Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 17:23)
Mergaites, patarkit  4u.gif Reikia plautuvės, noriu iš Franke ir būtent akmens masės. Tik bėda ta, kad pagal matmenis kaip ir tiktų 78 cm ilgio (su padėklu), bet švaraus darbastalio iki kaitlentės tada belieka tik 30 cm. Mažoka, bet taip norisi su padėklu, yra pasidėti indams kur, ar tiesiog rinktis paprastą be padėklo ir turėt daug laisvo stalviršio g.gif Arba tiesiog rinktis su mažesniu padėklu, bet tuomet reikia ne iš Franke, nes daugiau nėra tinkamo matmens  doh.gif

pas mane panasi situacija, kadangi bus ir indaplove, tai rinksiuos plautuve be padeklo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 10 21, 17:34)
pas mane panasi situacija, kadangi bus ir indaplove, tai rinksiuos plautuve be padeklo  rolleyes.gif

gerai, kad bent ne viena aš tokia biggrin.gif 4u.gif o daugiau dar kur turit laisvo darbastalio? pas mus dar lieka už kaitlentės 58 cm? gal ten visus darbus tada atlikinėt? galvos skausmas doh.gif o jūs iš Franke žiūrit? kokią nusižiūrėjot be padėklo?
Atsakyti
zinokit pasidalinsiu savo pastebejimais..
turiu akmens mases kriaukle bet be padeklo, tai kiekviena karta isplovus puodeli keikiuosi kad turiu deti ranksluoti ir tada ji statyti dziuti.....
kitam bute turiu kriaukle su padeklu(bet ne akmens mases), padeklas toks mini mini tai irgi jokios naudos...vel keikiuosi... sakaiu kai jau naujai kazka darysiu, tai arba desiu su dideliu padeklu arba tada indus plausiu tiik indaploveje... manau jei nusipirkciau indaplove tada sios bedos netureciau... bent cia mano nuomone ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 10 21, 23:24)
sakaiu kai jau naujai kazka darysiu, tai arba desiu su dideliu padeklu arba tada indus plausiu tiik indaploveje... manau jei nusipirkciau indaplove tada sios bedos netureciau... bent cia mano nuomone ax.gif  4u.gif

nu pas mane su mazu padeklu ir ner indaploves, bet as isplautus indus dedu tiesiai i pakabinamoje spinteleje esancia dziovykla smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 18:23)
Mergaites, patarkit  4u.gif Reikia plautuvės, noriu iš Franke ir būtent akmens masės. Tik bėda ta, kad pagal matmenis kaip ir tiktų 78 cm ilgio (su padėklu), bet švaraus darbastalio iki kaitlentės tada belieka tik 30 cm. Mažoka, bet taip norisi su padėklu, yra pasidėti indams kur, ar tiesiog rinktis paprastą be padėklo ir turėt daug laisvo stalviršio g.gif Arba tiesiog rinktis su mažesniu padėklu, bet tuomet reikia ne iš Franke, nes daugiau nėra tinkamo matmens  doh.gif

pas mane tiek lieka ir man gerai ax.gif nematau jokiu trukumu, jei ka gaminu ten koki dubeni padedu ir telpa puikiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 21 spalio 2010 - 22:26
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 16:23)

QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 16:38)
gerai, kad bent ne viena aš tokia  biggrin.gif  4u.gif o daugiau dar kur turit laisvo darbastalio? pas mus dar lieka už kaitlentės 58 cm? gal ten visus darbus tada atlikinėt? galvos skausmas  doh.gif o jūs iš Franke žiūrit? kokią nusižiūrėjot be padėklo?

o tai kaitlentes pastumt negalit, kad uz jos butu gerokai maziau. tada ir darbastalio atsirastu, ir kriaukle tilptu.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 10 21, 22:24)
zinokit pasidalinsiu savo pastebejimais..
turiu akmens mases kriaukle bet be padeklo, tai kiekviena karta isplovus puodeli keikiuosi kad turiu deti ranksluoti ir tada ji statyti dziuti.....
kitam bute turiu kriaukle su padeklu(bet ne akmens mases), padeklas toks mini mini tai irgi jokios naudos...vel keikiuosi... sakaiu kai jau naujai kazka darysiu, tai arba desiu su dideliu padeklu arba tada indus plausiu tiik indaploveje... manau jei nusipirkciau indaplove tada sios bedos netureciau... bent cia mano nuomone ax.gif  4u.gif

ir taip ir taip blogai biggrin.gif o tik ką išplautus indus nededat į dviovyklą spintelėje?

QUOTE(Liusii @ 2010 10 21, 23:25)
pas mane tiek lieka ir man gerai  ax.gif nematau jokiu trukumu, jei ka gaminu ten koki dubeni padedu ir telpa puikiai  smile.gif

o daugiau laisvo darbastalio turit?

QUOTE(Tinka @ 2010 10 22, 11:06)
o tai kaitlentes pastumt negalit, kad uz jos butu gerokai maziau. tada ir darbastalio atsirastu, ir kriaukle tilptu.

negalim schmoll.gif reikia suktis iš tokios padėties g.gif

įdomu kokios dar vertos dėmesio akmens masės kriauklės be franke?
Atsakyti
gal kas turit PLados plautuvę HR 6150 g.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 10 21, 17:34)
pas mane panasi situacija, kadangi bus ir indaplove, tai rinksiuos plautuve be padeklo  rolleyes.gif

Indaplove - ne išeitis rolleyes.gif Kriaukles padeklas labai patogu pastatyti kažką, kad nebijoti prisilaistyt: padėti atšilti mėsą ar pilti kompotą iš trilitrinio slojko. Kad ir siandien teko valyti prilašejusi krauja, nes vyras atšildė mėsa ant spinteles doh.gif As asmeniskai aukociau darbastali - nemazai galima pasidaryti ir ant virtuvinio stalo. Plautuves padeklas labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai neaukočiau schmoll.gif Kaip valai padėklą, tai taip ir stalviršį nuvalyti galima. Man padėklas visą vaizdą darkytų. Na, čia aš apie savo virtuvę kalbu. Gal kitose jis ir tiktų g.gif
Atsakyti
Padeklas taip jau vaizdo baisia nedarko, jis gi kriaukles dalis. Bet aišku, kiekvienas pagal save darosi thumbup.gif Gerai jei virtuve didesne. O jei maziuke, kur vietos ner - tenka kazka aukoti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidurnaktis: 24 spalio 2010 - 15:08
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 22, 13:15)

o daugiau laisvo darbastalio turit?

turiu zinoma ax.gif o pas jus jo nebus? g.gif pas mane tai darbastalis apie 1,3 m tada plautuve, toks kargiuko tarpas ir dujine, uz jos dar sukasi kampu darbastalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 10 24, 17:02)
turiu zinoma  ax.gif  o pas jus jo nebus?  g.gif pas mane tai darbastalis apie 1,3 m tada plautuve, toks kargiuko tarpas ir dujine, uz jos dar sukasi kampu darbastalis  smile.gif

pakankamai daug darbastalio turit thumbup.gif
bus dar už kaitlentės, 58 cm smile.gif ir dar nepasisprendžiau doh.gif dabar galvoju kokį tarpą palieka nuo sienos iki plautuvės, 10 cm?
Atsakyti