Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(renius @ 2010 04 09, 16:14)
Sveikos merginos,
Gal kas turi ir naudoja ir gali geru nuomoniu parasyti apie akmens mases plautuve JUODOS SPALVOS , ar praktiska ,ar valosi ir tt.Nes sprendziasi klausimas kokia deti juoda ar smeline.... g.gif  tongue.gif

Nu va va! man irgi panasi dilema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 04 09, 14:55)
Sveiki  4u.gif

As va planuoju pikrti Franke kriaukle, bet niekaip negaliu apsisprest del spalvos. Musu stalvirsi smelinis toks labiau gal i gelsvuma, o fasadas virtuves tamsiai rudas, ir plyteles rudos ir langu remai rusi (kriaukle bus prie lango). tai va galvoju tarp spalvu beige sahara ir Havana... gal galetumet patarti ar savo pastebejimus parasyt, kas tokiu spalvu kriaukles turit. Kaip ten su tuom kalkem, ar labai matosi and havana spalvos? isivaizduoju kad teoriskai and sahara ir beige neturetu matytis, nes jos tokius su taskuciais, o vat havana jau vientisa spalva, tai galvoju kuri cia is jus butu praktiskesne?  g.gif

Mes turim plautuvę BLANCOCLASSIC-6-S šampano spalvos, esu labai patenkinta, puikiai valosi, nelieka dėmių nuo vandens, nors spalva vientisa, be jokių taškučių ax.gif Kriauklę derinom prie spintelių fasado.
Beje mano kriauklė irgi prie lango, tai vienintelis minusas, kad taškosi ant palangės, kartais ir ant lango doh.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 04 09, 21:17)
Mes turim plautuvę BLANCOCLASSIC-6-S šampano spalvos, esu labai patenkinta, puikiai valosi, nelieka dėmių nuo vandens, nors spalva vientisa, be jokių taškučių ax.gif Kriauklę derinom prie spintelių fasado.
Beje mano  kriauklė irgi prie lango, tai vienintelis minusas, kad taškosi ant palangės, kartais ir ant lango  doh.gif 4u.gif
user posted image

Dekui uz atsakyma 4u.gif va kad sita BLANCO yra sviesi, tik va galvoju kaip butu su tamsiai ruda g.gif
Atsakyti
as tai uz akmens mase.Nera to "barbenimo",nesimato vandens lasu kaip ant skardines.Plius kai nupylineji karsta vandeni,tarkim nuo bulviu,skarda daznai issilenkia nuo karscio.o valyti vienodai lengva.jei gali ikasti,tai saunus pirkinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 12 balandžio 2010 - 17:13
QUOTE(Campanada @ 2010 04 09, 15:55)
Sveiki  4u.gif

As va planuoju pikrti Franke kriaukle, bet niekaip negaliu apsisprest del spalvos. Musu stalvirsi smelinis toks labiau gal i gelsvuma, o fasadas virtuves tamsiai rudas, ir plyteles rudos ir langu remai rusi (kriaukle bus prie lango). tai va galvoju tarp spalvu beige sahara ir Havana... gal galetumet patarti ar savo pastebejimus parasyt, kas tokiu spalvu kriaukles turit. Kaip ten su tuom kalkem, ar labai matosi and havana spalvos? isivaizduoju kad teoriskai and sahara ir beige neturetu matytis, nes jos tokius su taskuciais, o vat havana jau vientisa spalva, tai galvoju kuri cia is jus butu praktiskesne?  g.gif

Kalbant apie sahara ie beige spalva, beige spalva yra praktiskesne. Ji siek tiek tamsesne, maziau matosi visokiu trupiniu, nesvarumu. As pati turiu beige spalvos Franke plautuve. Tikrai labai patenkinta. Mazai priziuros reikia.
O havana tokia sokoladine spalva. Irgi visai nieko. Ziurint, ka noresit labiau issryskinti, akcentruoti interjere.
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 04 12, 23:25)
Kalbant apie sahara ie beige spalva, beige spalva yra praktiskesne. Ji siek tiek tamsesne, maziau matosi visokiu trupiniu, nesvarumu. As pati turiu beige spalvos Franke plautuve. Tikrai labai patenkinta. Mazai priziuros reikia.
O havana tokia sokoladine spalva. Irgi visai nieko. Ziurint, ka noresit labiau issryskinti, akcentruoti interjere.

Nu va kad pas mantalviršis toks kaip smėlio spalvos, tik toks labiau į gelsvumą, tai va man nei beige nei sahara kažkaip nelabai limpa, nes jos tokios į pilkumą. O va havana, tai maniau taikysiu prie rudu plytelių virtuvės, nu ir fasadas virtuvės toks kaip kavos atspalvio ir langų rėmai irgi rusi, tai va ir esu pasimetus nes nebežinau, kurią čia man spalva imt help.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 04 13, 14:52)
Nu va kad pas mantalviršis toks kaip smėlio spalvos, tik toks labiau į gelsvumą, tai va man nei beige nei sahara kažkaip nelabai limpa, nes jos tokios į pilkumą. O va havana, tai maniau taikysiu prie rudu plytelių virtuvės, nu ir fasadas virtuvės toks kaip kavos atspalvio ir langų rėmai irgi rusi, tai va ir esu pasimetus nes nebežinau, kurią čia man spalva imt  help.gif

Mano nuomone, jeigu stalviršio ir plautuvės atspalviai skiriasi, tai gal geriau rinkitės kontrastingą rudą Havana spalvą. Juolabiau, kad ir pas Jus rudos spalvos plytelės. Beje, daug modelių ir spalvų Franke plautvių galite rasti cia: www.boileriai.lt. Pristato visoje Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantherrra: 18 balandžio 2010 - 15:16
o mes kažkur metai laiko naudojam Aquasanita kriauklę, pirkom dėl mažos kainos, metalinės nepirkau, nes nepernešu garso kai indai ir įrankiai brūžinasi į metalą. Ždž prisiskaičiau visur neigiamų atsiliepimų ir parduotuvės konsultanto burbėjimo apie blogą Aquasanita kriauklių kokybę, bet nieks nesugebėjo paaiškinti KUO jos nekokybiškos, tai nusprendžiau išsiaiškinti pati smile.gif ir iki šiol nepavyko - neskilinėja, nesimato išdžiūvusio vandens lašiukų, nenusidažė, kaip čia skaitau dažnai atsitinka akmens masės kriauklėms, nu nžn nieko blogo jai nesidaro, aš patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 04 18, 16:13)
Mano nuomone, jeigu stalviršio ir plautuvės atspalviai skiriasi, tai gal geriau rinkitės kontrastingą rudą Havana spalvą. Juolabiau, kad ir pas Jus rudos spalvos plytelės. Beje, daug modelių ir spalvų Franke plautvių galite rasti cia: www.boileriai.lt. Pristato visoje Lietuvoje.

Dekoju uz atsakyma 4u.gif Nu va as irgi vis labiau linkstu prie havana spalvos. Tik va niekas man nepasako del tu kalkiu nuosedu g.gif ar niekas tokios spalvos kriaukles neturi ir nesinaudoja?
Atsakyti
Gal kas nors turite šitos firmos Marmorin Duro plautuve,ir kaina normali,ir 10 metu garantija
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2010 04 20, 14:29)
Gal kas nors turite šitos firmos Marmorin Duro plautuve,ir kaina normali,ir 10 metu garantija

Garantija 10 metu? bigsmile.gif Idomu cia labai... g.gif o kas gamintojas? Idomu butu atsiliepimu isgirst. Ir kokia ta kaina?
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 04 20, 15:10)
Garantija 10 metu?  bigsmile.gif Idomu cia labai...  g.gif o kas gamintojas? Idomu butu atsiliepimu isgirst. Ir kokia ta kaina?

Va kur apie ja rašo
http://pigu.lt/namu_..._6247?id=519728
Atsakyti