o man skm sake, kad mini marku neturi ir netures iki rudens

nu labai gaila, nes labai jo noriu....
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 11, 12:26)
Lorute, pasakaaa ne Katlėja

Ir aš noriu..košmaras...noriu ir noriu.
Tai pasipasakosiu šiandieninę savo išvyką. O buvo taip

kadangi Mini Marko šaknys per apačią labai jau lenda, aki baigs žydėti į čiut didesnį vazonėlį noriu persodinti, dabar 9cm tai į 12 cm, nes į didesnį kvailai atrodytų, tai išvažiavau šiandien vazonėlių pasiieškoti, vazonėlius aišku tik didesnius radau, bet neskubu tai nieko tokio, bet bėda ta, kad Žaliam centre vietoj vazonėlių 2 orchytes nusipirkau

Oranžinį miniuką už 16 lt, tokie buvo du, bet ėmaiu šitą nes šaknytės gražesnės, o kitas su daugaiu žiedelių buvo, bet šaknim nupuvusiom labai

Na ir Paphiopedilum Pinoccio, irgi žiūrėjau ir į šitą ir į geltoną, bet pamačiau šito šone kaip ir mažiuką auginuką lendantį ir be to lapuką, tai ir čiupau šitą 19.99lt, prisipažįstu kalta, ir susirgusi sunkia orchidligės forma...Matyt po mokslų silpnas imunitetas buvo...

Tai dabar išsiviepus sėdžiu o išleidus draugę tikrinsiu šaknis
Ir atsiprašau, bet be Smiltės nieko nufotografuot negaliu
http://s694.photobuc...udr/orchidejos/
Papildyta:
Rytine rasa, gal pasirodykit savo Mini Mark
o tavo miduko vazonas pasamanojes, turbut dregmes mazokai gaves
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 11, 13:12)
o man skm sake, kad mini marku neturi ir netures iki rudens

nu labai gaila, nes labai jo noriu....
Papildyta:
o tavo miduko vazonas pasamanojes, turbut dregmes mazokai gaves
o kazi ar Vilniuje, maximose, geles veza viena ir ta pacia diena? nes BIG'e katik buvau, tai deliojo daug nauju orchyciu. visos baltos didziosios, super dailios, kur budavo 69lt, db po 39lt. siaip nera kazkokiu ipatingu, bet viena maciau grazia, tamsi bordo, liezuvelis juodas ir pamarginta sviesiais roziniais taskuciais. tikrai labai grazi, bet as db medzioju tokia kaip sokejukes midukas. jei islauks manes iki rytojaus Zaliajam centre, turesiu