QUOTE(julya @ 2009 07 18, 19:18)
kiek laiko kepat jautiena? labai kieta gavosi,kaip guma

dariau ta befstrogena pagal recepta ideta
kaip keista,o darei taip, kaip parašyta, pirma įkaitinai keptuvę, tada sudėjai mėsą be riebalų, ir tik tada kai išgaravo visas skystis įpylei aliejaus?
aš vakar taip dariau,tik paprastai jautieną, kitam patiekalui, gavos minkštutė. laiką sunku pasakyt, apie 5-6 minutes turbūt kol išgaruoja banduo, ir dar apie 10 kol sudėjau svogūnus ir daržoves, kai dariau pagal kitą receptą.
QUOTE(regna @ 2009 07 18, 23:02)
Kiek mano zinios leidzia lesiams labai tinka netik svogunas ,bet ir cesnakas.
Ziurint kokia kosele tu ruosi,bet sios darzoves suteikia labai skanu skoni.
aha dėjau svogūno,gavos skaniai.