Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

Jeigu domina Franke plautuves, uzmeskite aki i WWW.tavydas.lt
Atsakyti
Nu pasimečiau visai. blink.gif Ryt būtinai reikia nupirkt kriauklę! Žadejau pirkt metalinę, bet vakar pamačiau akmens masės juodą (idealiai prie mano virtuvės) ir... g.gif Kas dėl pinigų - apie 300 Lt skirtumas. Vienos rašot, kad tamsi blogai, kitoms - gerai. O kaip iš tiesų? Patarkit - kokią pasirinkt!
Atsakyti
QUOTE(R_T @ 2006 02 01, 15:47)
Nu pasimečiau visai.  blink.gif Ryt būtinai reikia nupirkt kriauklę! Žadejau pirkt metalinę, bet vakar pamačiau akmens masės juodą (idealiai prie mano virtuvės) ir...  g.gif Kas dėl pinigų - apie 300 Lt skirtumas. Vienos rašot, kad tamsi blogai, kitoms - gerai. O kaip iš tiesų? Patarkit - kokią pasirinkt!

as pirksiu tamsia 4u.gif Nezinau ar labai jau nepraktiska, bet daug graziau uz sviesia.Tuo labiau kad musu stalvirsis bus tamsus.
Atsakyti
O idomu ar sitom kriauklem reikia kazkokiu spec. valikliu ar tinka iprasti pvz.cif
Atsakyti
Na merginos jau rasiau, turiu juoda akmens mases plautuve, ir tikrai neturiu nei noro, nei laiko kazkokia spec prieziura uzsiiminet, nes jos nereikia. nu nereikia, ir taskas. valymas labai paprastas, kaip ir bet kurios kitos plautuves, siaip as su fairy praplaunu, kai indus plaunu, dar ajax kartais, bet nedaznai
Atsakyti
as taip pat turiu sviese,bet kartais reikia ja pasveisti.noriu mamai itaisyti tik gal tamsi geriau? pasimeciau visai! g.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu šviesią akmens masės kriauklę ir ja esu labai patenkinta. Jokios spec. priežiūros. tongue.gif

Visada tvrkinga, gražiai atrodo ir jaukiau. smile.gif
Atsakyti
Ir mano FRANKE smelio spalvos.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nieko ypatingo tikrai nereikalauja,o dar ir stalvirsis toks pats,tai atrodo,kad isvien viskas islieta.Ta kriaukle l. dera.... biggrin.gif
Atsakyti
Ermitaze yra Teka akmens mases, pigesnes uz franke. Vienzo tikrai geriau nei ta skardine. Nesimato taip apnasu smile.gif
Atsakyti
Labukas, ir as turiu akmens mases plautive virtuveje thumbup.gif Jinai visai nereikalauja kazkokiu spec. prieziuros priemoniu! Ciaupas irgi akmens mases, zodziu esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Gal zinot ,kur pigiausia galima butu isigyti Terra firmos akmens mases kriaukle ir ,kur didziausias pasirinkimas? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2006 01 23, 05:23)
Akmens mases kriaukles. "Pastaruoju metu sios kriaukles tampa vis labiau populiaresnes. Pvz.: jos yra kur kas paprastesnes prieziura nei koleges- metalines.
user posted image user posted image
Tokios kriaukles yra atsparios sutrenkimams, subraizymams bei karsciui. Spalvos ir po ilgalaikio naudojima nepraranda sodrumo, deka atsparumui UV spinduliams. Norint, kad kriaukle kokybiskai tarnautu reiketu reguliariai nusluostyti ja su dregna pasluoste arba kempinia suvilgyta indu ploviklio ar kitu plaunamuoju preparatu skyscio ar pienelio konsistencijos. Sudetingesnius plemus galima pasalinti paliekant ant nesvarios vietos keliom valandom praskiesta balikli ar skalbimo miltelius. Nederetu naudoti stipriu valomuju priemoniu, braizanciu pastu, metaliniu kempineliu, tai gali pazeisti kriaukles pavirsiu ir tokiu budu itakoti demiu atsiradima. Reiketu vengti salycio su karstais indais virsijanciais leistina temperatura. Esant Avrelle ir Asterite medziagai- 200 laipsn.C, Rok'o atveju- 280 laipsn.C. Laikantis naudojimo/prieziuros taisykliu tokios kriaukles yra ilgaamzes bei puikiai islaiko savo estetine isvaizda.

Atsakyti