Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

nezinau kas tas lieknejimas wub.gif svoris grizo savaime thumbup.gif su vyresniaja per nestuma priaugau 14 kg, su mazyle dar maziau - tik 11 kg. tai dabar kai po gymdymo praejo daugiau kaip metai sveriu net maziau negu buvau pries tai mirksiukas.gif tik va pilvas nekaip nenori isistatyti i savo viena doh.gif manau kad jau nebegriz savaime, reikia kazko grebtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adriana5 @ 2009 06 03, 14:31)
Kazkur spaudoje perskaiciau, kad manekene Muralyte naudoja BEZA liekninancius sortukus ir maikute, ir jai labai padejo po gimdymo suliekneti. Ar ka nors apie tai girdejote?

i visokius stebuklingus shortukus ziuriu labai skeptiskai. nemanau, kad vien juos uzsidejus susitvarko medziagu apykaita smile.gif o mano manymu, problema galima isspresti tik pasalinus jos priezasti. man asmeniskai labiausiai padejo reguliari, tvarkinga ir normuota mityba, be abejo treniruotes zalos irgi nepadare. tiesa, viena kolege parekomendavo specialu tailandietiska masaza, skirta mamoms po gimdymo, isties veiksminga priemone. nepamenu tiksliai, kaip vadinasi masazo salonas, bet jis yra netoli sporto rumu, salia Karaliaus mindaugo tilto naujai pastatytame pastatu komplekse.
Atsakyti
isbandziau sita maitinimosi buda ir as (nevalgyti miltiniu patiekalu, bulviu bei duonos) 4u.gif pries nestuma taip numeciau 12kg thumbup.gif o dabar visi tie 12 ir like verysad.gif ir jau 5men praejo po gimdymo, bet vel pradeti sios dietos manau kad negaliu, nes vis dar pati maitinu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretkuc: 25 vasario 2010 - 19:15
aha, aha, jau ir maitint baigiau, bet svoris, kaip uzkeretas, sustojo su +4kg ir viskas. jau ir taip ne manekene buvau, o ta vadinama "normali". aisku, jokiu saldumynu, miltiniu patiekalu mazinimas, visur pesciom, ir panasiai. kazkada pasiskundziau mamai, tai sako: "tai tikriausiai po gimdymo dabar tavo kunas taip nusireguliavo ir dabar sitas tavo svoris..." unsure.gif stengsiuos nepasiduot...
Atsakyti
Papasakosiu ir as savo istorija. Kai gimdziau pirmaja dukra priaugau apie 16 kg. Pries nestuma tada sveriau apie 62 kg, bet po gimdymo nukrito tik tas svoris, kuri sudaro pats vaikutis ir visa kita. Zodziu svorio nenumeciau o po geru metu sveriau beveik 80 kg. Veliau laikui begant, per pykcius ir skirybas su vyru nukrito savaime 20kg, tai po skirybo beliko 55kg, mano ugis 165. Zodziu susitvarke mano gyvenima , psichika, atejo ramybe ir vel pamazu svoris kilo, kilo ir kai pastojau dabar antra karta jau svoris buvo 82kg doh.gif Mama jau pergyveno tipo tai kokia dabar po gimdymo busi??? dramblys?? g.gif Kaip bebutu keista, maziukas savo svori augino mano saskaita, nes per visa nestuma priaugau tik 9kg. Iskarto po gimdymo, po dvieju dienu tu 9kg nebeliko. Dabar praejus 3 menesiams turiu -9kg. Nesilaikiau jokiu "batono"dietu, kadangi pati maitinu ir suneli kankino pilvelio dieglys, tai atsisakiau visko kepto, rukyto ir pieno produktu. Teko valgyti avizinius drybsnius, virta mesyte ir nemezai batono ir sausainiu smile.gif Savo dabartiniu svoriu esu patenkinta, tik galetu pilvas po truputi susitraukti blush2.gif Teks padirbeti su sia problemyte . Mielos merginos ir moterys, nesuklit sau galvos koki svori turesit po gimdymo, svarbiausia kad jusu mazyliai butu sveiki, valgytu jusu pieneli, o su svoriu pakovosit veliau. taigi sekmes visoms mamytems smile.gif
Atsakyti
Aš visad buvau liekna gan: ugis 170, svoris 56kg.
Valgiau ką norėjau ir kiek norėjau, nors profesionaliai sportavau. Tai dabar sunku, nes per nėštumą priaugau 20kg. O dabar jau praėjo 1,3 metai ir svoris 63kg - niekaip nesiseka numest, nes sėdžiu namie su vaiku verysad.gif
stengiuos atsisakyti saldumynų ir po 18val. nevalgyti, bet nelabai išeina blush2.gif valios permažai turiu turbūt..
O vat mano sesės numetė 40kg. Rimtai. Budama 14 svėrė 100kg, o 17 metų jau 60 kg. Ir nieko nedarė, tik nevalgė po 18val ir mažai saldumynų. Tai net kaimynai ne visi atpažysta lotuliukas.gif
Atsakyti
viska lemia gyvenimo budas biggrin.gif Per pirmaji nestuma buvau apvali kaip begemotas - su savo 169 ugiu sveriau 84 kg blush2.gif
Po gimdymo menesi dar elgiausi pagal pieno fabrikelio grafika - VALGIAAU mirksiukas.gif taciau pienas visvien dingo, ir man nusibodo spaust tuos 20 lasu per diena, o ir laiko neturejau - buvau studente, del sunkaus nestumo teko nutraukt magistro studijas, tad sunui suejus keliems menesiams grizau atgal baigti mokslini darba. be to, as nebuvau dekretinese , tad tam kad turet pinigeliu, turejau dar ir dirbt mirksiukas.gif, o dar turejau baigti pagaliau su pries nestuma pradetomis vairuotojo teisemis thumbup.gif veiklos buvo iki ausu
pusryciaut nespedavau, vakare po visos dienos begiojimo valgyti irgi nesinorejo - isgerdavau taure vyno ir surio pora gabaliuku suvalgydavau. per diena perkasdavau kur iseidavo - mieste, pas mama, pas kita mama, kur veziojau nesiojau sunu pirmyn atgal, nes aukles su vyru leist sau negalejome. vyras turejo buti darbe nuo iki, tad visas nesiojimas teko man. nors tuo metu specialiai neribojau saves - valgiau ka ir kiek norejau , bet -Kita vasara jau sveriau 52, tokia liekna nebuvau gyvenime schmoll.gif
dabar palyginimui - su manim kartu gimde vyro draugo zmona. per gimdyma atrode kaip ir as - begemotas. ji sedejo dekretinese, ir saziningai gamino piena. Kai pieno gamint jau nebereikejo, toliau maitinosi uz du, nes per pora metu tai jau tapo iprociu, o veiksmo jokio. tad tokia ir liko.
taigi, mamos, neapsiribokite vien vaiku - gyvenimas gimus vaikui sustoti neturi - ir tada nebus virssvorio problemu.
Atsakyti
na, mano mazajai greit 8 men. per nestuma priaugau tik apie 10 kg. ir po gimdymo praejus 2 savaitem. jau buvo -12 kg. bigsmile.gif
BET! Sededama namie po gimdymo sugebejau vel psisiauginti 10kg. doh.gif
aisku, visiskai suletejes gyvenimo budas, MB gamina nerealiai skaniai, namie vien timpes, kurios nelabai indikuoja svorio augima ir jokio aliarmo neduoda... nu ir va se tau, kad nori...
po nauju metu susiemiau, nes pamaciau, kad nebeilendu beveik nei i viena savo drabuzi, o jei ir ilendu, tai sagos plysta doh.gif
maitinu, todel nieko drastisko imtis negaliu, bet turiu pasakyti, kad atradau savo kelia i sekme--kaloriju skaiciavimas wub.gif
visada galvojau, kad skaiciuoti kalorijas yra didziausi vejai, bet galiu dabar pasakyti, kad savo kailiu patyriau, jog tai veikia mirksiukas.gif
per menesi atsikraciau 7 kg. tik skaiciuodama kalorijas (itilpdama i 1500 kcal/diena is kuriu kelis simtus kunas dar pasiima pienuko gamybai) ir sportuodama namie ax.gif
kuno apimtys po menesio ties liemeniu sumazejo 7cm. ir dabar jau ilendu i visus savo drabuzius! mirksiukas.gif
vis dar maitinu, pienuko nesumazejo nei kiek, alkana nevaikstau ir plius poziuris i mityba kardinaliai pasikeite thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,as taip pat susiduriau suta problemyte. Per gimdyma priaugau 24 kg.kaip pagimdziau netekau 12 kg, ir dar 12 liko doh.gif visus metus niekaip neprisiruosiau jokioms dietoms ar sportui, bet kaip pasakius matyt atejo tas laikas ir nutariau viskas. g.gif Pirma diena stengiausi nieko nevalgyt tik arbatas po 3 litrus. paskui po truputi itraukiau maista, bet maistas daugiausia salotos ir virta mesyte ar zuvyte, su mesyte jokiu bulviu,jokiu padazu.Na per savaite nukrito 3kg thumbup.gif Ir dabar tiesiog ipratau taip maitintis,valgau beveik viska tik stengiuosi prisiziureti kad nebutu labai riebu ar kaloringa ir visada valgau kada tikrai bunu alkana ir po nedaug.Paskutine vakariene buna apie 5 puse sesiu vakare ir daugiau ne kasnio.vakare dar padarau po 100 atsilenkimu ir asku kiekviena diena po 3 litrus arbatu ir jokiu saldumynu,na nebent kai labai uzsinoriu ax.gif Ir zinokit dabar taip gerai jaucuosi ir taip ipratau taip maitintis kad nebegaliu sunkiai valgyt ar apsiryti,tada skrandis sustoja blink.gif ir savijauta geresne ir lengviau juociuosi ir be to sumazejo celiulitas,na dar as daznokai isitrinu problemines vietas kavos tirsciais,tai super thumbup.gif padeda,akivaizdus celiulitosumazejimas. Merginos reikia daryti siandiena o ne kazkada ir ne drasiskai,o paprasciausiai truputi paderinti mityba,truputi pasportuoti ir varoti daug skysciu ir pamatysit viskas grys i savo vezias drinks_cheers.gif sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
zinau puiku buda, kaip lengvai numesti kg. greiciausiai tai aktualu turetu buti toms, kurios nemaitina krutimi. Pati esu bandziusi n dietu, sporto klube iki nualpimo kankinaus, bet nukrenta vos pora kg ir likusiu kritima pamirsk. Mano drauge po gimdymo isigyjo dietines piliules Lipro. aisku, as skeptiskai i tai paziurejau, pamaniau, nieko jai nebebus su tais kg, dar daugiau priaugs, bet.. rezultatas jau po poros savaiciu buvo akivaizdus, kadangi ji turejo nemaza antsvori
Lipro piliules vartojant per savaite nukrenta 2,5 kg. na, nutariau ir as pabandyti nepatikesit per pora men pasiekiau tai, ko norejau. is savo patirties sakau, piliules tikrai veiksmingos ir tik zoleliu pagrindu sudarytos, nekenksmingos. per diena tereika viena ja isgerti ir po men saves nepazinsit.
aisku, noreciau ispeti, kad Lietuvoje ju nereiktu pirktis, nes esu girdejusi, kad cia tiesiog i vidu priberta buna paracitamolio ir kt priedu, todel jos neveiksmingos.
jei kuria sudomino, galiu ju parupinti (man drauge siuncia is Londono). aisku, db ju nevartoju nes laukiuosiu, bet po gimdymo zinau, kad nereiks stresuoti ir kg lengviausiai istirpdinsiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 03 17, 14:21)
Labukas visoms  4u.gif
zinau puiku buda, kaip lengvai numesti kg. greiciausiai tai aktualu turetu buti toms, kurios nemaitina krutimi. Pati esu bandziusi n dietu, sporto klube iki nualpimo kankinaus, bet nukrenta vos pora kg ir likusiu kritima pamirsk. Mano drauge po gimdymo isigyjo dietines piliules Lipro. aisku, as skeptiskai i tai paziurejau, pamaniau, nieko jai nebebus su tais kg, dar daugiau priaugs, bet.. rezultatas jau po poros savaiciu buvo akivaizdus, kadangi ji turejo nemaza antsvori
Lipro piliules vartojant per savaite nukrenta 2,5 kg. na, nutariau ir as pabandyti  nepatikesit per pora men pasiekiau tai, ko norejau. is savo patirties sakau, piliules tikrai veiksmingos ir tik zoleliu pagrindu sudarytos, nekenksmingos. per diena tereika viena ja isgerti ir po men saves nepazinsit.
aisku, noreciau ispeti, kad Lietuvoje ju nereiktu pirktis, nes esu girdejusi, kad cia tiesiog i vidu priberta buna paracitamolio ir kt priedu, todel jos neveiksmingos.
jei kuria sudomino, galiu ju parupinti (man drauge siuncia is Londono). aisku, db ju nevartoju nes laukiuosiu, bet po gimdymo zinau, kad nereiks stresuoti ir kg lengviausiai istirpdinsiu      bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O tu nemanai, kad privartojus tokių visokių tablečių paskui gali ir sveikatą prarast????
Galėtum tokių dalykų ir nereklamuot ...
P.s. čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
sweikos mamytes, mano lieknejimo istorija gan sawotiska... nestumo metu priaugau 7.5kg kazkurtai, is ligonines gryzau su -12kg... bet ne skaiciuose esme... kadangi pas mane stemplej nuo vemimo atsirado zaizdos, tai as visiskai nieko negalejau valgyt, o ir gert per skausmus vandeni teko, bet pieno man nuo to nesumazejo! jeigu norit maitinti krutimi, tereikia tureti daug noro ir gert daug skysciu! tai yra dvi pagrindines salygos... o kadangi nieko iki siol negaliu valgyt riebaus, kepto, jokiu svieziu darzoviu, tai mano racione tik virtos darzoves, virta arba ant garu troskinta mesa arba zuvis... liuks dieta, o ir pieno kaip minejau tikrai nesumazejo... mazaja pamaitinu o ir uzsaldyti dar lieka ka wink.gif
Atsakyti