QUOTE(giedre1222 @ 2013 01 02, 14:22)
as per nestuma priausgau 30kg,

nors ir pries nestuma jau reikejo dietu pasilaikyti, kadangi svoris buvo 70, paskutini menesi nebeatsikeldavau dorai is lovos, pagimdziau ir galvojau kaip ir visoms tik pagimdziusioms nukrenta kokie 10kg

tai bus belike 20 maziausiai, taciau gryzau namo, uzlipau ant svarstykliu, o gi tik -4kg

, na ka galvojau nukris kai pradesiu sokinet aplink mazike ir pienu maitinti, taciau pieno neturejau, vaikas prakankintas savaite laiko badaves ir klykes is alkio, gavau pradeti maitinti misinukais, pienas dingo, o vaikas vistiek neramus, pasirodo dar ir diegliukus turi ir rugstys kyla

nesiojau, supau kiekviena diena su asarom, nes klykimas buvo nuo ryto iki vakaro, taciau nei stresas nei vaiko supimas kilogramams krist nepadejo

, po siai dienai ne tik, kad numeciau, bet po visu svenciu ir dar +5kg

, taigi teks stipriai papluseti, nes pati sau atrodau tiesiog tragiskai, o juk mieste eidama neuzsirasyi ant nugaros 'pagimdzius pries 3 menesius' geda, kad tokia stora esu

pavydziu toms,
kurios nieko nedarancios pameta visus kg, kaip ir mano aukle, valgo kemsa porcijom kaip mano vyras, ir nei kg i virsu
tik iš šalies žiūrint atrodo, kad nieko nedaro, o svoris krenta. Jei medžiagų apykaita greita, tada taip- kiek įdėjai, tiek išėjo per kitą galą.
Mano patirtis tokia: po mokyklos svėriau 72, dabar sveriu 58 po trijų gimdymų. Per pirmą nėštumą priaugau 12, kg , per kitus 10 ir 8. Ką aš dariau:
visuomet laikiausi ir laikausi maitinimosi režimo. Visada sotūs pusryčiai ( kava ir du stori sumuštiniai), pietūs - visada sriuba, antras ir desertukas, vakarienė - lengvesnė(sriuba, košės, blynai, troškinukai) ir iki 19 val.. Geriu daug skysčių (vanduo, arbata) dienos metu ir prieš valgį. Stengiuosi valgyti panašiu metu, plius minus 1 valandos laikotarpyje. Valgau lėtai , gerai sukramtydama ir užtrunku pietaudama iki 20 min. Po to dar 5 min ramiai pasėdžiu, jei įmanoma. Be to, nustoju valgyti tada, jei pajuntu, kad jaučiu maistą skrandyje. Stengiuosi neužkandžiauti, bet jei labai noriu, valgau tiek kiek noriu. Sportu užsiimu tiek, kiek namų ruošą galima vadinti sportu. Bet stengiuosi kuo daugiau laipioti laiptais ir įvairiu tempu. Taip pat vaikščioti įvairiu tempu (beje, einant greitai, mažesniais žingsniais labai gerai treniruojasi sėdmenys

) Dar stengiuosi išsimiegoti, jei įmanoma, nes nepamiegojus labai norisi saldumynų ir dažniau valgyti.
Mano patarimas būtų: atsisėskit, ramiai pergalvokit kiek, ko ir kaip valgote, ką veikiate dienos metu ir žinosit ką reikia keisti, kad pasiektumėt norimą svorį.