menuo

Labas. as taip pat pagimdziusi labai greit netekau priaugo nestumo metu svorio be jokiu pastangu (nesportavau visai), gal todel kad maitinau. Bet nustojus maitinti ir "pasedejusi" namie su vaikeliu keleta men. uzsiauginau keleta papildomu kg. tam tikrose kuno vietose (slaunys, pilvukas, pagurkliukas atsirado). Nesu stora tiesiog figura ne kokia, slaunys nebeleidzia ilysti i senus dzinsus ir pan. Pasportuoju namie - taciau pacio judesio labai truksta.
Su vyru seniau eidavome "imtyniu"
, tuomet nenusileisdavau jam....dabar net "koldros" atimti negaliu, visiskai be jėgu likau, net juokas sueme kai pabandziau ji is lovos ismest
, bet paskui juokas greit baigesi nes supratau kad visai formos nebepalaikau.... 
seniau megdavau tinklini pazaisti, pamenu- ot ranku dailumas buvo, o uzpakaliukas ir slaunys kaip kokios pramoginiu sokiu sokejos, gaila kad ne gimtajame mieste dabar gyvenu, ka nors susiorganizuociau.
gi musu vyrukai i mokyklas eina "kasi' palosti, tai ko mes mergikes negaletume tinklini savo malonumui pazaisti????? gal kas irgi seniau zaisdavote tinklini, butu smagu toki sportini malonuma susiorganizuoti???? as ne kokia tinklinio profesionale esu, o ir rankytes kamuoliuka primirso, bet kelios treniruotes ir manu viskas o.k. butu....gal kam si ideja prie sirdies, gal is Jusu merginos, yra kas anksciau zaidusios tinklini ir noretu vakarais smagiai praleisti laika???
p.s. gyvenu Kaune
Su vyru seniau eidavome "imtyniu"

seniau megdavau tinklini pazaisti, pamenu- ot ranku dailumas buvo, o uzpakaliukas ir slaunys kaip kokios pramoginiu sokiu sokejos, gaila kad ne gimtajame mieste dabar gyvenu, ka nors susiorganizuociau.

gi musu vyrukai i mokyklas eina "kasi' palosti, tai ko mes mergikes negaletume tinklini savo malonumui pazaisti????? gal kas irgi seniau zaisdavote tinklini, butu smagu toki sportini malonuma susiorganizuoti???? as ne kokia tinklinio profesionale esu, o ir rankytes kamuoliuka primirso, bet kelios treniruotes ir manu viskas o.k. butu....gal kam si ideja prie sirdies, gal is Jusu merginos, yra kas anksciau zaidusios tinklini ir noretu vakarais smagiai praleisti laika???
p.s. gyvenu Kaune
Labai daug įdėjau pastangų kol numečiau priaugtus 30kg
,išbandžiau visokiausius vaistus,įvairias dietas,bet geriausias svorio metimo būdas,maisto ribojimas,tai nereiškia,jog reikia atsisakyti visiškai maisto,bet jo suvartoti mažiau negu įprastai vartojat

QUOTE(Esha @ 2010 02 08, 19:15)
Tinklini galima ir ismokti zaisti 
Mielai prisijungciau, ale leius dar per mazas mano...
Man liko numesti 10 kg (buvau priaugus 25
). Galetu iki vasaros bent 5 nutirpti.....

Mielai prisijungciau, ale leius dar per mazas mano...
Man liko numesti 10 kg (buvau priaugus 25

As irgi mergos prisiauginau papildomu kg

nestumo metu prieaugau 25 kg. kadangi dar vis maitinu dukryte (jai tuoj 10 menesiu) jau turiu -3 kg. nors, teisa pasakius, laikausi bandeliu, bulviu ir cepelinu dietos. ir dukryte rami, ir nesportuoju, o kazkaip po truputi vis krenta. negaliu atsidziaugt, nes iki nestumo sveriau 63, o taip noretusi kokius 55-56.. tad maitinsiu dukra ir tikesiuos kad tirps toliau.
aisku, baisu kas bus kai nustosiu maitinti, taip lengvai nebepavyks atsisakyti batonu raciono
aisku, baisu kas bus kai nustosiu maitinti, taip lengvai nebepavyks atsisakyti batonu raciono

Sveikos
As pries gimdyma sveriau 48, ejau gimdyti su 65kg, gryzusi is ligonines [po triju paru] pasisveriau buvo 55
bet...praejo du su puse metu, sugebejau dar 5kg priaugt
zooo, db sveriu 60 kazkur, ir vel pastojau.
Tai rupuze, kiek dabar isstoresiu
O dar mano ugis coliukes, 163 koks
Norejau kaip tik uzsiimti viena dieta, vadinasi 9 dienos- 9 kg.
Ko gero esat girdejusios, tris dienas valgai vien ryzius, be jokio prieskonio ar padazo, po to tris dienas vistiena irgi "be skonio" o paskui dar tris dienas vien obuolius. Yra pazystatoms padejo, kitoms nelabai, matyt priklauso nuo saziningumo ir organizmo
Gaila, ta dieta nuplaukia, galesiu isbandyti mazdaug pries Kaledas

Tai rupuze, kiek dabar isstoresiu

Ko gero esat girdejusios, tris dienas valgai vien ryzius, be jokio prieskonio ar padazo, po to tris dienas vistiena irgi "be skonio" o paskui dar tris dienas vien obuolius. Yra pazystatoms padejo, kitoms nelabai, matyt priklauso nuo saziningumo ir organizmo

Gaila, ta dieta nuplaukia, galesiu isbandyti mazdaug pries Kaledas

na as irgi vargau visa pusmeti kol numeciau priaugtus 30 kg.. is gamtos maloniu nesulaukus ir pamacius , kad nieks, oj nieks ''savaime'' nekrenta, teko smarkokai papluseti..
mano ugis 176cm, pries pastojant sveriau 65 kg o i ligonine vaziavau jau 95 kg
pastojant antra karta sveriau 68-69kg dabar 15 savaite turiu +2kg..
stengiuosi trputi valdytis kai einu i virtuve, nes apetitas geras, nenoriu taip labai ispampti vel..
laukiu kol atsils orelis, galesiu daugiau laukais vaikstinet...
mano ugis 176cm, pries pastojant sveriau 65 kg o i ligonine vaziavau jau 95 kg

pastojant antra karta sveriau 68-69kg dabar 15 savaite turiu +2kg..
stengiuosi trputi valdytis kai einu i virtuve, nes apetitas geras, nenoriu taip labai ispampti vel..
laukiu kol atsils orelis, galesiu daugiau laukais vaikstinet...
Liekneju savaime
Is priaugtu 17kg liko 5kg, ir svoris krenta dabar neblogai. Veliau gal tik truputi pastangrinti kuna reikes, i koki gym'a nulekti, o del kg nesijaudinu