Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

Dar mačiau lb gražią, tiesiog net silpna darosi, kai prisimenu, Savanorių Rimi esančioje gėlių parduotuvėje, mažais geltonais žiedeliais. Jų tiek daug ir taip gražiai atrodo wub.gif Nežinau kaip ji ten vadinasi, bet varvinu seilę...
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 06 11, 09:44)
Tai panašu, kad visos tuo pačiu laiku pirkom smile.gif

Bet kokios slapukes visos doh.gif nors as atrodo gyriausi tongue.gif
Atsakyti
Sveikinu, rytine rasa, su pražydusiu harveyanum, nuostabi orchidėja 4u.gif

mergaitės, o Jūs dendrobium harveyanum ramybės sąlygas sudarot?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 06 11, 16:52)
Sveikinu, rytine rasa, su pražydusiu harveyanum, nuostabi orchidėja  4u.gif

schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tai prie progos skm noriu padėkti už nuostabų Mini Mark wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 11, 11:37)
axara, rytine rasa, Tina*, , lekiam?

Tiesa pasakius siandien dar ne neisivaizduoju ka veiksiu sestadieni doh.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2009 06 11, 16:52)
o Jūs dendrobium harveyanum ramybės sąlygas sudarot?

Pas mane ant tos pacios palanges ziema-vasara. Reiks parsivezt is tevu. Name turiu daugiau manipuliavimo temperaturomis galimybiu.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2009 06 11, 15:52)
Sveikinu, rytine rasa, su pražydusiu harveyanum, nuostabi orchidėja  4u.gif

Ir aš labai laukiu katlėjų foto. ax.gif 4u.gif

Kol dar neturiu Katlėjos dar tokį žalsvą Dendrobiumą nusipirkau. ax.gif Bet tik ryt nufotkinsiu. Nuo blitco jis atrodo geltonas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 06 11, 15:50)
-ryt gimtadienis,tai tikiuosi susipras bent kazka orchideja padovanot  lotuliukas.gif 

Kadangi rytoj vėlai gryšiu,tai
happybday.gif

ir žinoma karalienė (virtuali blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 11 birželio 2009 - 21:56
Na va, pasirodo, kad katlejos, vos ne geidziamiausios cia, visos zino, visos turi, o as nei turiu, nei zinau ka apie jas, nei gyvai macius... blush2.gif
Lengvai nusisnekesiu, bet dabar, kai puoliau internete ju nuotraukas apziurineti, tai ju ziedai man primena narcizus blush2.gif , o baltos su baltu viduriuku tai nei vienos neradau...
Kaip suprantu, ju LT retai buna? O kaina ne per didziausia, jei 24-25lt, ar cia nuo rusies kokios nors ju ar spalvos priklauso g.gif ?
Apsvieskit, nes ryt ir poryt mane jau nuves apziuret sen bei ten, kur orchiu daug atseit yra, bet kad neapsikvailinciau pries vokiecius, reikia zinoti, prie kokios spalvos ar formos jau ten man pult, uzrasa catleya pamacius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 06 12, 00:41)
Na va, pasirodo, kad katlejos, vos ne geidziamiausios cia, visos zino, visos turi, o as nei turiu, nei zinau ka apie jas, nei gyvai macius... blush2.gif
Lengvai nusisnekesiu, bet dabar, kai puoliau internete ju nuotraukas apziurineti, tai ju ziedai man primena narcizus blush2.gif , o baltos su baltu viduriuku tai nei vienos neradau...
Kaip suprantu, ju LT retai buna? O kaina ne per didziausia, jei 24-25lt, ar cia nuo rusies kokios nors ju ar spalvos priklauso g.gif ?
Apsvieskit, nes ryt ir poryt mane jau nuves apziuret sen bei ten, kur orchiu daug atseit yra, bet kad neapsikvailinciau pries vokiecius, reikia zinoti, prie kokios spalvos ar formos jau ten man pult, uzrasa catleya pamacius doh.gif

Papildyta:
blush2.gif susekiau,kad Katilius pasirodė ax.gif kas naujo? vis tik,jei bus galimybė prašau katlėjos...,nes sužinojau,kad nebeliko.. schmoll.gif Vilniuj iš vis nemačius aš jų prekyboj g.gif ką ten prašau... doh.gif LABAI prašau blush2.gif kaina ir didesnė gali būti,jei augalas sveikas ir žydintis-tikrai paimsiu drinks_cheers.gif ,manau jei ir daugiau parvežtut-viską išgraibstytume (šokėjukė ir uogienė tikrai nori),sueitų visos lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 11, 22:55)
Kadangi rytoj vėlai gryšiu,tai
happybday.gif 

ir žinoma karalienė (virtuali  blush2.gif )

Ačiū labai blush2.gif
Kad ir virtuali-labai malonu 4u.gif
Atsakyti
Sandrita, su gimtadieniu!!! drinks_cheers.gif
user posted image

jolla42, nenoriu nervinti eilini karta su savo pasiulymais lotuliukas.gif , bet kiek pamenu, norejote masdevalijos idomesnes, tai pastebejau, kad orchidejos.lt turi labai idomios spalvos, ryskiai avietines gal sakyciau su pumpurais bigsmile.gif

nu pagaliau mano vanda, matyt po naktinio pasivaiksciojimo is vazos, kai radau ant grindu, sugalvojo stora sakni augintis is stiebo thumbup.gif valiooo!

Atsakyti