Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Ir man gydytoja primindavo, aš stengiausi nevalgyti, bet.... žinojau kad turėjau priaugti max 11kg, bet vistiek priaugau 14,5kg, 7kg nukrito ligoninėj, o likę - nė iš vietos, pirmąjį mėn, žiauriai n norėjosi valgyti, po to nebe, dabar riboju tam tiukrus produktus, kad nepūstų vaikui pilvo, bet svoris laikosi įsikibęs.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2012 09 26, 09:25)
Nė velnio  schmoll.gif buvau priaugusi per nėštumą 14 kg. Liko 8 kg. - nė iš vietos. Maitinu kas dvi valandos, naktį - kas trys, svoris nekrenta  doh.gif
Baigus maitinti pirmąjį - kračiau tuos nelemtus 6 kg visus metus, panašiai įtariu bus ir šįkart  verysad.gif Tiesiog, manau, skirtinga kiekvienos medžiagų apykaita.

QUOTE(vilmoske @ 2012 10 06, 19:13)
Galiu pasiginčyti smile.gif Per nėštumą priaugau net 25 kg. Ligoninej nukrito 5, o va like niekur nejuda sad.gif Maitinu krūtimi jau beveik aštuoni mėn.. niekas netirpsta. O valgo daug.. naktį keliames kas dvi valandas.. čiulpia ir čiulpia smile.gif Taigi, manau, kad kiekvienai skirtingai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man lygiai taip pat!
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 10 07, 11:37)
Nestumo metu mano gydytojas nuolat primindavo apie sveika mityba ir tai kad negalima priaugt per daug svorio, todel per visa nestuma priaugau apie 9kg.
Lelyte gime 3300g, is ligonines grizau su -6kg, like 3 nukrito per savaite  mirksiukas.gif

Na, man ir primint nereikėjo.. aš pati žinojau, kad per daug svorio priaugti nereikia, bet deja, kontroliuot svorio nesugebu smile.gif
Atsakyti
Nu, jai tai ne pirmas vaikelis tai turetumete zinoti savo organizmo ypatumus. As lab bijojau virsvorio ( beto ir amzius 36 m), bet priaugau 9 kg ir po 2 men numeciau 12 kg. dabar stabiliai laikosi, bet stengiuosi nepersivalgyti. Reikia intensyviai maitinti krutimi ir speti atlikti visus namu darbus vienai biggrin.gif , tada uch kaip krenta. Nera tiesiog laiko, kada valgyti.
Atsakyti
Jei netaisyklingai maitinsimiems, tai ne tik su pirmu ar antru, bet ir su trečiu ir ketvirtu svoris nekris.
Su pirmagimiu nemiegojau dieną, nudirbdavau darbelius, prisišokinėdavau, net kojos skaudėdavo ir tindavo, bet liko 6 kg.
Su antruoju irgi nesėdžiu apsivėlusi, apsitvarkau kiek galiu, bet valgyti nepamirštu blush2.gif liko 8 kg.
Na, dabar "suvirškinus" daug informacijos, keičiu mitybą. Svoris pajudėjo iš vietos.
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip gali svoris nekristi krutim maitinant.... juk tiek visko valgyt negalima, na bent jau mano meniu, mano pacios nuomone tai labai skurdus blush2.gif uztat ir svoris krenta kaip pasiutes.
Laukiu labai kol galesiu pavalgyt ko tik noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenastar17 @ 2012 10 10, 17:40)
Nu, jai tai ne pirmas vaikelis tai turetumete zinoti savo organizmo ypatumus. As lab bijojau virsvorio ( beto ir amzius 36 m), bet priaugau 9 kg ir po 2 men numeciau 12 kg. dabar stabiliai laikosi, bet stengiuosi nepersivalgyti. Reikia intensyviai maitinti krutimi ir speti atlikti visus namu darbus vienai biggrin.gif , tada uch kaip krenta. Nera tiesiog laiko, kada valgyti.

Panaši ir mano situacija. Priaaugau 8 kg. Iš GN grįžau su +2kg, po kelių savaičių nukrito ir tie 2 kg ir papildomai dar 4 kg. Pradėjau sportuoti, tai svoris apsisotojo toks ir vis po truputi krenta. Taip kad tikiuos sportuojant labiau sutvirtėsiu ir numesiu dar porą kg, nes jų man reikia iki pilnos laimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 10 11, 09:24)
Neisivaizduoju kaip gali svoris nekristi krutim maitinant.... juk tiek visko valgyt negalima, na bent jau mano meniu, mano pacios nuomone tai labai skurdus  blush2.gif uztat ir svoris krenta kaip pasiutes.
Laukiu labai kol galesiu pavalgyt ko tik noriu  ax.gif

Maitinau intensyviai, bet nekrito, kol papildomai sportuoti nepradėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 10 11, 09:24)
Neisivaizduoju kaip gali svoris nekristi krutim maitinant.... juk tiek visko valgyt negalima, na bent jau mano meniu, mano pacios nuomone tai labai skurdus  blush2.gif uztat ir svoris krenta kaip pasiutes.
Laukiu labai kol galesiu pavalgyt ko tik noriu  ax.gif

Valgiau absoliučiai viską. Neįsivaizduoju kodėl negalima. Nors vis dar maitinu, bet svorio nei kilogramo nenumečiau. Tiesa nelabai ir priaugusi buvau, bet dėl pilnos laimės trūksta numest kelių kilogramų. blush2.gif
Atsakyti
Per nestuma buvau priaugus 26 kg, praejo jau beveik 5 men. liko dar 4 kg smile.gif Maitinu pati. Is pradziu svoris pastoviai graziai krito, nors valgiau ka norejau ir kiek norejau, dabar jau truputi suletejo. Manau tereikia prisiziuret ko ir kiek valgai ir nesedet visa diena ant sofkutes, susirast kokios veiklos ar pasportuot.
Atsakyti
Atsisakius pieno produktų (išskyrus porą šaukštų jogurto), saldumynų (retkarčiais keli gabaliukai juodojo šokolado ar koks riestainis), nes vaikui pilvą pučia verysad.gif svoris po truputį krenta, sportuoti nėra kada, nes visą laiką vaikas būna ant rankų, dieną numinga kelis kartus po 15-20 min. Kaip tam svoriui krist? g.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku svoris iš vietos pajudėjo tik po 6 mėn. ir kol vaikui suėjo 7 mėn. jau turėjau -12 kg, o vėliau vėl "užsicementavo" ir krito labai sunkiai, dabar turiu + 10 o vaikui 1,5 mėn. norėtųsi iš lėto jų atsikratyti smile.gif
Atsakyti