Beje, gal kas zino, kur tokia galima butu pamatyti realiai
Sveiki, gal kas naudojat Blanco firmos kriaukle, issirinkom sia kriaukle raso, kad pavirsius padengtas kazkokiu SILGRANIT PuraDur, kuris atsparus visokiems poveikiams. Kaip manot, ar si kriaukle verta tos kainos (1799 Lt)
O aš grįžau prie plieninės plautuvės virtuvėje. Man praktiškesnė pasirodė. Akmens masės kriauklę dariau tik vonioje stalviršyje įlietą.
QUOTE(Invincible @ 2010 01 27, 20:27)
Oho, paskaiciau cia Jusu pasisakymus apie pilima verdancio vandens ir
Tai o ka daryti jei isverda buvles ir reikia nupilti ta vandeni, o verdam tai kasdien!!! Ka, nepilti, palikti kol ataus vanduo, ar begti i vonia pilti?
Buciau zinojusi, kad tokios problemos nebuciau uzsisakiusi akm.mases kriaukles.
O tai jeigu pilant karsta vandeni i kriaukle, paleidus is krano begti salta vandeni, tada jis atsiskiedzia kazkiek, gal ne taip tada ziauru? 
nepergyvenk. istatyk kita puoda i kriaukle. grozis reikalauja auku
QUOTE(Invincible @ 2010 01 27, 19:27)
Oho, paskaiciau cia Jusu pasisakymus apie pilima verdancio vandens ir
Tai o ka daryti jei isverda buvles ir reikia nupilti ta vandeni, o verdam tai kasdien!!! Ka, nepilti, palikti kol ataus vanduo, ar begti i vonia pilti?
Buciau zinojusi, kad tokios problemos nebuciau uzsisakiusi akm.mases kriaukles.
O tai jeigu pilant karsta vandeni i kriaukle, paleidus is krano begti salta vandeni, tada jis atsiskiedzia kazkiek, gal ne taip tada ziauru? 
Nera taip ziauru kaip jus susidaret ispudi. Sutruksta tik po keliu metu jei is viso taip nutinka. Tiesiog as kelis pasiulymus parasiau. Juk pati verdu bulves ir irgi nupylineju, nieko ten siaubinga nera, bet kaip ir su kiekvienu daiktu, galima ji priziuret arba ne. Be to nuo karsto vandens skardines kriaukles gali deformuotis....
Na kad ir pavyzdziui savietinio taisymo budo (patrankymo
Be to siulyciau visoms siek tiek kritiskai ziureti i kiekvieno zodzius. Ju negamintu ir taip gausiai nepardavinetu jei kiekvienam jos trupetu ir trukinetu nuo karsto vandens. Ir kiekvienas daiktas sugenda, nera nieko amzina
Siuo atveju pasirinkau kas man graziau
QUOTE(Neringaindr @ 2009 06 22, 13:38)
Mes taip pat turime juoda akmens mases kriaukle, tik vanduo pas mus labai kalketas, tai dugnas pabalo ir prarado blizgesi (naudojam 2 metus), tai kartais pravalau su dosija kur su cholu, tai truputi atsilavo tos kalkes, bet kad atrodytu kaip nauja, tai nepasidaro
reiks pabandyti su actu ir dar ta spec pasta 
kalkes su chloru neišvalysit, reikia acto arba citrinos rūgšties tirpalu, geriausia karštu
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 08 05, 17:19)
Meginau visas valymo priemones, savaitgaly ismeginau acta ir soda, bet nenuvale tu kalkiu visiskai, matosi tas murzinumas, tai ir nezinau kuo dar pameginti.
Atsakymas kiek aukščiau
Jau keletą metų iš eilės naudojam, karštą, šaltą vandenį pilam ir nesukam galvos... Net negirdėjau, kad gali sutrūkinėt nuo to, ir gerai...
Pasisakau tik už
deja, negaliu pasakyti firmos, nežinau.
Pirkta Dalios balduose, mačiau, kažkas klausė apie tokias
Pirkta Dalios balduose, mačiau, kažkas klausė apie tokias
oho kai pasiskaičiau tuoj paranoją gausiu kad kriauklę taip reikia prižiūrėti...
piliau aš ir karšta vandenį ir šaltą ir dar nieko jau nenutiko. o tai kaip plauti joje indus jei karščio ji bijo
na nuo šiol reiks truputuką žiūrėti ką pilu, bet manau nėra ji tokia lepi kaip čia dauguma rašo
piliau aš ir karšta vandenį ir šaltą ir dar nieko jau nenutiko. o tai kaip plauti joje indus jei karščio ji bijo
na nuo šiol reiks truputuką žiūrėti ką pilu, bet manau nėra ji tokia lepi kaip čia dauguma rašo
QUOTE(konfetee @ 2010 02 03, 14:01)
Susipainiojau...
Kaip suprantu, tai geriausios akmens mases plautuves - franke. O kokios po ju? ir kokiose parduotuvese Vilniuje ju ieskot?
Visai nieko neismanau apie tai
Kaip suprantu, tai geriausios akmens mases plautuves - franke. O kokios po ju? ir kokiose parduotuvese Vilniuje ju ieskot?
Visai nieko neismanau apie tai
Kokios geriausios nežinau, nes tik vieną teturiu. Mūsų Plada. Patenkinti be galo: ir spalva, ir gyliu, ir visuom kuom, o priežiūros tai jai absoliučiai nereikia
Sveikutes
Negarantuoju, kad isvalysit viska viska, bet man tai pasiteisino tetos rekomenduotas ir Senukuose pirktas antkapiu ir paminklu valiklis
ir tas ir tas - akmuo
kazkaip, zinokit, visai nusivalo nesvarumai. Pabandykit kas jau jokios vilties neturit su tradiciniais valikliais atsveisti
Negarantuoju, kad isvalysit viska viska, bet man tai pasiteisino tetos rekomenduotas ir Senukuose pirktas antkapiu ir paminklu valiklis
QUOTE(Temidė @ 2010 01 27, 19:57)
O aš grįžau prie plieninės plautuvės virtuvėje. Man praktiškesnė pasirodė. Akmens masės kriauklę dariau tik vonioje stalviršyje įlietą.
Kas gali būti blogiau už bėgančio vandens garsą. Ir taip kasdien "visą gyvenimą"..