Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(balandele1 @ 2008 05 04, 22:07)
Tikrai grazu, bet viskas remiasi i kaina, jug si kriaukle kartu su stalvirsiu. O jei stalvirsio ilgis apie 5 m. tai kas gautusi pigiau? ar sis stalvirsis su tokia kriaukle, ar paprastas stalvirsis su tukstanti kainuojancia kriaukle ?  mirksiukas.gif  Reikia suprasti ir tuos, kurie neturi galimybiu isigyti tokia kriaukle su stalvirsiu  tongue.gif Kainos skirtumas zymus  doh.gif

Atrodo thumbup.gif Pritariu del galimybiu smile.gif Be to, akmens mases kriaukliu siai dienai didelis pasirinkimas, galima puikiai prisiderintie prie stalvirsio wink.gif
Atsakyti
Mano virtuve bus didele, bijau, kad tik stalvirsis kainuos 10.000lt, o kur visa kita?gal yra ir daugiau firmu siulanciu tokias paslaugas. Ar kas susidurete?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 05, 11:37)
Supratau  blush2.gif
Staljuostės ilgis: 3000 ir Briaunos ilgis: 3000. Va kame reikalas doh.gif
Ačiū už kantrybę ir už tai kad paaiškinai  4u.gif
P. S.
Ech, geras dalykas tas Supermamų forumas, o tai ir nulėkčiau su tūkstančiu litų kišenėje užsisakyti stalviršio su lieta kriaukle  biggrin.gif

hihihi.gif tongue.gif
Atsakyti
Perskaičiau visa tema, bet taip ir neradau atsakymo. Tai vis dėl to, ar patvarūs tie akmens masės spalvos maišytuvai? Mano bendradarbei tai toks per kelis metus apsilaupė. Ji sakė, kad dabar tai chromuotą rintųsi. O tamsia akmens masės kriaukle tai džiaugiasi. O dizainerė, kuri mums virtuvės baldus kuria, sakė, kad tokias plautuves kartais galima išvalyti nakčiai pripylus vandens, įmetus Calgono tabletę ir palikus. O ant šviesios spalvos kavos ir arbatos tirščiai dėmių nepalieka?
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2008 05 06, 12:44)
Perskaičiau visa tema, bet taip ir neradau atsakymo. Tai vis dėl to, ar patvarūs tie akmens masės spalvos maišytuvai? Mano bendradarbei tai toks per kelis metus apsilaupė. Ji sakė, kad dabar tai chromuotą rintųsi. O tamsia akmens masės kriaukle tai džiaugiasi. O dizainerė, kuri mums virtuvės baldus kuria, sakė, kad tokias plautuves kartais galima išvalyti nakčiai pripylus vandens, įmetus Calgono tabletę ir palikus. O ant šviesios spalvos kavos ir arbatos tirščiai dėmių nepalieka?

palieka, palieka:)
Bet jeigu greitai ,,uzseki", tai dar issivalo su paprastu indu plovikliu, o jei ne- tenka ,,kapitalini" valyma su ,,Domestos" daryti.Nors nemanau, kad tai - ,,sveika" kriauklei.Bet karta i menesi vis tiek tenka... (kriaukle turiu jau 3 m.)
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2008 05 05, 14:54)
Mano virtuve bus didele, bijau, kad tik stalvirsis kainuos 10.000lt, o kur visa kita?gal yra ir daugiau firmu siulanciu tokias paslaugas. Ar kas susidurete?

Galima naudoti Montelli, tada beginis metras kainuoja nuo 770 priklausomai nuo sudetingumo. Spalva kainos neitakoja

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 04, 21:32)
Nerealiai gražu, ar ne (atsakyti nebūtina, ir taip aišku  lotuliukas.gif ). Nesuprantu žmonių, kurie moka tūkstantį už atskirą kriauklę, po to ją montuoja.

O ko čia nesuprast? Mes turim kaip tik tokį variantą ir nei karto nepajutom nepatogumo ar kad negražu, atvirkščiai. Draugai turi išlietas ir granito. Gražu, gal. Bet dabar antrus būstus įsirenginėja ir kažkodėl nebenori nei granito, nei išliejimo. ax.gif Neklausiau kodėl, manau atsakymas aiškus: kam to reikia, jei galima ir be to. Nuo to tikrai niekas nepasikeis, nebent tik kaina. Dabar yra tokių gražių stalviršių, kad galima puikiai sužaisti.
Atsakyti
Mūsų panaši į šitą user posted image

Tik dar yra papildomas šonas, nes kampinė.

Neįsivaizduoju gyvenimo be antros skylės smile.gif Labai patogu visokiems nuvarvinimams, daržovėms, lėkštėms ir t.t.. biggrin.gif

Nežinau merginos, kokios jums ten dėmės lieka. Gal jų nematau? biggrin.gif Mus irgi kažkas gasdino, kad jų bus. Beveik aštuoni metai turim ir nevargstam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R-ka @ 2008 05 06, 12:43)
Galima naudoti Montelli, tada beginis metras kainuoja nuo 770 priklausomai nuo sudetingumo. Spalva kainos neitakoja
Sekmes

aciu uz informacija, butinai pas jus uzleksiu i svecius:)
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 03 29, 11:42)
Musu kriaukle Franke firmos, turim tokios pacios firmos valikli, tai man nuvalo labai gerai, biski patrini, nereikia nei sveisti, mano manymu ji galima isigyti tose parduotuvese kuriose pardavineja tokias kriaukles, mums buvo ideta kaip dovana prie kriaukles

Na va, o aš antri metai kankinuosi su savo akmenine, eisiu ieškoti ir aš to stebuklingo valiklio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2007 10 16, 20:38)
Sveikutes,
norejau pasiteirauti, gal kuri turite Baltijos marmuro lieta stalvirshi kartu su plautuve? Idomu kaip jis eksploatuojasi ir atrodo po metu laiko. Buciau dekinga, jeigu kuri pasidalintumete patirtimi!

Mes turime porą metų. Toks pat baltas ir gražus smile.gif O kriauklė stalviršyje - labai praktiškas variantas.
Ir, tiesa, kaip ir buvusią akmens masės kriauklę, taip ir šitą valau Domestos - užpilu, pora minučių palaukiu ir nuplaunu vandeniu. Jau anksčiau apie tai rašiau. Išmėginusios rezultatais buvo patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 02 birželio 2008 - 13:29
gal yra specialios valymo priemones sioms akmens mases kriauklems? nes toks ju specifinis kvapas....
Atsakyti