Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(rosee @ 2009 06 11, 11:24)
Esu anksčiau rašiusi, kad kažką manasis cimbidis augina viduryje vazono, bet deja deja, eilinis auginys, o aš taip tikėjausi šventės į savo kiemą  rolleyes.gif

Kad cymbidiumas dabar augintų žiedkotį nelabai tikėtina. Labai gerai, kad auga naujas auginukas - jei suteiksi jam tinkamas sąkygas, tai kokį sausio mėn pražys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 11, 10:47)
Va cia idesiu nuotraukyte Katlejos kur draugei padovanojau ax.gif

Merginos, nuostabios gėlytės. Ypač šita wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as siandien vaziuoju apsiprekint i pardes....kaip susilaikyt nenusipirkus kazko a biggrin.gif ir tam skyriui kur apsipirkinesiu daugiausiai orchidejos bazuojasi doh.gif biggrin.gif nu gal kaip nors-ryt gimtadienis,tai tikiuosi susipras bent kazka orchideja padovanot lotuliukas.gif drauges jau uzsiprasiau ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 11, 12:37)
teisingai  mirksiukas.gif  ir aš apsiskaitau to žurnalo (ir dar kai kurių kitų) dėka  4u.gif  tik sporiniai augalai gali alergija sukelti  schmoll.gif  bet šiaip net eksperimentai atliekami buvo, kokių nuodingųjų medžiagų koncentracija sumažėjo, kurių tokia pat išliko, ir kokio augalo dėka  tongue.gif 

Jolla42, simre
, tai lekiam šeštadienį pasipicinti (picos valgyt ar kur kitur) ir pasigėlinti  mirksiukas.gif
axara, rytine rasa, Tina*, , lekiam?
Kas dar kaunietės iš mūsų?
Lorute, naujute, pabirže, kaip gaila.... o valandžiukei niekaip, nea?  ax.gif

thumbup.gif būtinai 4u.gif aš dar vieną ''ligonę''atsivešiu ax.gif liga progresavo ne be mano pagalbos... blush2.gif lotuliukas.gif gal vėliau per až susirašytume???
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 06 11, 12:47)
As is pat ryto isvaziuoju  mirksiukas.gif

Va cia idesiu nuotraukyte Katlejos kur draugei padovanojau ax.gif

g.gif Gaila,kad nepasimatysim...Bet geros kelionės žinoma 4u.gif
na,bet jau katlėja graži wub.gif ir liūdna,kad jau nieko neliko-išnešta visos verysad.gif Visos viltys į Katilių-gal išprašysiu kokios gėlytės blush2.gif ax.gif
Atsakyti
rytine rasa thumbup.gif neapsakomas jausmas, kai po ilgo laukimo prazysta augalas bigsmile.gif
Lorute, nu kam tu cia uzrodei tas katlejas blush2.gif as ir taip svaigstu, kaip ju noriu, niekur nerandu Vilniuje, o dar kaina tokia gera doh.gif mergaites, gal prigriebkit man kas nors katleja bet kuria blush2.gif plyyyyz blush2.gif
Atsakyti
Ahm tikrai midiukas tas naujas mano, bet užrašyta mini buvo tai ir parašiau nepagalvojus, na bet dėl to jis man ne mažiau patinka, ir pasamanojęs bet vat eisiu tvarkyt tuoj, nes gali ir papuvusių šaknyčių būt, bet kitas žymiai didesnė puvena buvo, o man jei gražučiai labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 11, 14:15)
as db medzioju tokia kaip sokejukes midukas. jei islauks manes iki rytojaus Zaliajam centre, turesiu  thumbup.gif

Aš savają pirkau gėlių parduotuvėj savanorių hyper rimi (prie jysko) ,jei nerasit ŽC,tai gal ten bus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 06 11, 15:21)
Ahm tikrai midiukas tas naujas mano, bet užrašyta mini buvo tai ir parašiau nepagalvojus, na bet dėl to jis man ne mažiau patinka, ir pasamanojęs bet vat eisiu tvarkyt tuoj, nes gali ir papuvusių šaknyčių būt, bet kitas žymiai didesnė puvena buvo, o man jei gražučiai labai ax.gif

ta puvena manes laukia ko gero biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 11 birželio 2009 - 14:26
QUOTE(Uogienė @ 2009 06 11, 16:18)
rytine rasa  thumbup.gif neapsakomas jausmas, kai po ilgo laukimo prazysta augalas  bigsmile.gif
Lorute, nu kam tu cia uzrodei tas katlejas  blush2.gif as ir taip svaigstu, kaip ju noriu, niekur nerandu Vilniuje, o dar kaina tokia gera  doh.gif mergaites, gal prigriebkit man kas nors katleja bet kuria  blush2.gif plyyyyz  blush2.gif

mirksiukas.gif mielu noru parvežčiau,bet paskutinės žinios liūdnos-jau nebėra jų schmoll.gif būčiau ir MB lombarde palikus.kad kuo daugiau katlėjų nusipirkti... doh.gif blush2.gif sakė,kad kitą savaitę žadėjo bazės užvežimą g.gif Kažin kaip vilniaus bazės??niekaip ryt nepatikrinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 11, 14:33)
mirksiukas.gif  mielu noru parvežčiau,bet paskutinės žinios liūdnos-jau nebėra jų  schmoll.gif būčiau ir MB lombarde palikus.kad kuo daugiau katlėjų nusipirkti... doh.gif  blush2.gif sakė,kad kitą savaitę žadėjo bazės užvežimą  g.gif Kažin kaip vilniaus bazės??niekaip ryt nepatikrinu  schmoll.gif

pabandysiu ryt paskambinti, bet kas is to, as vistiek negalesiu nuvaziuot verysad.gif
na ka, raminu save, kad blogiausiu atveju is orchidejos.lt pirksiu nors ten man kaina didoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 11, 00:39)
g.gif kokią dar nuotraukėlę,kai turiu tik vieną,o gražių labai daug.. wub.gif mano vienspalvė raudona,o dairausi kokios morkavos,geltonos,margos,raibos ir t.t. ir t.t.
kaune bazėj sako matė gražių po 24lt.,aš savają pirkau už 25lt. Jei gražus augalas tai ir brangesnė tiktų  mirksiukas.gif Lorutė kur nuorodas katlėjų įmetus tai man pirma ir trečia ypač gražios  wub.gif žiedų dydis didelės įtakos neturi... Jeigu sau ką pirksit foto įmeskit  mirksiukas.gif neramu laukt ilgai po tokių žinių  blush2.gif  lotuliukas.gif

Oranžinę katlėją aš prigriebiau. Liko tik baltos su biškiu violetinio.Man kažkaip nelabai jos. O oranžinės smulkūs žiedukai blush-anim-cl.gif 2: . Beje, jola42, jūsų raudonoji katlėja nuostabi! Nemanau kad galima ką nors gražesnio rast. Vėliau foto sukelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2009 06 11, 16:38)
Oranžinę katlėją aš prigriebiau. Liko tik baltos su biškiu violetinio.Man kažkaip nelabai jos. O oranžinės smulkūs žiedukai  blush-anim-cl.gif 2: . Beje, jola42, jūsų raudonoji katlėja nuostabi! Nemanau kad galima ką nors gražesnio rast. Vėliau foto sukelsiu.

VAT,kad tos baltos būtų tik baltos,tai norėčiau-na dar su ''morkavu'' liežuvėliu tiktų... ax.gif nuo tos raudonos ir prasidėjo katlėjų tema dūsavimai,o pirkau iš forumietės(seniai nematau jau),nežiniukę,su pumpuriukais..,o žydi jau gerus du mėnesius(jau vysti ėmė)...O gražių tai jų daug daug yra...aš įvairių foto iš interneto virš 2000 nusikopijavusi (vien O) blush2.gif ,tai būna,kad sėdžiu ir žiūriu po kelias valandas-liūdesį vaikau... blush2.gif
laukiu foto mirksiukas.gif
Papildyta:
doh.gif merginos,tokių falikų geltonų kaip Venus ta nuotraukoje (paraše ar kaip ten vadinasi doh.gif ),šiandien Žalgirio maksimoj mačiau(19lt),ir vieną ružavą midi su 4 žiedstiebiais-daug žiedukų nedidelių,gražutė wub.gif (19lt) kitos įprastinės...
Atsakyti