Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

QUOTE(Alekto @ 2012 09 27, 14:24)
Nereik norėti,kad per mėnesį nukristų svoris,kuris 9 mėnesius augo mirksiukas.gif Viskas palaipsniui.

Na taip vyras ta pati sako, kad labai greit suliekneti noriu, nes ir taip labai gerai po gimdymo atrodau, bet jau norisi kuo greiciau atgauti savo formas, nes i kelnias tik kelias ilendu... nesinoretu pirkti nauju rubu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__Adelė__ @ 2012 09 04, 14:38)
kudiko zindymas- efektyviausia  smile.gif

teisingai
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 09 27, 14:24)
Nereik norėti,kad per mėnesį nukristų svoris,kuris 9 mėnesius augo mirksiukas.gif Viskas palaipsniui.

Svoris auga nuo 3mėn. +- pusę metų. Praėjo trys mėn. - svoris nė iš vietos, ne visoms žindymas - efektyvu. Reikia mažiau valgyti, bet tada būna silpna, muša šaltas prakaitas.
Atsakyti
QUOTE(grazke82 @ 2012 10 05, 14:24)

...visiška netiesa, maitinau iki metų ir svoris nekrito, kaip tik nustojus maitint susireguliavo hormonai ir nedaug, bet svoris pakrito dar reiktų daugiau, bet iš kur tos valios gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 10 05, 14:44)
Svoris auga nuo 3mėn. +- pusę metų. Praėjo trys mėn. - svoris nė iš vietos, ne visoms žindymas - efektyvu. Reikia mažiau valgyti, bet tada būna silpna, muša šaltas prakaitas.

Čia kaip kam. Aš per pirmus tris nėštumo mėnesius po 12kg užsiritindavau doh.gif

Bent man asmeniškai,pirmus mėnesius po gimdymo,žiauriai saldumynų norėdavosi blush2.gif Tai aš ir kimšdavau juos net nesusimastydama apie svorį blush2.gif Kai sumažėjo pyragėlių kiekis,tai ir svoris krutėt pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
Pries nestuma sveriau 57, priaugau 18 kg, suneliui kita sav jau 3 men, nemaitinu pati, o jau sveriu 59kg. Manau neblogai;)Visada sveikai maitinausi, bet niekada neskaiciavau kiek ir kada valgau, netgi dabar, nakti ilendu i saldytuva pasistiprinti;) sakytciau, kad ir genai daug ka duoda. Mano mama turi mus 3, jai virs 50, o atrodo laiba, taip pat nei striju nei celiulito neturi, taip pat kaip ir as ir mano sesuo. O man 30 ir turiu 2 vaikucius;)
Atsakyti
Čia jau jums taip genetiškai nuskilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 08 26, 09:05)
Paprastas atsakymas į "keistą klausimą": maitinti kuo ilgiau krūtimi - papildomi kg tirpte ištirpsta  thumbup.gif

QUOTE(__Adelė__ @ 2012 09 04, 13:38)
kudiko zindymas- efektyviausia  smile.gif

Galiu pasiginčyti smile.gif Per nėštumą priaugau net 25 kg. Ligoninej nukrito 5, o va like niekur nejuda sad.gif Maitinu krūtimi jau beveik aštuoni mėn.. niekas netirpsta. O valgo daug.. naktį keliames kas dvi valandas.. čiulpia ir čiulpia smile.gif Taigi, manau, kad kiekvienai skirtingai.
Atsakyti
Na, po gimdymo tai matosi pilvukas kad kas savaite vis mazeja, taciau su problematiskom vietom (slaunys, "gelbejimosi ratukas" ant sonu, sedmenys) teks manau padirbet sporto pagalba rolleyes.gif zindymas siuo atveju negelbes, nes ir pirmaja dukra maitinau ilga,i bet ale netirpo nuo ten uzaugintas "turtas" nors tu ka doh.gif biggrin.gif
Labai baltai pavydziu genetiskai apdovanotoms, kurioms be jokiu pastangu viskas sugrysta blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Iki nestuke.gif svėriau ne daug apie 50kg, o per nestuke.gif priaugau net 24kg ir nukrito tik 10kg, nzn atrodo ir mažiau valgau, bet kg nekrenta verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(WaiwaDv @ 2012 10 07, 02:05)
Na, po gimdymo tai matosi pilvukas kad kas savaite vis mazeja, taciau su problematiskom vietom (slaunys, "gelbejimosi ratukas" ant sonu, sedmenys) teks manau padirbet sporto pagalba  rolleyes.gif  zindymas siuo atveju negelbes, nes ir pirmaja dukra maitinau ilga,i bet ale netirpo nuo ten uzaugintas "turtas" nors tu ka  doh.gif  biggrin.gif
Labai baltai pavydziu genetiskai apdovanotoms, kurioms be jokiu pastangu viskas sugrysta  blush2.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na aš tokios nuomonės, kad daugumai (kiek girdėjau) ir man maitinanat svoris krenta minimaliai. Nes kai maitini ir pati nori daugiau valgyti, automatiškai negali savęs labai pakontroliuoti. Vaikščiojimas man irgi nepadėjo svorio mesti, nors lauke būdavom visą dieną, naktį negalėdavau atsikelti, bet organizamas matyt priprato prie to krūvio ir tiek.
Todėl dabar irgi galvoju, kad po gimdymo reikės susiimti, noriu sverti 65 kg, tai bus ką veikti. jau nusprendžiau prieš pavasarį įsigyti dviratį (smagiai atrodysiu su pilvu jį perkanti), ir kai jau tik galėsiu sėsiu ant jo ir suksiu ratus. taip pat reikia reguliuoti mitybą, daugiau vaisių, daržovių. Mankšta - atsilenkimai taip pat būtini. Taigi turiu dar daug laiko nusiteikinėti ir kuo labiau būsiu neptenkinta esama padėtimi, tuo labiau motyvacijos turėsiu visa tai įgyvendinti smile.gif
Sėkmės kitoms!
Atsakyti
Nestumo metu mano gydytojas nuolat primindavo apie sveika mityba ir tai kad negalima priaugt per daug svorio, todel per visa nestuma priaugau apie 9kg.
Lelyte gime 3300g, is ligonines grizau su -6kg, like 3 nukrito per savaite mirksiukas.gif
Atsakyti