viska lemia gyvenimo budas

Per pirmaji nestuma buvau apvali kaip begemotas - su savo 169 ugiu sveriau 84 kg
Po gimdymo menesi dar elgiausi pagal pieno fabrikelio grafika - VALGIAAU

taciau pienas visvien dingo, ir man nusibodo spaust tuos 20 lasu per diena, o ir laiko neturejau - buvau studente, del sunkaus nestumo teko nutraukt magistro studijas, tad sunui suejus keliems menesiams grizau atgal baigti mokslini darba. be to, as nebuvau dekretinese , tad tam kad turet pinigeliu, turejau dar ir dirbt

, o dar turejau baigti pagaliau su pries nestuma pradetomis vairuotojo teisemis

veiklos buvo iki ausu
pusryciaut nespedavau, vakare po visos dienos begiojimo valgyti irgi nesinorejo - isgerdavau taure vyno ir surio pora gabaliuku suvalgydavau. per diena perkasdavau kur iseidavo - mieste, pas mama, pas kita mama, kur veziojau nesiojau sunu pirmyn atgal, nes aukles su vyru leist sau negalejome. vyras turejo buti darbe nuo iki, tad visas nesiojimas teko man. nors tuo metu specialiai neribojau saves - valgiau ka ir kiek norejau , bet -Kita vasara jau sveriau 52, tokia liekna nebuvau gyvenime
dabar palyginimui - su manim kartu gimde vyro draugo zmona. per gimdyma atrode kaip ir as - begemotas. ji sedejo dekretinese, ir saziningai gamino piena. Kai pieno gamint jau nebereikejo, toliau maitinosi uz du, nes per pora metu tai jau tapo iprociu, o veiksmo jokio. tad tokia ir liko.
taigi, mamos, neapsiribokite vien vaiku - gyvenimas gimus vaikui sustoti neturi - ir tada nebus virssvorio problemu.