Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi jomis tema

QUOTE(čikibari @ 2009 06 14, 19:07)
4u.gif o aš norėjau paklausti, kai ieškote nukainuotų gėlyčių, jos būna bendrai prie visų gėlių padėtos gėlių skyriuje, ar yra koks atskiras skyrelis nukainuotoms gėlytėms  unsure.gif

Šiaip tai atskirai sudėta-kartais netoli gerųjų (vilniaus parduotuvėse jau žinau kur lotuliukas.gif ),gėlių skyriuose,kartais ant grindų šalia... mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va as jau is po medziokles blush2.gif ir su kvepianciu laimikiu tongue.gif pasirodau :
user posted image

o cia visosn kurios dabar zydi 4u.gif (gal matysis kasnors)
user posted image

tai va,diena iskart pragiedrejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 06 14, 19:37)
nu va as jau is po medziokles  blush2.gif  ir su kvepianciu laimikiu  tongue.gif  pasirodau :
user posted image

kaip jūs atkapstot tuos kvepiančius falikus g.gif ,lyg ir turiu aš jų ne vieną-na,bet kvepiančių nerandu schmoll.gif labai gražus gėliukas wub.gif
o ten mažiausia-baltas miniukas ar midukas??
Atsakyti
Akropolio maksimoj įnešė naujų falenopsių-sakė,kad gražių ir nematytų yra....ir žalių ir margų ir geltonų ir t.t. kas į medžioklę???? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 06 14, 18:04)
ka tik buvau maximoj tai net 3 stelazai faliku po 18.99 bet nieko nenusipirkau, nes niekas nekrito i aki smile.gif

cia apie kuria maxima kalba eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 06 14, 19:21)
cia apie kuria maxima kalba eina?  g.gif

elektrenuose cia as maciau, bet manau visur visur uzvezta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkurios klaipedietes skundesi, kad neranda jokiu groziu cia! Nu as apakus kokiu grozybiu prisiziurejau. Banginio senukuose kambrijos nuostabiausios ivairiausios ir dendrobiai grazuoliai violetiniai. Ermitaze phalaenopsiu gausybe ivairiausiu grazuoliu. Tris apsikabinus laksciau, bet parsitempiau tik 1, nes pagalvojau dar visa savaite cia busiu, o po to ilga kelione i Kauna laukia, tai teko kitus grazuolius i vieta pastatyti.
Atsakyti
Rokinuke, kažkur dingai ir nepasigyrei ar oranžinį midiuką dar radai?
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 14, 20:57)
Kazkurios klaipedietes skundesi, kad neranda jokiu groziu cia! Nu as apakus kokiu grozybiu prisiziurejau. Banginio senukuose kambrijos nuostabiausios ivairiausios ir dendrobiai grazuoliai violetiniai. Ermitaze phalaenopsiu gausybe ivairiausiu grazuoliu. Tris apsikabinus laksciau, bet parsitempiau tik 1, nes pagalvojau dar visa savaite cia busiu, o po to ilga kelione i Kauna laukia, tai teko kitus grazuolius i vieta pastatyti.

vat būtent doh.gif tokie medžioklės plotai blink.gif ,aš irgi tą pastebėjau....,o gėlinukėse................. tiesa brangokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 14, 18:48)
kaip jūs atkapstot tuos kvepiančius falikus  g.gif ,lyg ir turiu aš jų ne vieną-na,bet kvepiančių nerandu  schmoll.gif labai gražus gėliukas  wub.gif
o ten mažiausia-baltas miniukas ar midukas??

as tik namo grizus uzuodziau kad jis kvepia biggrin.gif O ta maziausia tai midukas 4u.gif nukainuotas,bet atsigavo biggrin.gif
is tiesu dabar uzvezta gelyciu..Ermitaze yra tamsiu,daugiau daugmaz standartines, o Maximoj tilzej (siauliuose) tai irgi naujas reisas atvestas..midukai pilni ziedu po du ziedkocius,idomesniu faliku yra,na zodziu buvo ka pasirinkt,bet ir graibsto moterys biggrin.gif
o as ta kvepiancia paciupau 4u.gif visu kainytes 18.99Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 14 birželio 2009 - 19:53
Noriu su jumis pasidžiaugti savo sesės gėlytėmis 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 14 birželio 2009 - 20:19
Vajeeej koks stebuklas!!!! Kas per ziedu gausumas!!! Gal ji kazka stebuklingo joms naudoja? biggrin.gif
Atsakyti