Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(Temidė @ 2010 10 24, 15:56)
O aš tai neaukočiau schmoll.gif Kaip valai padėklą, tai taip ir stalviršį nuvalyti galima. Man padėklas visą vaizdą darkytų. Na, čia aš apie savo virtuvę kalbu. Gal kitose jis ir tiktų g.gif

drinks_cheers.gif Man tai tie padeklai negrazu,geriau jau i dziovykla sudet viska,kad kuo maziau rakandu butu ant stalvirsio.Dabar,kai turiu indaplove,tai tik viena kita puoduka ir darzoves isplaunu,tai ta kriaukle net mazesne galetu but,pirkom apvalia 51cm Franke.
Atsakyti
Apvalios pas save nenoriu, netiktų ji, tai belieka tik stačiakampė su padėklu arba be.
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 22, 11:15)
ir taip ir taip blogai  biggrin.gif o tik ką išplautus indus nededat į dviovyklą spintelėje?

nekenčiu pakabinamų spintelių, aš vis galvą į jas sudaužau, pas mane tik stovimos spintelės ax.gif ir aišku palikta vieta, indaplovei, manau jau kitą mėnesį įsigysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 10 24, 20:54)
nekenčiu pakabinamų spintelių, aš vis galvą į jas sudaužau, pas mane tik stovimos spintelės ax.gif  ir aišku palikta vieta, indaplovei, manau jau kitą mėnesį įsigysiu  4u.gif

oi, galva - skaudi vieta ir pas mane, daug metu reikejo, kad priprasciau nedauzti galvos lotuliukas.gif Dabar spintele patogiau pakabinta turiu, dureliu kampas gan zemai, netrenksi galva ir apatine spintele gerokai platesne, stovisi patogiai - virsutine spintute nemaiso.
Ant padeklo nededu nieko is isplautu indu, man irgi labai negrazu kai apversti puodukai sustatyti (nebent po baliaus - vaikyste primintu, kai indaplovių nebuvo cool.gif ). Bet pas mus virtuve pirmame aukste, tai joje ir rankas plaunam is lauko pareje ir indu ploviklis stovi. Isivaizduoju, kad muiliui ir plovikliui nebutu patogu ant stalvirsio stoveti, gadintusi plokste rolleyes.gif Tokiu atveju padeklas geriau. Bet kiekvienas projektuojasi kaip jam patogiau 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienam savo lotuliukas.gif
O muilui ir plovikliui pas mane į stalviršį įmontuoti dozatoriai, tad ant stalviršio taip pat niekas nesimėto.
O kaip ten tą galvą jūs į spinteles trankote g.gif Na nepasitaikė kažkaip niekada.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 10 24, 22:09)
Kiekvienam savo lotuliukas.gif
O muilui ir plovikliui pas mane į stalviršį įmontuoti dozatoriai, tad ant stalviršio taip pat niekas nesimėto.

butu idomu pamatyt kaip atrodo toks daiktas bigsmile.gif

nu man tas padeklas, tai toks nereikalingas daiktas atrodo biggrin.gif dabar jo nera pas mane ir nereikia. isplautus indus iskart susluostau ir sudedu i vietas. niekada nieko nevarvinu padejus ranksluostuka.
Atsakyti
Neradau foto, kad būtų vaizdas dozatorių iš arti. Teks namuose nufotkinti vakare.
Atsakyti
Salia maisytuvo dozatorius ax.gif

user posted image

O cia jis pats

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 25 spalio 2010 - 14:47
QUOTE(vassara @ 2010 10 25, 14:54)
butu idomu pamatyt kaip atrodo toks daiktas bigsmile.gif

nu man tas padeklas, tai toks nereikalingas daiktas atrodo biggrin.gif dabar jo nera pas mane ir nereikia. isplautus indus iskart susluostau ir sudedu i vietas. niekada nieko nevarvinu padejus ranksluostuka.

Buna gi net Senukuose,Ermitazuose,isivaizduokit,kaip atrodo paprastas buteliukas muilo su dozatorium,tai toki buteliuka montuojant matosi tik virsutine dalis,kuria spaudziam,o pats indelis prisisuka is kriaukles apacios.
kol rasiau foto ikele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 25 spalio 2010 - 14:54
Dabar uzduosiu labai kvaila klausyma, nu bet nezinau ats.
Kam reikalinga ta antra kriauklyte, kokios jos funkcijos? ax.gif

user posted image

Ir dar. Gal kas LT uzmatete tokiu, ale country style plautuviu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 25, 15:53)
Buna gi net Senukuose,Ermitazuose,isivaizduokit,kaip atrodo paprastas buteliukas muilo su dozatorium,tai toki buteliuka montuojant matosi tik virsutine dalis,kuria spaudziam,o pats indelis prisisuka is kriaukles apacios.
kol rasiau foto ikele

niu nebuvau macius ax.gif aciu, reikes atkreipti demesi
Atsakyti
šiandien su dozatoriais plautuves matėm Svaroje

kaip Niagara plautuvės iš Denzio, gal kas turit g.gif
Atsakyti