Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sulieknėti po gimdymo?

Mano draugei nukrito po trijų metų... kai ėst nustojo ir valgyt pradėjo cool.gif
Man nukrito greit (per kokius 3-4 mėn), bet tik baigiau maitint, atėjus rudeniui pradėjau mažiau (trumpiau) su vaiku po lauką vaikščiot ir štai trys kg vėl užsilipo. Nuėmiau vieną užkandį, išėmiau vieną šaukštelį cukraus iš kavos ir arbatos ir vualia - viskas grįžo į savas vėžes. Nėra stebuklų šiam pasauly - jei svoris nekrenta ir/arba dar auga, vadinasi valgai per daug./ per sočiai. Ir nereik sliekų ieškot - jei neturi superinės medžiagų apykaitos, kurios dėka valgai ir plonėji, tada nustoji ėst ir tada viskas susitvarko.
[/quote]

Sutinku 100%. Amzius daro irgi savo, kai pirma gimdziau 21, tai priaugau tik 13kg, o svoris grizo po kokiu 9men. i savo vezias, paskui per laika prisiauginau to svorio ir taip ir antra karta pastojau jau su keliais kg virsvorio, o dabar galiu tik padejuoti, del savo tingumo, zinoma, pirmiausia, o po to dar, kad kaip gaila, kad niekas neisrado kokiu stebulklingu budu, kaip greit ir be kanciu ( beveik nevalgyti, daug sportuoti ) atsikratyti tu nelemtu kilogramu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amber 333 @ 2012 12 19, 12:49)
sveikos..
as pykstu ant jusu , kad taip rasot
as nesuprantu ir turbut nesuprasiu tokiu nesamoniu
svoris sugris i pradine padeti po 2 metu
jus geriau atsiduokite tam maziukui , o ne del svorio dejuokite
as priaugau 14 kg ir dabar po 2metu jie kazkur pradingo
man jie tiko buvau moteriskesne ir veidas apvalesnis
o dabar pakudau ir nesidziaugiu visai...

Čia kas per nusišnekėjimas blink.gif Kaip nereikalingo balasto metimas trukdo atsiduoti mažiukui?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 12 23, 15:07)
Čia kas per nusišnekėjimas  blink.gif Kaip nereikalingo balasto metimas trukdo atsiduoti mažiukui?

drinks_cheers.gif as savo balasta metu kartu leisdama laika su maziuke, juk yra daug pratimu kuriuos galima atlikti zaidziant su mazyliu thumbup.gif ir leliui smagu ir mama pasportuoja:)
Atsakyti
as per nestuma priausgau 30kg, doh.gif nors ir pries nestuma jau reikejo dietu pasilaikyti, kadangi svoris buvo 70, paskutini menesi nebeatsikeldavau dorai is lovos, pagimdziau ir galvojau kaip ir visoms tik pagimdziusioms nukrenta kokie 10kg smile.gif tai bus belike 20 maziausiai, taciau gryzau namo, uzlipau ant svarstykliu, o gi tik -4kg mega_shok.gif, na ka galvojau nukris kai pradesiu sokinet aplink mazike ir pienu maitinti, taciau pieno neturejau, vaikas prakankintas savaite laiko badaves ir klykes is alkio, gavau pradeti maitinti misinukais, pienas dingo, o vaikas vistiek neramus, pasirodo dar ir diegliukus turi ir rugstys kyla sad.gif nesiojau, supau kiekviena diena su asarom, nes klykimas buvo nuo ryto iki vakaro, taciau nei stresas nei vaiko supimas kilogramams krist nepadejo blink.gif , po siai dienai ne tik, kad numeciau, bet po visu svenciu ir dar +5kg doh.gif, taigi teks stipriai papluseti, nes pati sau atrodau tiesiog tragiskai, o juk mieste eidama neuzsirasyi ant nugaros 'pagimdzius pries 3 menesius' geda, kad tokia stora esu sad.gif pavydziu toms, kurios nieko nedarancios pameta visus kg, kaip ir mano aukle, valgo kemsa porcijom kaip mano vyras, ir nei kg i virsu blink.gif
Atsakyti
per tris nestumus priaugau labai nemazai(20-25 kg) numesti pavyko greitai,tuo labai dziaugiuosi thumbup.gif pati kalta manau, nes valgiau kiek tik pajegiau, jokiu ribu nebuvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nedariau, bet po menesio atrodziau kaip iki nestumo, po dvieju dar keli kg nukrito, maitinau pati smile.gif zinoma valgiau saikingai, bet viska smile.gif
Atsakyti
Pirmuosius šešis mėnesius, nors ir maitinausi tikrai itin tvarkingai - svoris nekrito. Po pusmečio pradėjo krist kg - dabar sveriu mažiau nei bet kada. Turbūt net mokykloj daugiau svėriau. Iki dabar maitinu ir tas iš manęs "išsunkia" visus riebalus.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 01 15, 10:42)
Pirmuosius šešis mėnesius, nors ir maitinausi tikrai itin tvarkingai - svoris nekrito. Po pusmečio pradėjo krist kg - dabar sveriu mažiau nei bet kada. Turbūt net mokykloj daugiau svėriau. Iki dabar maitinu ir tas iš manęs "išsunkia" visus riebalus.

Ir as taip noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre1222 @ 2013 01 02, 14:22)
as per nestuma priausgau 30kg, doh.gif  nors ir pries nestuma jau reikejo dietu pasilaikyti, kadangi svoris buvo 70, paskutini menesi nebeatsikeldavau dorai is lovos, pagimdziau ir galvojau kaip ir visoms tik pagimdziusioms nukrenta kokie 10kg smile.gif  tai bus belike 20 maziausiai, taciau gryzau namo, uzlipau ant svarstykliu, o gi tik -4kg  mega_shok.gif, na ka galvojau nukris kai pradesiu sokinet aplink mazike ir pienu maitinti, taciau pieno neturejau, vaikas prakankintas savaite laiko badaves ir klykes is alkio, gavau pradeti maitinti misinukais, pienas dingo, o vaikas vistiek neramus, pasirodo dar ir diegliukus turi ir rugstys kyla sad.gif nesiojau, supau kiekviena diena su asarom, nes klykimas buvo nuo ryto iki vakaro, taciau nei stresas nei vaiko supimas kilogramams krist nepadejo blink.gif , po siai dienai ne tik, kad numeciau, bet po visu svenciu ir dar +5kg doh.gif, taigi teks stipriai papluseti, nes pati sau atrodau tiesiog tragiskai, o juk mieste eidama neuzsirasyi ant nugaros 'pagimdzius pries 3 menesius' geda, kad tokia stora esu sad.gif pavydziu toms, kurios nieko nedarancios pameta visus kg, kaip ir mano aukle, valgo kemsa porcijom kaip mano vyras, ir nei kg i virsu blink.gif

tik iš šalies žiūrint atrodo, kad nieko nedaro, o svoris krenta. Jei medžiagų apykaita greita, tada taip- kiek įdėjai, tiek išėjo per kitą galą.
Mano patirtis tokia: po mokyklos svėriau 72, dabar sveriu 58 po trijų gimdymų. Per pirmą nėštumą priaugau 12, kg , per kitus 10 ir 8. Ką aš dariau: visuomet laikiausi ir laikausi maitinimosi režimo. Visada sotūs pusryčiai ( kava ir du stori sumuštiniai), pietūs - visada sriuba, antras ir desertukas, vakarienė - lengvesnė(sriuba, košės, blynai, troškinukai) ir iki 19 val.. Geriu daug skysčių (vanduo, arbata) dienos metu ir prieš valgį. Stengiuosi valgyti panašiu metu, plius minus 1 valandos laikotarpyje. Valgau lėtai , gerai sukramtydama ir užtrunku pietaudama iki 20 min. Po to dar 5 min ramiai pasėdžiu, jei įmanoma. Be to, nustoju valgyti tada, jei pajuntu, kad jaučiu maistą skrandyje. Stengiuosi neužkandžiauti, bet jei labai noriu, valgau tiek kiek noriu. Sportu užsiimu tiek, kiek namų ruošą galima vadinti sportu. Bet stengiuosi kuo daugiau laipioti laiptais ir įvairiu tempu. Taip pat vaikščioti įvairiu tempu (beje, einant greitai, mažesniais žingsniais labai gerai treniruojasi sėdmenys smile.gif ) Dar stengiuosi išsimiegoti, jei įmanoma, nes nepamiegojus labai norisi saldumynų ir dažniau valgyti.
Mano patarimas būtų: atsisėskit, ramiai pergalvokit kiek, ko ir kaip valgote, ką veikiate dienos metu ir žinosit ką reikia keisti, kad pasiektumėt norimą svorį. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai suprantu Giedre1222, nes ir pati taip jauciuosi doh.gif Nors ir maitinu mazyle, svoris ne is vietos... Priaugau 23 kg, po gimdymo liko 15 kg. Aisku, normaliai pailsetum, issimiegotum, ramiai pagalvotum, ka valgyt, o dabar nuolatinis stresas, kad nieko nespeji, vyresnysis sunus demesio daug reikalauja, tai ir kemsi viska, kas po ranka pakliuna doh.gif
Pavydziu, kurioms nereikia ideti daug pastangu, kad svoris greitai nukristu...
Atsakyti
as per nestuma priaugau 20 kg. Sunui dabar 2 su puse menesio, o dar liko atsikratyti 9 kg. Maitinu pati. Ar tiesa, kad nemaitinancioms mamytems svoris greiciau krenta? smile.gif p.s zindymo nutraukt neketinu, tiesiog taip idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleJo @ 2013 02 11, 18:06)
as per nestuma priaugau 20 kg. Sunui dabar 2 su puse menesio, o dar liko atsikratyti 9 kg. Maitinu pati. Ar tiesa, kad nemaitinancioms mamytems svoris greiciau krenta?  smile.gif p.s zindymo nutraukt neketinu, tiesiog taip idomu  4u.gif

girdejau,kad kaip tik maitinancioms mamytems svoris greiciau krenta smile.gif
Atsakyti