Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

o aš plada nerealiai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi domina plada kriaukles, kur ASA pirkai savaja?
Atsakyti
ir as noreciau zinoti. nes neapsisprendziu kokia kur pirkti.
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 04 28, 09:41)
Mane irgi domina plada kriaukles, kur ASA pirkai savaja?

www.denzis.lt
Atsakyti
Man asmeniskai akmens mases kriaukle graziau smile.gif Ir kiek itariu maziau su jomis darbo, nes metaline vis sveiciu, sluostau ir vaizdo vis nera. Tai naujus namucius Franke issirinkau apvalia ir krana toki pat rolleyes.gif Beje, senukuose dabar akcija Franke akmens mases kriauklems.
Atsakyti
Visoms rekomenduoju pirkti šviesaus akmens kriauklę. thumbup.gif Fantastiškas dalykas. Nesimato nieko, jokių kalkių, jokių nesąmonių. Net purvo biggrin.gif

Metalinės iš viso nepatinka, nes į jas vanduo bėgdamas sukelia alergiją varantį garsą. Apsineša kalkėm, valyti vargina. Pas tėvus tokia - vienas vargas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 30, 21:15)
Visoms rekomenduoju pirkti šviesaus akmens kriauklę.  thumbup.gif Fantastiškas dalykas. Nesimato nieko, jokių kalkių, jokių nesąmonių. Net purvo biggrin.gif 

Tokia ir issirinkau, smelio spalvos, apvalia smile.gif
Atsakyti
jei ne vienspalve, o marga (taskuota), tai ir kitos spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Principessa @ 2008 02 21, 14:47)
Man patiko kad galėjau susiprojektuoti plautuvę pati – kokio noriu dydžio, formos, spalvos (čia turėjau kur išlieti fantaziją  rolleyes.gif ). Ir nesibraižo ji visiškai, ir dėmių jokių nelieka, ir karštus puodus be jokios baimės statau ant stalviršio. O kaip šis pirkinys virtuvę papuošė  thumbup.gif .. Tikrai įspūdingai atrodo!!  thumbup.gif  thumbup.gif

Idomu butu kokia nuotraukyte pamatyti:) labai domiuosi butent kriauklemis kartu padarytomis su stalvirsiais smile.gif Idomu aisku ir kainos ax.gif
Atsakyti
Aša, pas mus smėlinė, tikriausiai kaip Neo lauros thumbup.gif , su taškučiukais.

Kažkas skundžiasi, kad brangoka. Baikit, merginos, viską atperka praktiškumas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 30, 22:17)
Aša, pas mus smėlinė, tikriausiai kaip Neo lauros thumbup.gif , su taškučiukais.

Kažkas skundžiasi, kad brangoka. Baikit, merginos, viską atperka praktiškumas.  thumbup.gif

Joa smelio spalvos, tokia lyg is smulkiu taskeliu, derinom prie stalvirsiu.smile.gif Del kainos, tai apvali, 51cm skersmens mums iki 500lt kainavo. Aisku paprasta, be jokiu skyreliu, bet kai indaplove yra, tai ir reikejo elementarios. Dar ir krana toki pat radom wub.gif
Atsakyti
mane ir labai domina islietos kriaukles su stalvirsiu, kokia kaina, ka rekmenduotumet kreiptis gamintis?
Atsakyti