Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

priaugau 25 gal siek tiek ir daudiau, (tiesa, nezinau is kur tie kg augo, jei valgiaau taip pat, tiek pat, daug judejau, negulejau) gale labai tino kojos, rankos...paskutini karta buvo 95kg
taigi po gimdymo nukrito 8 kg. gryzau 87, per kelias dienas tinimai "issisisiojo", liko 84
maitinau iki 6 men, maiste saves neribojau, valgiau viska.
suejo 9 men vaikui pradejo krist svoris, per menesi 4 kg. paskutiniu metu maziau uzkandziauju, ypac lauke. o ir siaip prastesnis apetitas. tikiuosi iki nauju priartesiu prie seno svorio smile.gif
Atsakyti
kaip skirtingai visoms su svoriu.

Aš priaugau 13 kg. Po mėn. buvo likę 4 kg., po 6 mėn. 1 kg. Dabar, po 8,5 mėn. vis dar tas pats +1kg. Dėl svorio nieko nedariau, ničnieko. Tiesa, pirmus 3 mėn. ribojau pieno produktus, baltą duoną, saldumynus dėl leliaus pilvuko. Po to iki šiol - valgau baisiai daug, daugiau nei nestuke.gif biggrin.gif Judu daugiau, nes anksčiau sėdimas darbas, o dabar su vaiku ant rankų prisilakstau. bet specialiai nesportuoju. Maitinu.
Jei pasportuočiau ar ribočiau maistą - būčiau lieknesnė nei iki nestuke.gif . Bet neprisiverčiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 02 gruodžio 2012 - 14:09
QUOTE(bride @ 2012 12 02, 15:05)
kaip skirtingai visoms su svoriu.

Aš priaugau 13 kg. Po mėn. buvo likę 4 kg., po 6 mėn. 1 kg. Dabar, po 8,5 mėn.  vis dar tas pats +1kg. Dėl svorio nieko nedariau, ničnieko. Tiesa, pirmus 3 mėn. ribojau pieno produktus, baltą duoną, saldumynus dėl leliaus pilvuko. Po to iki šiol - valgau baisiai daug, daugiau nei  nestuke.gif  biggrin.gif Judu daugiau, nes anksčiau sėdimas darbas, o dabar su vaiku ant rankų prisilakstau.  bet specialiai nesportuoju. Maitinu.
Jei pasportuočiau ar ribočiau maistą - būčiau lieknesnė nei iki  nestuke.gif . Bet neprisiverčiu  blush2.gif

vat vat pas mane tokia pat beda, vis niekaip neprisiruosiu, maisto ribojimui, vyrui darau skaniai valgyt,tai ranka vis kyla paragauti o ragaujimas uzsitese....
per metus tik pasiekiau,kad po 18val. i burna ne schmoll.gif
Atsakyti
As priaugau 25 kg, i ligonine isvaziavau i ligonine apie 90 kg! Jau galvojau niekaip as nieko nenumesiu...Po ligonines nukrito gal 4 kg, po to letai, bet po truputi vis krito...po 5,5 men grizau i darba, dabar jau turiu minus 3 kg ir tikiuosi dar ne galas... 4u.gif
Atsakyti
Tikrai visoms skirtingai. As priaugau 15 kg, po ligonines numeciau net 11,5 biggrin.gif o likusius - per 4 savaites. dabar po 4 menesiuku sveriu 4 kg maziau nei kad pries nestuma, turbut dar maitinimas itakos turi smile.gif
Atsakyti
As priaugau 16 kg, grizus is gimdymo namu liko 5 kg, bet ir tu puse ant (.Y.) smile.gif
Pati maitinu, tai svoris krenta. Bet pastebejau, kad jei pavalgau daugiau ar saldumynu be saiko suvalgau, tai ir kyla svarstykliu rodykle... Aisku, dar kuno formoms sportas padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salamandra*: 15 gruodžio 2012 - 13:02
Priaugau 22 kg, grizau is ligonines numetus gal tik 5 kg, dabar vaikui metai, nuo gimdymo numetus esu 30 kg, t.y sveriu dar 8 kg maziau nei pries nestuma yahoo.gif maisto ne tik neriboju, bet kaip tik gana daug valgau. g.gif
Atsakyti
As priaugau 15 kg, vaikui jau pusmetis (pienelio neturiu verysad.gif ), o pas mane vis dar +9kg blush2.gif nuo 18val. nevalgau, teks sportuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Priaugau 17kg, numeciau 10, 7 kaip ikalti ir niekur nejuda, ir maitinu pati, ir vaikai 2( dvynukai), o svoris niekur nekrenta, be sporto nieko nebus, bet namie nu ner noro sportuot nors tu ka, reiks i sporto kluba pirmai progai pasitaikius keliaut blink.gif
Atsakyti
sveikos..
as pykstu ant jusu , kad taip rasot
as nesuprantu ir turbut nesuprasiu tokiu nesamoniu
svoris sugris i pradine padeti po 2 metu
jus geriau atsiduokite tam maziukui , o ne del svorio dejuokite
as priaugau 14 kg ir dabar po 2metu jie kazkur pradingo
man jie tiko buvau moteriskesne ir veidas apvalesnis
o dabar pakudau ir nesidziaugiu visai...
Atsakyti
QUOTE(Amber 333 @ 2012 12 19, 15:49)
sveikos..

Tai dziaukites kad jums pasiseke. Bet ne kiekvienam taip lengva. As su pirmu priaugau 25 kg, 10 nukrito pagimdzius, 15 priverstinai nusikracuau, laikantis dietos, kai baigiau maitinti. Dabar man 36 sav o priaugus 22, ir ka, vel bus tas pats, nes ziureti i save negalesiu, kai visur bus riebalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amber 333 @ 2012 12 19, 14:49)
sveikos..

Nu tai kai priaugsit dar 14 ant to moteriškesnio veido ir kai jie nenukris "savaime" po dviejų metų, tada gal suprasit rolleyes.gif

Mano draugei nukrito po trijų metų... kai ėst nustojo ir valgyt pradėjo cool.gif
Man nukrito greit (per kokius 3-4 mėn), bet tik baigiau maitint, atėjus rudeniui pradėjau mažiau (trumpiau) su vaiku po lauką vaikščiot ir štai trys kg vėl užsilipo. Nuėmiau vieną užkandį, išėmiau vieną šaukštelį cukraus iš kavos ir arbatos ir vualia - viskas grįžo į savas vėžes. Nėra stebuklų šiam pasauly - jei svoris nekrenta ir/arba dar auga, vadinasi valgai per daug./ per sočiai. Ir nereik sliekų ieškot - jei neturi superinės medžiagų apykaitos, kurios dėka valgai ir plonėji, tada nustoji ėst ir tada viskas susitvarko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 19 gruodžio 2012 - 19:31