Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(Raganiūkštė @ 2010 01 05, 12:28)
Norėčiau paprieštaraut  4u.gif Turiu tamsiai rudą - juodo šokolado spalvos. Niekas ten nesimato: jokios nuosėdos ir pan. Kaip jau minėjau kažkur, pravalau tik dėl to, kad reikia kartais dėl higienos  mirksiukas.gif Vanduo tai tikriausiai toks pats, kaip ir visam likusiam Vilniuj - nei geresnis, nei blogesnis  g.gif

Tai gal vanduo nekalkėtas, nes pas mus darbe virtuvėlėj tokia, tai per tris metus nuo kalkėto vandens labai šonai ir dugnas pabaltavę tokie neatplaunami jau... g.gif
Atsakyti
As irgi svarsciau del akmens mases kriaukles, bet kazkaip visgi taupymo sumetimais ir del spalvos (metalas labiau tiks) grizau prie plienines, bet dabar nezinau kokia pirkti - Franke yra lygios o yra kazkokios linijines, tokios ne visai glotnios, idomu kokia geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amigs @ 2010 01 02, 23:47)
Sveikos. Ketinu pirkti FRANKE kriaukle ir nezinau, kokia spalva imti g.gif Gal galetumete patarti? Ar saharos (sviesia) ar smelio (sviesi su taskuciais)? Gal kas kuria nors is siu spalvu turi? Kuri butu praktiskesne, geriau valytusi?

Pas mus tamsi spalvytė, grafitas.. naudojamės kolkas apie porą savaičių tik.. bet nė už ką nekeisčiau į nieką kitą.. blush2.gif o kraną pirkom Franke, ale gavom savo šitą modeliuką už 220lt.. thumbup.gif na nžn kiek tarnaus.. bet nu ne visai turginis.. tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
paskaiciau koks pyktis liejamas ant akmens mases plautuviu pirkeju +ant aquasanitos doh.gif
jei pagal tema tai as pasisakau TIK uz tokias plautuves. metalines jau atsibode+ vaizdas man asmeniskai nepatinka.
kai isikurdinejom, viskam reikejo pinigu (statybines medziagos, baldai, buitine) kazkaip jau buvau susitaikiusi, kad desiu paprasta kriaukle uz pora simtu lt. ir tiek. bet atkapsciau aquasanitos kontaktus (reklamavosi kazkada) ir nuvaziavau. kolektyvas ten labai fainas, plautuvei padare nuolaida, naudojuosi lygiai metai, nes per kaledas buvo ikurtuves ir viskas ok. dziaugiuosi kad atsirado pigesnis produktas liaudziai. linkejimai Svajunui!
na ir manau nereikia pyktis del to ar kito gamintojo-tiesiog reikia pasiziureti i savo galimybes, nebutinai brangus yra geras...ir nevisada geras yra brangus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Naudoju akmens masės kriauklę jau ketvirti metai, tikrai nekeisčiau į metalinę, bent jau man ir gražu, ir praktiška.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
Norejau paklausti gal kas turi Vokieciu firmos Schock akmens mases kriauke, jomis prekiauja Dalios baldai. Nes palyginus kainas tai Schock kaina yra mazesne nei Franke kriaukliu. O kaip ju kokybe kazin ar nesiskiria nuo Frankes ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 01 05, 14:21)
Naudoju akmens masės kriauklę jau ketvirti metai, tikrai nekeisčiau į metalinę, bent jau man ir gražu, ir praktiška.

sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
labai reikia Jūsų pagalbos. Gal kuri naudojatės Blanco ar Plados plautuve? Kokia šių gamintojų kokybė?
Galvoju pasirinkt Blanco šampano spalvą, tai labai svarbu ar ji gerai valosi, ar nelieka dėmių nuo kavos,burokėlių. Laukiu komentarų.
Atsakyti
QUOTE(Vidurnaktis @ 2009 12 22, 23:26)
Nu bliamba, tikėjausi ilgaamžės kriauklės pirkdama akmens masės Franke - bet apsižiūrėjom neseniai, kad suskilo  verysad.gif Ties ta vieta, kur rankenėlė pakėlėjo grotelių įdėta ir dar vienoje vietoje (naudojamės tris metus ir nepasakyčiau, kad labai intensyviai...) Va tau ir ilgaamžiškumas  angel_sadangel.gif
Jau tubūt nieko padaryt neįmanoma? Ar bandyt klijuot? Kuo?

nu zinokit ir mum iskilo,ir kaip idomiai,nei krito kazkas,tai net nezinau,o svarbiausia,kad toj vietoj kur iskilus,kaip nupylineju verdanti vandeni nuo puodo,tai pradejo skilineti i 2 puses,bet svarbiausia ne is virsaus,o is apacios kriaukles...
vis kai pildavau,sakau vyrui toks garsas kaip luztu kriaukle,paziuriu is virsaus kad nieko ner,o gi apacioje pradejo varveti.o virsuj kai isiziurejau tai toj vietoj kur skile is apacios-eina baltos juostos,idomiai.o naudojam metus.
ziuresim atvaziuos franke atstovas,ka jis pasakys,ar imanoma uzlipdyt,kuom abejoju,nes jis skils toliau mano manymu,jauciu reiks nauja pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Amigs @ 2010 01 23, 15:29)
Sveikos merginos,
labai reikia Jūsų pagalbos. Gal kuri naudojatės Blanco ar Plados plautuve? Kokia šių gamintojų kokybė?
Galvoju pasirinkt Blanco šampano spalvą, tai labai svarbu ar ji gerai valosi, ar nelieka dėmių nuo kavos,burokėlių. Laukiu komentarų.

as dabar pirkau Plados. girdejau daug atsiliepimu, kad kokybe ne prastesne nei frankes tik plados gerokai pigesne. tik as rinkausi tamsia, nes dabar turiu franke ir sviesios sp. tai tenka pasveisti. jei pirksi tai siulys ir pasta. bet man ta pasta nieko gero, paprastos priemones dar geriau nuvalo(Cif ir pan.) esu girdejus, kad geriau nepilti verdancio vandens dideliais kiekiais. si taisykle tinka bet kokiai akmens mases kriauklei. ir mano nuo pirkimo(jau 5 metai) vienam kampe yra nedidelis itrukimas, bet jis taip ir stovi vietoje nei dideja nei mazeja. bet as esu uz akmens mases kriaukles. skarda man negrazu ir tas barskejimas, beto matosi kalkiu nuosedaos.
Atsakyti
Pati turiu Franke tamsia akmens mases kriaukle ir ne uz ka jos nekeisciau wub.gif mokejau nedaug, tai kad ir po keliu metu reiktu keisti, nemanau kad butu didelis nuostolis.
O karsto vandens nepatarciau nupilinet daznai, as jei imanoma tai atvesinu vandeni palikusi puode ir tada plaunu, aisku ne visada gali palikt, kartais gamybos procese reikia nupylinet, tada pilu, bet po truputi ir kuo daugiau i vamzdzius biggrin.gif Berods instrukcijoj parasyta kad nepatartina verdancio vandens piti...

O skardines kriaukles po intensyvaus naudojimo ir susibraizo ir labai negraziai ziurisi. Del to iskart atmeciau skardiniu kriaukliu pirkima... Ir nesigailiu.
Atsakyti
Oho, paskaiciau cia Jusu pasisakymus apie pilima verdancio vandens ir blink.gif Tai o ka daryti jei isverda buvles ir reikia nupilti ta vandeni, o verdam tai kasdien!!! Ka, nepilti, palikti kol ataus vanduo, ar begti i vonia pilti? blink.gif Buciau zinojusi, kad tokios problemos nebuciau uzsisakiusi akm.mases kriaukles. doh.gif O tai jeigu pilant karsta vandeni i kriaukle, paleidus is krano begti salta vandeni, tada jis atsiskiedzia kazkiek, gal ne taip tada ziauru? g.gif
Atsakyti